- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-ти рожден ден
Здравейте!
Моля за помощ относно това,че април месец имам рожден ден(е знам,че още сме януари,но обичам да решавам от по-рано такива неща,а не в последния момент да изпадна в истерия) и се чудя къде мога да го празнувам.Очертава се да сме около 5 момичета засега - в нас не може,защото после не ми се чисти и подрежда,мислих на картинг,но сега погледнах,че миналата година са открили сезона май месец и предполагам,че и тази ще е някъде там..Става въпрос за гр.Пловдив![]()
П.П.Хайде хора - смейте ми се на тематаи освен това ми помогнете,моля :P
![]()
Аз моите спрях да ги правя още на 14. Само 18-тия ще си отпразнувам подобаващо :P
П.П. Иначе може в някоя пицария![]()
Аз спрях да си празнувам рождения ден преди много време.... Последния път когато го празнувах бях на 11 до колкото си спомням.![]()
ACϟDC
i az taka.inach podkrepqm ideqta za picariq,ili v nqkoq diskoteka,zavisi ot predpochitaniqta ti
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
И аз така.Първоначално написано от FlashMX
В пицария или дискотека наистина ще е най - добре![]()
^Дискотека за 5 момичета не върви.
Ресторант/пицария беше добро.
Хрумна ми нещо, ако искаш да си припомниш детските години: отидете в МакДонълс, вземете си по едно детско меню и ако искаш можете да седите там с часове. А после (ако е МакДонълдса на главната) можете да се разхождате.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Направи си едно балон парти в McDonald's ... незнам бе![]()
охх 2 години подред ми е в пицария,май накрая ще идем пак из центура и тва еско някой има и други идеи-моял да сподели
![]()
Миии не знам много-много в Пловдив как стоят нещата , но кино , ресторант , пица а -у ... аз моя в дискотека сигурно , щотоо може би ще празнуваме няколко човека , но ще видим.![]()
Уф, и моя рожден ден идва (март) ии се чудя същото, ама аз някак си нямам желание да се занимавам с организации и т.н. ;д
Та, може да отидете на концерт освен останалите неща, които предложиха. Ако ви се играе боулинг, отидете в Екскалибур, там има и картинг също. Абе, днес гледах онова безплатно списание Програмата и имаше супер много заведения и въобще разгледай го някой път - определено ще намериш решение. Бай дъ уей, може и на театър да отидете. (:
аз не мисля още за ден дена ми щот съм чак декември![]()
аз предлагам да отидете в пицария/ресторант и след тва да отидете на дискотека или нещо такова.да се разхождате и да лудеете...а бе правете квот си искатесаму не прекаляваите с пиенето
(ако пиете де)
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
аз бих предпочел пейнтбол, ама това е мое мнение, ама вие сте момичета и едва ли ще ви хареса
![]()
моите на 13.Иначе ест,че ще отбележа 18-тата годишнина подобаващо.Предлагам ти някъде на ресторант(пица).Много добра идея ми се виждаПървоначално написано от adrenal1n
Във вас не може ,защото не ти се чисти след 5 момичетанали разбирам правилно -5 ,а не 50 ? Защото във вас звучи най - добре ,а 5 момичета точно като сте нищо няма да направите на къщата.
Започвате от пицарията,отивате в парка да се напиете и след това евентуално на дискотека(но може би там вече ще прекалите с алкохола и не е на хубаво).Аз мойте 15 ги отпразнувах в нас и след това на дискотека и беше яко напиване![]()
![]()
![]()
хех вие по-полека го давайте с алкохола
Иначе аз си празнувам рождения ден по принцип вкъщи. Миналата година отидохме с приятели да се почерпим просто. Тази станах на 18 иии бяхме в едно заведение и после на дискотека.. беше много якоооооНо вие сте само 5 момичета, може и у вас да го отпразнувате, няма да направите голяма мизерия. Ако можеш си покани повече народ, по-весело е
![]()
точно това е,че ако сме в нас със сигурност няма да останем 5 момичетаПървоначално написано от butty
![]()
Моя 15-ти рожден ден го празнувах на село с преспиване, ама ние бяхме мноого хора.. за 6-7 човека... сладкарница, дискотека, пицария - навсякъде ще е весело!![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
i az se 4ydq,kude da si praznyvam moito rd,az su6o sum Aprilaz ti predlagam na pizariq ili v nqkoe zavedenie,moje na diskoteka,klub ili ne6o podobno
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми значи може в някой клуб с български групи (алтернативен рок, индустриален рок) на живо...велико е и ще го запомниш![]()