- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли човек който да ви възбужда до неузнаваемост..?
Първоначално написано от FlashMX
Има такъв човек..и в моя случай е бившия ми..направо ми стига да ме докосне и подлудявам..мисля,че и аз му действам така.. искам го![]()
Знам, че не му е тук мястото, ама:
Callisto, жесток аватар, накара ме да си пусна March of Mephisto
Колкото до темата - има човек, който ужасно много ме възбужда, и той е сегашният ми приятел. Ужасно много държа на него, но трябва да се отбележи, че си ме възбуждаше доста преди да тръгнем
![]()
Да.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
По същия начин съм и аз. Двама са при мене, но най-лошото е, че единия е най-добрия приятел на едно мое секс другарче, което изпитва чувства към мен. Та като видя въпросния му приятел директно полудявам, не мисля, даже понякога се плюнчаПървоначално написано от guinessgirl
Това последното е на шега, но момчето смааааааааазва, един от най-секси хората на света, висок, с невероятен глас, очи, устни мммм
![]()
Има, 1 човек който обичам много и който адски много ме възбужда ..
Бургас
![]()
има..леле ако го докопам..
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Има има.. човек който адски много обичам и ценя.. човек който е всичко на света за мен![]()
![]()
ох имаше имаше на нова година само като се мляскахме и обарвахме а тялото му беше просто перфектно възбудих се, откачих незнам какво ми стана, но още се пазя иначе чувството е невероятно..готов си за НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГРЯХХХХ ..
Хора много , Човеци малко !
попринцип ме възбуйдат вси4ки моми4ета които имат малко дупенце и г/д добри гърди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ... самос едно мом4е.. само като го видя и ми идва да му налетя и да го поб1ркам от секс ... само като му подуша парфиюма... миналата седмица брат му сложил неговия суичар .. и беше сам в даскалото в тоалетните иа з кат му ско4их в гръб... омрях си от срам после казал кфо сам напраима и тои идва до на с... наще ги нямаше и едно яко 4укане до изто6тение.....
Преди като бях по-малка имаше такива май :Д Отдавна не съм била много възбудена :С
МмМм ДА!Приятела ми с който съм заедно от 1 година и 5 месеца без няколко дена...Секса с него е мираж,много го обичам и почти винаги ме възбужда(зависи си от настроение от всичко),а той е много секси МмМм иии тялото му ме побъркваааа ОхХхМного си те обичам миличко!!!
![]()
![]()
:P :P :P
ИмаОт както се сгодихме направо не знам какво ми става но нон стоп го желая! Направо в чудо се е видял човека
Аз винаги съм си имала "здравословен апетит" ама такова нещо като през последния месец не ми се е случвало никога!
Имаше,но много ме разочарова и вече ми е просто неприятен и гледам да го игнорирам![]()
Ух... Само моето слънче ме възбужда до неузнаваемост...
It's too late...
Единствено приятеля ми е способен до такава степен ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Няма как да се възбудя до неузнаваемост от една представа или мечта. Трябва ми жив контакт. Имал съм такива моменти когато след адска възбуда секса е бил като корида.
да!!!![]()
още не мога да спра да си мисля за ....![]()
![]()