.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

15-ти рожден ден

Здравейте!
    Моля за помощ относно това,че април месец имам рожден ден(е знам,че още сме януари,но обичам да решавам от по-рано такива неща,а не в последния момент да изпадна в истерия) и се чудя къде мога да го празнувам.Очертава се да сме около 5 момичета засега - в нас не може,защото после не ми се чисти и подрежда,мислих на картинг,но сега погледнах,че миналата година са открили сезона май месец и предполагам,че и тази ще е някъде там..Става въпрос за гр.Пловдив

П.П.Хайде хора - смейте ми се на темата и освен това ми помогнете,моля :P

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Аз моите спрях да ги правя още на 14. Само 18-тия ще си отпразнувам подобаващо :P
    П.П. Иначе може в някоя пицария

Град
    По балкана някъде..
    Аз спрях да си празнувам рождения ден преди много време.... Последния път когато го празнувах бях на 11 до колкото си спомням.
    ACϟDC

i az taka.inach podkrepqm ideqta za picariq,ili v nqkoq diskoteka,zavisi ot predpochitaniqta ti
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз спрях да си празнувам рождения ден преди много време.... Последния път когато го празнувах бях на 11 до колкото си спомням.
    И аз така.
    В пицария или дискотека наистина ще е най - добре

Град
    Horrorwood
    ^Дискотека за 5 момичета не върви.

Ресторант/пицария беше добро.
    Хрумна ми нещо, ако искаш да си припомниш детските години: отидете в МакДонълс, вземете си по едно детско меню и ако искаш можете да седите там с часове. А после (ако е МакДонълдса на главната) можете да се разхождате.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Направи си едно балон парти в McDonald's ... незнам бе

охх 2 години подред ми е в пицария,май накрая ще идем пак из центура и тва е ско някой има и други идеи-моял да сподели

Миии не знам много-много в Пловдив как стоят нещата , но кино , ресторант , пица а -у ... аз моя в дискотека сигурно , щотоо може би ще празнуваме няколко човека , но ще видим.

Град
    40 Miles from the Sun
    Уф, и моя рожден ден идва (март) ии се чудя същото, ама аз някак си нямам желание да се занимавам с организации и т.н. ;д
    Та, може да отидете на концерт освен останалите неща, които предложиха. Ако ви се играе боулинг, отидете в Екскалибур, там има и картинг също. Абе, днес гледах онова безплатно списание Програмата и имаше супер много заведения и въобще разгледай го някой път - определено ще намериш решение. Бай дъ уей, може и на театър да отидете. (:

Запой, в някой парк с няколко бутилки водка.

Град
    Генерал Тошево
    аз не мисля още за ден дена ми щот съм чак декември

аз предлагам да отидете в пицария/ресторант и след тва да отидете на дискотека или нещо такова.да се разхождате и да лудеете...а бе правете квот си искате саму не прекаляваите с пиенето (ако пиете де)
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

creet
    Guest
    аз бих предпочел пейнтбол, ама това е мое мнение , ама вие сте момичета и едва ли ще ви хареса

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    Аз моите спрях да ги правя още на 14. Само 18-тия ще си отпразнувам подобаващо :P
    П.П. Иначе може в някоя пицария
    моите на 13.Иначе ест,че ще отбележа 18-тата годишнина подобаващо.Предлагам ти някъде на ресторант(пица).Много добра идея ми се вижда

Във вас не може ,защото не ти се чисти след 5 момичета нали разбирам правилно -5 ,а не 50 ? Защото във вас звучи най - добре ,а 5 момичета точно като сте нищо няма да направите на къщата.

Започвате от пицарията,отивате в парка да се напиете и след това евентуално на дискотека(но може би там вече ще прекалите с алкохола и не е на хубаво).Аз мойте 15 ги отпразнувах в нас и след това на дискотека и беше яко напиване

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хех вие по-полека го давайте с алкохола
    Иначе аз си празнувам рождения ден по принцип вкъщи. Миналата година отидохме с приятели да се почерпим просто. Тази станах на 18 иии бяхме в едно заведение и после на дискотека.. беше много якооооо Но вие сте само 5 момичета, може и у вас да го отпразнувате, няма да направите голяма мизерия. Ако можеш си покани повече народ, по-весело е

Цитирай Първоначално написано от butty
    хех вие по-полека го давайте с алкохола
    Иначе аз си празнувам рождения ден по принцип вкъщи. Миналата година отидохме с приятели да се почерпим просто. Тази станах на 18 иии бяхме в едно заведение и после на дискотека.. беше много якооооо Но вие сте само 5 момичета, може и у вас да го отпразнувате, няма да направите голяма мизерия. Ако можеш си покани повече народ, по-весело е
    точно това е,че ако сме в нас със сигурност няма да останем 5 момичета

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ааа ясно Еми не знам, аз винаги си каня около 10-15 човеак, независимо къде ще е празненството. Като е рожден ден, да е рожден ден Иначе сега сме 12 клас и декември/ януари сме най-много рожденици и става голям купон. Вчера бях на рожден ден- 40 човека Беше велико!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Моя 15-ти рожден ден го празнувах на село с преспиване, ама ние бяхме мноого хора.. за 6-7 човека... сладкарница, дискотека, пицария - навсякъде ще е весело!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az se 4ydq,kude da si praznyvam moito rd,az su6o sum April az ti predlagam na pizariq ili v nqkoe zavedenie,moje na diskoteka,klub ili ne6o podobno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ми значи може в някой клуб с български групи (алтернативен рок, индустриален рок) на живо...велико е и ще го запомниш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си