- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо си купувате Apple - iPhone,Nokia, Sony- bla bla
http://www.mobilebulgaria.com/mobile...F0%E0%E2%ED%E8
виж са,NOKIA N tam си не си струва, процесор 214Mhz
![]()
![]()
i Symbian v9.4![]()
Първоначално написано от Jesus
щот хората са тьпи и като ги видят с Nokia N97 ili N98 си казват а тоя е с наи-якия телефон ((( това е в БГ))))![]()
![]()
![]()
32GB вградена памет подържа заедно със слот за карта памет, мисля че процесора е достатачно мощеш, неможеш да отречеш че е по-добре от към параметри. В 1 мисля всички ще се съгласи : Нерално високата ценаПървоначално написано от Nikneg
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
как по-добьр кьм параметри ,,,ама то за вас по добре да има пове4е GbПървоначално написано от EroSennin
![]()
a ne два пьти по бьрз процесор
![]()
Аз съм със Samsung F480, пак е няква пълна изгъзица, но не съм давала пари за него,подарък ми е, иначе никога не бих си взела такъв телефон
http://www.freshpilot.com/wp-content..._fgh-480_2.jpg
Не можеш да наложиш твойто мнение над всички. Ти си харесваш едни телефони ние други. Масата имат нокиа, щото по лесно се намира и втора ръка е на много достъпни цени, и от към дизайн има голям избор. Видяхме че ти харесват тия HTC ама не се опитвай да си налагаш мнението...Първоначално написано от Nikneg
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
щом казваш![]()
А ти като си купиш HTC се едно не се изтъкваш, че си много модерна щото твоя телефон не е много разпространенПървоначално написано от Nikneg
![]()
аз го използвам напьлно и само за това сьм си го взел иначе няма смисьл нито него нито нокиа ... да си купишПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
и за какво точно го ползваш, като има същите функции като нокиа, самсунг, сони ериксон?? Няма смисъл от тоя спор, ако ти трябва нещо на което да си вършиш пълноценно работата ти трябва мини ноут бук 7,8,9-инча екран. Телефоните не стават за пълноценна работа.Първоначално написано от Nikneg
така е но не мога да ги нося с менеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ще си купувам каквото си искам!
Искам си старата нокиа 6230i!
Grumpy old madman
ето това си струваПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
и ква е целта на умрялата ти тема?
купуваме си ги, защото така ни харесва.
аз съм със самсунг л 310 заради голяма моя грешка . Мноого бързо взех решението иначе щях да си взема НТС
Предполага се, че след като това е тийн форум, тук пишат тийнове...От къде намирате пари за такива телефони?
Родители ? Работа лятото ? пък и доста не са тийновеПървоначално написано от Loshotia
Raise your fist!
някой може ли да ми обясни за Iphone къв му е жака за слушалки и може ли да си сложиш мп3 за входящо повикване, смс и аларма?
еми един мой приятел имаше Iphone и така знам, 3.5 mm а мп3 за входящо повикване или смс с специална програмка допълнение ... без нея не ставаПървоначално написано от tuzaro
Raise your fist!
смисъл ше може да си сложа, щото иначе веднага се отказвам. А може ли да се сложи снимка или картинка за на екрана.Първоначално написано от MostHated
да... и то както е 2 мегапиксела (което вече не е кой знае какво) качеството на снимките е мноого добро, поне не съм виждал 2 мп да снима така хубаво... жалко че нямам снимки да ти покажа :/Първоначално написано от tuzaro
светкавица няма и на тъмно е слабичко, но на телефона се виждат изумително , може да си слагаш на екрана снимки и картинки.
Raise your fist!
Мисля че Nokia N90 (2MP), SE K750i(2MP) правят доста по-добри снимкиПървоначално написано от MostHated
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
възможно е, но на екрана на Iphone се вижда много по добре...Първоначално написано от EroSennin
моя телефон е 5 мп но аз си снимам на 3 защото са предостатъчни
Raise your fist!
н97 и н98 още ги няма и да само в БГ идиотите се радват на и фоне аз си намерих 1 такав преди 2 месеца и го продадох за 300 долара бати боклука мойта Н95-2(европейския вариант) е 23467234726354263542635426342364655712364987236487 2 пъти по добър...Първоначално написано от Nikneg