- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подготовка за първия път
zna4i ... skoro mi predstoi purviq put mojeli da mi dadete savet ne6to podgotovka tui unui mn vaprosi me pritesnqvat naprimer ako iscapam si4ko v kruv? ili puk ako ne mu vleze za6toto sam bila na ginekolog i doktora mi kaza 4e sam tqsna no tova s vremeto kato po4na da vodq polov jivot 6te se promeni
blagodarq ot sega![]()
![]()
![]()
т.7 от Правилата на форума
krem4et0
има много такива теми разрови се за кръвта не се притеснявай при някой момичета въобще няма кръв а ако има може да сложите нещо отдоло и после да го хвърлити ,но ако си мислиш ,че ще шурти като река лъжеш се.аз също съм тясна за да не те боли може да използвате лубрикант.
П.П. И ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
хах, щом си решила - наслаждавай се на мига
пък и кръв да има - то си е част от емоцията![]()
Demain, des l'aube, a l'heure ou blanchit la campagne, je partirai. Vois-tu je sais que tu m'attends, j'irai par la foret, j'irai par la montagne, je ne puis demeurrer loin de toi plus longtemps.
aman ot takiwa temi..ima hilqdi takiwa razrowi se ..predi da puskash oshte...pyk i w google ima mn golqma informaciq![]()
Първоначално написано от niki7y
![]()
![]()
каза момичето, което пита ще я боли ли ако се отвори с пръст
![]()
по темата за подготовката- първо отиди на църква..помоли се да оцелееш и сичко ще е ок
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Важно е да го искате, не се приготвяйте чак толкова, за да има поне малка доза спонтанност....Иначе е добре да си вземеш душ, за да се чувстваш добре...Пуснете си музика, ала-бала... Според мен ще ти остане след това кръв по бельото, но за всеки случай си постелете нещо и така. Успех и да се пазите (ПРЕЗЕРВАТИВИ!)
Всичко зависи от приятеля ти![]()
От личнен опит - преди акта (около 2-3 дни) трябва сериозно да си поговорите, защото иначе , може доста да се объркат нещата
Не си мисли дали ще те боли, дали ще има кръв и т.н., а се отпусни максимално. Говори с приятеля си, обсъдете всичко добре. Ако искате може да си пуснете музика, да си запалите свещи.. И естествено да си вземете презервативи, задължително! Успех!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
за да не съжеляваш единствената подготовка ти е стабилен партнъор . Нормално е да си тясна , мен ме боля но когато го гледах в очите ми минаваше . За кръвта после се пере или сложете една кърпа .Спокойно всичко ще мине ...
Просто се отпусни, ползвайте презерватив и това е. Какви специални подготовки![]()
а не мислиш ли че е старомодноПървоначално написано от GabisiTa
ще вземат да направат пожар и после..![]()
Никакви спец. подготовки не трябва...
Взимате една кутиика презервативи, дюрекс обикновените примерно ...
ако толкова те е страх от кръвта постелете една кърпа ...
не бързайте със действането, отдайте се на ласки 1 към друг, на мнооого лааски, едва когато си сигурна че го искаш. действайте
Трябва да си овлажнена, и не се притеснявай, ако момичето е добре увлажнено исигурно в тов което прави, а момчето си знае работата и е внимателен, проблеми няма да имате
Кръв може и да няма изобщо, може и да има малко ...
Ще те заболи малко докъто влезе ... от там нататък нямаш проблеми
БТВ, на колко си????
Подготви се да пишеш тема "Той свърши в мен, забравихме да използваме презервативи, бременна ли съм" ...А сега сериозно: Използвайте презервативи и го помоли да е нежен и внимателен.
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
da az go kazah..I ZA 100-TEN PYT TI KAZWAM AZ NE SUM OTWOREN S PRYST OTWORENA SUM SI S PENIS I NE SUM SI BURKALA VUV VAGINATA iii ..Първоначално написано от mmKamm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SNO6TI PROBVAHME NO NE STANA ....DORI NE VLEZNA IZOB6TO PROBVAHME I S PRUST NO SU6TO NE STANA
MN ME BOLE6E
Пробвайте с 1-2 пирона да го ева.Първоначално написано от crazy&sexy
Ако не-откажете се![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е че колко му е голям на тоя?![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Неспоменаваи размери защотот след тях идват тъпите коментари ..
По темата ами несе притесняваи опитаите пак, но да те възбуди добре и да бъде внимателен и то много внимателен, защотот наистина боли 1вия път ( не при всички но боли)..
И при мен беше така неми влизаше .... в нея бях я възбудил но неставаше ..... 1вия път не на всички минава както е планиран имаше и 2-3 път
All under heaven........
трябва сериозна подготовка
физическа подготовка - всеки ден 5-6 обиколки на произволно игрище
ръкавици
каска
кубинки
камуфлажни гащи (задължително!!!)
и преди да започнете - 30 лицеви опори
Колкото повече се замисляш за това, толкова по-лошо ще става. По добре е да се оставиш и да ти дойде спонтанно, да не бързаш и да подготвиш добре дамата за акта.![]()
Здравейте аз искам съветче...плс без някви тъпи ебавки не сме в детската градина
значи..аз и приятелят ми се опитахме да правим секс..и на двамата ни беше за първи път но не стана..той общо взето искаше аз да си го вкарам а не можах..явно или съм много тясна или..нз..искаше да пробваме първо аз отгоре...едваам се съгласих и като не стана пробвахме обратното-той отгоре като той пак искаше от мен аз да го вкарам и пак не стана..някакви съвети![]()
това според вас не е ли работата на момчетата? нз..притеснявам се че и втория път няма да стане нищо и тогава вечеее ще се отчая напълно..иначе с пръсти е ставало...
kolkoto powe4e se pritesnqva6 tolkova powe4e 6te te boli ..otdai se na momenta i vsi4ko 6te e Ok![]()
Много добре казано. Подкрепям - нека да е спонтанно.Първоначално написано от Blooms