- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
В час по Математика..
г-жата: Сегаа.. тази задача се решава по два начина.... това е единият..
брат ми: Ами кой е вторият начин
г-жата: ОО ами чакай да си погледна в тевтера да видя как е втория![]()
В час по информатика... прайхме презентация ли там какво беше и бяха дошли някви хора.. няква комисия ли нещо такова и Тедито си прави презентацията и една от тия само като вика... А! А сега дай на М-О-Р-Е колоР![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ние в старото даскало играехме волейбол и госпожата с нас и един път се наведе да бие сервиз и отзад и се скъса панталона ... така не сме се смяли ниикога ..
На една друга и сложихме кабърче на стола и тая седна и като се наръга ..![]()
На един простак (беше ни по немски) му разместихме бюрото и той падна със него..
На тая по математика и намокрихме стола с гъбата и тя после си ходеше се едно се е напишкала..![]()
А аз един път говоря на тая по БЕЛ нещо за тая по математика и се изцепих "госпожа пичурката" (тя се казва Цветанка Каменова, ама ние така и викахме) ..![]()
А по англ имаше някфи думи дето незнаехме кфо значат и питахме госпожицата и тя каза "листо, такова дето пада" и в същия момент си хвърли химикалката![]()
И сиг има още, ама сега не се сещам ..![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
хаах .. господина по Процеси и апарати (аадския човек ;д ) .. бяхме в час ии гробната тишина (при него се счупваме от писане ;д ) и само на някой му звънна телефона .. и господина стана такъв .. и само вика на целия клас: "Аййде сега всички телефони на вибратор!"и ние сичките леееееш ..
![]()
![]()
п.с. отстрани не иглежда смешно ама 3ти поред час на писане без почивка и пръст да ви покажат пак ше ви е смешно ..![]()
п.с.2 миналата година имах и много бисери от госпожата по Немски амаа вече не си ги спомням .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мм, 2 момчета от нашия клас си говореха нещо
и едното вика, че му е паднала батерията.
И г-на като го чу и вика ' Айде да я търсим '
![]()
![]()
седим си ние(няколко човека) и викаме на Валентин "ей педал"...и госпожата му се ядоса,че се обръща и го пита "що не внимаваш ти ?!",и тъпака вика "Ама госпожо,те ме викат"
Друга случка... пак въпросният Валентин го вдигат в час по анг... и както си беше на последния чин,се чу едно звучно " да ти е*а майката ",което той сиг без да иска вместо само да си го помисли,го каза на глас... госпожата стоя , като ударена 2 мин
другите случки са по-весели ама са мн дълги...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
В старото даскало в час по руски-
"Госпожо реших нещо важно!'
"Какво?"
"Ще си обръсна гъзъ"![]()
има един от моя клас дето ..
"Госпожо, Ахил е бил мошеник"![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
Един диалог между мен и този до мен. Отначало ми каза, че му се ходи до тоалетната по голяма нужда.
И аз тръгнах да му говоря нещо, а той:
-Стига си приказвал! Напрягаш ми г*за!![]()
Госпожата по математика: Ето сега Ради ще ни каже колко е 25 на втора.
Ради: 33
ама съвсем сериозен беше...
в час по БЕЛ
Аз: Господине, а аз защо имам 6ца за миналата година?![]()
Господина: Зaщото очите ти са като кристални, сини езера...
Васи прекъсва господина: Ако си сложа лещи, и аз ли ше имам 6?!![]()
![]()
Седим си в час,пишем и вече сме изморени всички и един от нашия клас вика като първокласник : "Господинееееее,а Едис каза курва дебела"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първия учебен ден е и даскала ни казва,че не трябва да носим телефони в училище и ако ги носим щели да викат нашите и така нататак и след 10 минутна лекция вика "айде ся извадете си телефоните да си запишете програмата за утре"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В час по БЕЛ госпожата: "Младене имаш ли домашна ? " Младен: "Ам... имах но баща ми я изпи с приятели"
![]()
![]()
Пак в час по бел госпожата пише на даската и в един момент казва "Оставете място за едно кола" вместо за една дума
![]()
Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
![]()
Г-жата - " Кореноножките са .. "
С - " ЛЪЖИИИИИИИИИИИШ "![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
След часа по химия питам госпожата откъде да си намеря бертолетова сол, тя ми казва:
-Бертолетовата сол е силно взривоопасно в-во, не ти трябва!
Аз си мисля "Е добре, госпожо, КАК ДА СИ НАПРАВЯ ШИБ*НИЯ ФЛАШ ПАУДЪР БЕЗ БЕРТОЛЕТОВА СОЛ???!?"
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
в час по психология ????
класа прави есе... пълна тишина.... при което се чува една мазна прадня от едно от момчетата....![]()
Значи, днеска по информационни имахме малко свободно време. И момчето което седеше до мен нарисува един огромен х*й на компа и всички смях (без един зубър),но даскалката ни вижда. Тръгва да обикаля. Обаче нещо компа започва да протестира. И тамън да дойде при нас, се изстри. Не ми се мислеше какво щеще да правим, ако компа се беше забавил още малко... И двамата щяхме да го отнесем![]()
Представям си как е падналПървоначално написано от yYniiKaLnAa
![]()
![]()
![]()
в час по английски при класната:
В (чете нещо,което е написал, а г-жата му прай забележки) : Абе госпожо, вие просто не можете да ми го хванете !
Г-жата: Какво да ти хвана???!!!![]()
![]()
ииии ние целия клас лешшш....![]()
![]()
ааа всъщност ставаше въпрос, че тя не може да му хване смисъла или ритъма ли не мога да се сетя
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Отдавна е, обаче чак сега се сещам...
В часа по АЕ, г-цата диктува нещо, обаче аз не го чувам добре и питам другаря по чин:
-Каква каза тя? You don't have to rape the rabbit?
![]()
![]()
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
в пети клас метнах стъклена бутилка Qeens от 3тия етаж по време на час и то се пръсна пред госпожата ми по английски и заместник директорката.Тва се случи в час по български и до 7ми клас не успях да вържа по-висока оценка от 4 след тая случка.За капак на всичко се изплюх на главата на чистачката , която го чистеше.В 8ми клас по-време на час станах изправих се на дъската и си показах задника .По пълна случайност госпожата не ме видя .Има още много ма не мога да се сетя
![]()
ами преди седмица..госпожата по български диктува урока..и аз не чух добре и вместо да и кажа "моля повторете"и казах "ко речи"
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
В час по БЕЛ имаме блок и в най-левия ъгъл на стаята седи сам един пич и съответно е в най крайно положение и никой не го вижда..
Та по едно време, втория час господина решава да го пита нещо и понеже не го вижда през другите хора пред него го вика по Име изведнъж всички се обръщаме и го чуваме как вика ' Мамка му нацапах якето ' докато си вдигаше панталона![]()
![]()
![]()
Евалата му правя, после всеки час господина го слагаше на първия чин и му викаше да си държи ръцете отгоре
![]()
![]()
Първоначално написано от slivaka
Ее не ти цепиш рибата по ръба![]()
Аз веднъж замерях с пластмасово шише обаче ми се изплъзна от ръката при замахването и не знам как стана ама след стрелбата на госпожата и течеше кръв от носа![]()
За радост минах само с това да и купя кафе и памук на моя сметка![]()
Госпожата по английски вдига моя съученичка и я кара да преведе текста който сме чели.Стига тя до думата preservative (консервант) ....и,мисли,мисли,мисли и каза: ами-и-и-и презерватив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такъф бурен смях падна,че после цял ден ме болеше корема
![]()
Имаме час по български .... една лястовичка каца на прозореца ... и един мои съученик,който стои до мен тръгна да я замерва с телефона си и аз като се изписках (при тая гробна тишина направо разцепих мрака) : Не убивай гълъба! А ... то било лястовичка ... абе майната и трепи я !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В час по математика исках да дам тетрадката си на госпожата,за да провери вярно ли съм решила задачата .... И като я засилих .... Ба-а-а-м!Право в челото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сигурна съм че има още хиляди,но просто в момента не се сещам![]()
![]()
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
вчера са изръсих с нещо подобно на "корен метър и 2 отгоре "..
lonely walker... Лицааааааа..
не не не нее ... хораааа... просто ме разцепвате от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slivaka
шматкаа![]()
![]()
![]()