- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Първоначално написано от Peshec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на контролното по история съм писал вместо филип хубави,някой грозни![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
тряя го снимам някой път да ви го покажа![]()
косата му е до раменете,бръсне си ръцете и краката и винаги като ходи се изпъчва напрад,а и винаги носи прилепнали блузки![]()
![]()
![]()
![]()
имаше някъв от съседния клас който правил контролна ама нищо незнаел и на празния лист написал "дай боже тройка" .. мн му се смях ... може би не е единствения който го е правил де..![]()
е тоя номер мноого го обичамПървоначално написано от Peshec
![]()
И аз бях направил така по биологияПървоначално написано от anonimchetou
Аз: "дай боже 3"
Госпожата: "Бог дал 3,Банова НИКОГА!"
В моя клас бисери колкото искашПоследния:
Господина по английски нещо ни се обяснява,че звънеща удрял незнам си кога..
-the bell ... (ама някак си много смешно го каза,сложи някво спр тежко ударение на е-то)
ии момчетата отзад почнаха го повтарят тва,всеки път като го кажат -целия клас истерия от смях![]()
ии повтарят пак :
-дъ бел ..
и един скача и почва му крещи
- ай пък още веднъж ми кажи дебел и да видиш кво ще те напрая![]()
![]()
Цял час смях,сега като го разказвам се губи интонацията и едва ли ще ви е толкова смешно,но беше![]()
![]()
![]()
целият клас говори. В стаята е много шумно .госпожата казва " ще ми дадете ли думата най сетне при което на един лист се написа "ДУМАТА" и и се дава та да се успокои. (това не е случка в моя клас а в съседния.) не е смешно но за това се сетих . голяма подигравка е спрямо учителката.![]()
![]()
Да, и госпожата отдолу:Първоначално написано от anonimchetou
Няма Бог, две.
ооо..редовни изцепки..Изгаврих се с най-кофти даскалката(по история)..Докато обяснява урок и пише на дъската и пада маркера, при което тя се навежда да го вдигне и аз искам да олуча моя фр на първия чин с ръкетка, но олучвам даскалката по гъза..точно в центъра..спуках се от смях..и др случай...пак със същата.По време на тест една фр искаше химикал и аз решавам да го метна, вместо да стана и да и го дам, само дето зех че цапнах даскалката по тиквата с него и почнахда се хиля..не успях да и се извиня, защото не можех да си поема дъх от смях..ии с даскалката ми по немски..тя си преподава урок и изведнъж някфа муха каца точно на носа..точно тогава явно повечето са я гледали, защото почнахме да се хилим като изоглавени, а тя не фана..и така целия час се хилихме..най-накрая праихме контролно и имаше 20 2ки![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
сетих се за още..имам един фр, който постоянно ме удря по дупето..Оняя ден даскалката по немски влиза и тъй като ние 2мата бяхме в коридора тичаме подир нея в стаята и аз минавам пред него, той обаче не нацелил и вместо моя задник, удари този на учителката..тя само се обръшаи гледа като гръмната..той стои и измънква "Хубаво дупе, имате госпожо" и сички се заливаме от смях..само той горкичкия си го отнесе..
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
обяснява няква задача.. времето било еди си колко и да сме направели таблица и класиране..пък 1 фр вика АЕ ГРЪМНИ СА Е![]()
![]()
друготооо.. давахме пари за тетрадки и ги донесли ама тая не иска да ги дава.. и 1 фр вика ае дайте ги де и тя вика не съм го предвидила..и той вика ама вий ш кажете нещо ааа...ш кажете излез на дъската излез ама..
_________________![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Веднъж на госпожата по математика и казах "како"..![]()
Влиза веднъж г-та по математиката и аз бях дежурна на дъската и вместо да кажа "Добър ден госпожо Петрова" казах, "Добър ден госпожо математика"..тогава всички много се смяха както и аз
Имала съм и други изцепки но ся не ми се пише..!!![]()
един от моя клас беше много ядосан заради едни SMS от неговата приятелка и госпожата си пише на даската и оня получи ацки гаден смс
и госпожата пита няква задача
и то кът са изправи и вика :
- Млъквай ма кучко шибана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
после са усети и вика
- Sorry кучко ...ъ госпожо![]()
![]()
![]()
![]()
писа му 2 и го изгони от часа
![]()
ама целия клас![]()
![]()
![]()
едни пък момчета пак от моя клас през часа играят на гоненица и единя събори госпожата от дъската![]()
![]()
и вика:
- ее госпожо добре сте нищо ви няма![]()
и продължиха да се гонят и госпожата стана и си тръгна![]()
същите момчета един път чакат на вратата едно момиче да му свалят анцукаи само влиза господина по физическо и тия щураци
му дръпнаха анцукаи му се видяха боксерките
некви тигрови
и единя вика :
- ъъ господине .. мн яки боксеркии![]()
едно момиче пък през часа по история си слуша на слушалки и г-а я видя и и друпна слушалките от ушите и онаа от яд си пусна музиката до дупка (не на слушалките) и почна да танцуваи госпожата се опита да я изгони онаа бегаше из стаята и нищеше и с г-та се гонеха из стаята
![]()
Първоначално написано от silvana95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМГ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
еми вчера в часа по математика някой се изсвири и даскалката вика стига сте свирили и аз мога да духам и да свиря ама не го права.
После последва едноминутен смях от класа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз:Tu vais aller avec moi au cinema?
Евгени, който седи до мен: "Аveс plaisir"
Превод: "Искаш ли да го правим в киното?"
Отг: С удоволствие.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябваше да питам: "Искаш ли да ходим на кино"..
Точно след физическото:
Излизам аз и един приятел, когато забелязваме, че вали сняг, макар и мокър.
-Копеле, сняг!
-Това не е сняг. Бог се празни върху нас.
-Бог, мразя те!
А в часа по рисуване играхме бейзбол с гумена линия и монета от 1 стотинка... опитите бяха повече от неуспешни![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Първоначално написано от cookie_master
![]()
Леле.. цялата тема изчетох, няма такива говеда![]()
ревала съм от смях.. Та нека ви споделя и от миналия ми клас в Бг няколко изцепки.. макар че нашите бяха хиляди..
Часа по гръцки:
госпожата: -и се превежда като "стига толкова"
Цвети: -ама аз са кво праа
/сичко живо долу/
сутрин рано 1ви час, Денис седи на последния чин и яко си поспива, а класа както винаги е яко шумен, секи си говори със съучениците си, при което нашата редица започва да се хили здраво и малко по малко и съседните и накрая госпожата вика Какво има? и Ицо вика: Тихо малко, при което целия клас /които никога не млъкваме/ утихна и се чу само едно "Хърррр"
госпожата: То е същото, но сега ще ви кажа коя е разликата
Ицо нещо се опитваше да "свири" на хартия, но вместо тва използва пари, при което госп.:-Ааа Христо.. мръсните пари..
Ицо: Аз не съм ги лапнал, аз само духам в тях![]()
Госпожата към Денис: Ти какво правиш в час.. Нищо!
Ицо: Аа не е вярно, судокуто не е лесно!!![]()
Часа по математика /най-големи изцепки стават тогава/
Фифи:Ама госпожо как го помните това ??![]()
г-жата: Само 4 пъти го казах днес ..
Г-жата: В "б" клас има 27 човека, отсъстват 4ма и дисциплината беше много по-добра от вашата!
Фифи: Ми явно са отсъствали най-лошите
Йоанна: Не знам на какво сте свикнала да диктувате, но със сигурност не е на хора
Един час Ицо правеше контролно при което Цвети не го остави изобщо намира и той само някъв става и и вика- Щи перна 1 патка у челото
при което като го чух тва съм ревала от смях нз колко време.. и ся като се сетя ми е смешно
/НАЙ-любимия ни, понеже винаги някой се провикваше може ли пак да повторите/ някой- Ще повторите ли пак ?
г-жата:- Т като тъпанар с малка буква
или пък: г-жата- Теорема 2- 2ри път
Васи: Продадено!
Г-жата:-Защо не кажете че ви диктувам бързо и ще забавя
Йо:-ама вие диктувате ли![]()
Лора:- г-жо имам 1 голям въпрос към вас
Г-жата: аз отг само на малки![]()
В часа по бг
затапвания на г-жата:-А сега си извадете бананите от ушите и слушайте внимателно
-Честито, ти току що си спечели 1 20мин лекция от г-жа Г. (тя не спира да говори) защо не трябва да носиш шапка в час
-Не ми се правете шот кат изкарате 1 и 50 няма аз да съм виновна
Имаме и още мнооого, ама ме мързи да пиша..
П.П.:Може да не ви звучат мн смешни като ги пиша, но си ги представете![]()
SAMO LOST!
ХИХИ аз пък аз пък съм хвърляла смачкана и наплюмчена тоалетна хартия в час по госпожата по математика
ХИХИХИХИХИ нека тиПървоначално написано от DevlLady666
По английски:
-Госпожо, какво е blowjob?
-След часа щи кажа!
![]()
![]()
![]()
Audio ergo sum
Класа ми предлазополага за много, много, много изцепки ама сега се сещам само за тея:
Час по английски:
Иван : Госпожо как е говедо
Г-жата: Иван![]()
Онзи ден една оса влезна в стаята и момчетата се караха кой да я убиеи накрая едно момиче стана и със силен замах я уби. Вчера влезна скакалец в стаята и момчетата скочиха и се разпищяха като момичета, а повечето момичета си стояха нормално![]()
Веднъж един образ от класа ( не съм срещала по смешен човек) риташе топката и маратонката му се изхлузи от крака и удари едно момче.
Преди няколко дена същия образ го изпитват по география и госпожата му дава задача да характеризира една карта, която е с животни. Той 5 пъти я пита дали да напише кви животни има и тя накрая се изнверви и му вика : Аз да ти приличам на госпожата по Биология? И тои вика : Мииии, аз таковааата, ми да малко в косата. И целия клас лешДнес госпожата реши да го изпита защото си взел учебниците за сряда, не за петък, ама се смили над него и го накара да напише програмата за сряда и петък по 100 пъти
![]()
--------------------