.
Отговор в тема
Страница 19 от 29 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 706
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Като чета колко абсурдни неща за моливи в гъза и псувни са ви забавни...наистина ми става тъжно.

Тъжно или не т`ва са българските ученици . Има и смешни неща :P без глупости

Супер фен
    Вчера загасихме всички лампи и понеже сме 2-ра смяна,нищо не се виждаше и се скрихме под чиновете.Госпожата отваря вратата и си помисли,че няма никой ама накрая сички са измяха и тя на чу и вика "тъкмо да си помисля че няма да карам час и вие се разхилихте" (докато чакахме госпожата един вика"на жената инфаркт ще и докарахте)

Г-жато па Ае ппиши за Мики Чан вместо Джеки Чан

Г-жата По Бел Вики прави схемите (аз не се казвам така просто аз и едно др момиче все ни бъркат ) и аз г-жо не се казвам така нищо нали с в лилово

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Вчера загасихме всички лампи и понеже сме 2-ра смяна,нищо не се виждаше и се скрихме под чиновете.Госпожата отваря вратата и си помисли,че няма никой ама накрая сички са измяха и тя на чу и вика "тъкмо да си помисля че няма да карам час и вие се разхилихте" (докато чакахме госпожата един вика"на жената инфаркт ще и докарахте)
    Много хубава идея. Пре нас момчетата гасят лампите ама правят някви неща . При вас има ли камери , защото при нас има и са с нощно виждани и не се знае к`во ще стане, ако го направим

Вчера имаме литература 4 час и разглеждахме някви тестове. Г-жата вижда някво изречение и казва : - А сега който ми каже от кое произведение е това изречение директно му пиша 6 .. и аз нещо мн съм се задълбочила и мисля мисли и накрая се сещам и казвам името на произведението мн силно и не се сдръжах вместо да дигна ръка посочих даскалката с пръст и и го казах в това време някви сме се мн задълбочили и тя също ме посочва и силно и мн бързо ми говори: - а ся ако кажеш от кое глава е .. аз и казвам като пак и соча с пръст и целия клас гледат някви И после я питам госпожо ами шестицата ми Тя: Каква шестица бе не си измисляй не е мн смешно ама тр да се види просто тогава после мн се смяхме

Значи бягаме от два чака горе-долу целия клас (трябваше да имаме изобразително,но имахме музика) избягахме. Един пияница като дойддее ама свестен лел колко му се смяхме говори не били сме красиве абе много неща не говори ама смисллени. Казвам му имаш ненормална прическа ,а той ама верно имам ненормална прическа те от къде разбра ми просто не знам защо му го казах но беше много смешно с този. Така ,че бягате

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Неска по математика нещо си приказвахме с един и г-жата вика:
    -15ти номер на дъската
    А аз изтърсвам:
    -Грешен отговор
    Може да не звучи смешно като го четете,но класа се спука да се хили.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Емии в междучасието един приятел загаси лампите в коридора.. И госпожата по Химия го видя.. и когато влязохме в час тя му вика :
    -Кириле мълчи и върви да загасиш лампите..
    а той скочи почти стигна до ключа и чак тогас зацепи че е на базик
    Има още много,но сега не се сещам

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Госпожата ни по математика: "този път ще ви говоря с думи"

Един друг вика "вие вървете аз ще ходя"

Един път госпожата караше едно момче да разказва за домашния му любимец "Айде Тони почвай...аз имам хамстер.."
    И той: "Аааа и аз имам хамстер госпожо!"

Междучасието децате се гъделичкат и казах на едно момче Х "Ципа ти е отворен" и после с една приятелка само се смяхме и аз викам на друго Момче У ципа ти е отворен и той гледа а аз имах предвид на момчето Х може да не е смешно ,но ме изкефи ципа ти е отворен

Тишина, остават 15 минути, пишем упражнения, 1 идиот изпива почти половинка кола за 1 минута, оригва се невероятно мощно, като самолет изрева, и смях, смях, щяхме да умрем. Направо изкърти всички мивки в даскало И върха (учител. стая е до нас) - идва госпожата по музика и пита "Какъв беше този шум" Е тогава до края на часа се смяхме.

Един от класа казва "Г-жо Вие сте луда и всички включително и г-жата се смееше :P

Последен час, петък е и класната (по История) ни обяснява понеже учим за Египет . Едно момче я пита дали носи тестовете, които правихме. А тя наща си говори да миналия петък носих папирус и др неща. А момчето г-жо не т`ва имам предвид тестовете и във въздуха прави квадрат и всичке се смяхме ,а г-жата мхм

сега са сетих миналата Год в 7 клас 1 фр дигна полата на едно момиче и на тва момиче и ласна голия задник и сички почнаха да са хилят и да я базикат

Госпожата обеснява няква супер трудна задача по математика и целия клас "aaaaaa" и един келеш се обажда "ааа за наденицата ли питатее" всички бяхме леш и госпожата даже много смях

миналия петък по АЕ господина кара наи простия ученик в класа да чете 1 текст и тои почна да чете и стигна до Change и го прочете като ченге напрао сички са праснахме от смях включително и господина

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    госпожата нещо каза за ваканция и един вика и ко кефите ли са
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Значи един съученик се беше купил към 9 презерватива и класната му ги взе и му казва , че ще му ги върне 6-ти час когато имаме с нея. ТАка идва шестия час и тоя само говори и г-жата Млъкни да не ти биу шета в друго у-ще Свърши часа и момчето си иска презервативиите ,а класната ще ги дам на баща ти обаче не той не се отказва иска си ги и след нея тича и вики искам си презервативети
    Хах не бил ял само заради тях ах горкият той

г-жата ми по химия вика на 1 момиче " Ти чувала ли си за гребен аа.." и като почна да я храни целия клас се спука от смях

веднъж в час по английски:-Г-жо,пут какво е?А тя: чакай да погледна в речника

в час по биология моя съученичка слуша музика на слушалки,а госпожата както си преподава и изведнъж се изцепва:-Милке,махни тез жици от ушите и се заеми с работата

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Един до мене постоянно се изцепва в час,вообще не го сърби ,че е от мг но си продължава

В час по немски беше си сложил ръката под стола ,дига си я и вика "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕбааа**************** ааати Чеееееепааааа"

В час по математика госпожата написа на дъската една трудна задача и той "Таашаци",
    а след това на друга " Ееееее тази задача ще я реша и докато правя анален секс" и други но н ги помня вече.Все са изцепваше когато класа спре да говори .Не знам как не са го изгонили вече и се му викам "ще ма убиеш от смях"
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

начи по ИТ са бяхме подготвили за контролно(тоест бяхме подготвили копията ) и господина ни казва за кво да пишем ... темата беше
    Как влияе...........................луннат светлина върху растежа на картофите напрао сички почнахме са хилим кат насрани

при нас влизат често-често гълъби..много е..хмм..забавно, щото всички изведнъж почват да пищят и се изпокриват..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

в час по руски с тоя дет седи до мен си приказваме и тои ми каза келеш и госпожата го чу и ни каза стига са келешвахте бе

нещо беше казала госпожата по математика ти са са смеи ама ша са видим на есен с песен и в междучасието с 1 приятел измислихме това
    На есен с песен
    На зима върху килима
    На пролет колет
    На лято с мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си