- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един въпрос за цигарите
Всъщност такова нещо като слаби и силни няма. Никотина си е никотин. Различни фирми, различни начини на търговия.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Най-слабите цигари са Мерилин сини .. тва като дишам въздух по ми е тежко ..А тея Мерилин са онея новите дето имат билборди навсякъде
![]()
Те мисля, че бяха с 0,1 или нещо от сорта ..![]()
Ама както и да е пак си се тровиш .. поне като се тровиш нещо да усещашми то .. дърпаш и .. кво бе аз дръпнах ли не дръпнах ли ?
![]()
полезно в тая отрова нямаот една страна се благодаря, че успях да ги спра така лесно
![]()
shtoom sa cigari... wredni saa..![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
МОЛЯ ?!Първоначално написано от Doppelganger
А за инхалации да си чувал/а ?! Вдишването на изпаренията от липа, например, помагат на дихателната система ;]
ИзПАРенията от липа са нещо доста по-различно от дим!Пара му се викаПървоначално написано от music_soul
![]()
окау, нали пак говорим за "дима", който се вдига, когато се варят цветовете на липатавиж, че е горе-долу едно и също ;]
Да де,ама това не е дим а параПървоначално написано от music_soul
Водни изпарения.
Огромна разлика.
![]()
Както казаха по-нагоре....всички цигари са вредни.Въпрос на вкус и навик е на кой какви цигари са му по-тежки или леки.![]()
Абе едно е цигара с 1 друго е цигара с 10..били еднакво вредни..дрън та пляс..
Колкото по силни толкова по вредни.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
A замисляла ли си се как цигарата става с "1".Като обработват тютюна с хиляди химикали,които съответно хич не са полезни.Първоначално написано от BqlaLiniq
Да ти кажа честно не.
Ама съм се чудила как от един и същи тютюн правят най-различни цигари..![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
аз знам за жълтата карелия ,но всички са вредни затова НЕ ПУШЕТЕмакар,че и аз до пред месец пуших
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ако пропушиш отиваш в ада...........Първоначално написано от mganga
ACϟDC
мисля, че няма по-слаби от светлата/бялата/ карелия , но не са по-малко вредни..