- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
да бе БЕЛ бешеПървоначално написано от LoupGarrou
малко бързам и заради това правя грешки !?
![]()
Таз по биология
Не сте ли доили ТЕЛЕ? Като се издои трябва веднага да се консумира-защото ще вкисне
После се усети, че телето не може да се дои-може но малко трудно и от друго място излиза `млякото`-бруталноооо!![]()
Днес се смяхме много с господина по физика. Таа значи той пита някакакъв въпрос ама никой не може да отговори. След това пита още един, ама елемантарен. Вдига идиота на класа, който разбира се отговаря грешно, защото момчето представа си няма за какво говорим и господина вика " АаАа писнахте ми!! Ще хвана една пушка и ще почна да стрелям!!! "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Миналата година говорехме за изпитите и господина по български вика: "И сега трябва да седнете и здраво да си го начукате в главите, иначе няма да стане"![]()
Или пък в края на годината около баловете и нещо си говорим и той: "Аа, не! 5 леа свирката. " И всички падаме от смях (включително и той).![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ами веднъж в училище в час по математика и ре6аваменяква задача и един се изцепва "кои идиот я писа тас задача" и госпожата "хм...аз"![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
или пак по физика госпожата "едни лъч светлина преминава през 3 различни среди" и една приятелка "ебаси кефското"![]()
![]()
![]()
тъпи изцепки на едни съученици..
"Госпожо, падна ви джоба.." или "Госпожо, настъпихте си подметката!"![]()
.. това по-скоро са бъзици ама нищо ...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
В час по история сме. Госпожата се опитва нещо да каже а всички говорят. Тогава един съученик вика "Аре млъкнете бее". Никакъв отговор . И тогава той се изцепва " Чичо Митко0О, удри тая мачка не е наша!" Целият клас СМЯХ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Госпожата ме изпитва и до мен има 1 момиче което също изпитват ;д по едно време и викам пикае ми се, обаче госпожата ме чу. Вика ми много невъзпитано го каза но айде отивай. Нали нямаш някакъв пищов и аз "аааа да ... ъъ не .. да .. не не нямам" :Д сички дори и госпожата се побъркаха то аз си го казах и по мн смешен начин бе винаги побърквам класа от смях ;д
Даскалката по изкуства :
- Иии начукали са ви хормоните..![]()
Ние .. - И вас госпожо![]()
![]()
Това е старо,но ненормално
Господина по инфо. влиза в кинефите и почва да пикае
Един от класа му се пикае много и влиза и той
Господина забравил отворена вратата след себе си
Съученика отива зад него и си мисли че кинефа е свободен и почва да си сваля гащите и поглежда на пред и....
Вижда господина как пика пред него и вика
"ООООО Господина,оле оле господине....."
Тръгна да бяга със свален колан и всички в тоя момент падаме от смях като си мием ръцете до кинефа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щеше да се изпикае върху господина![]()
Брутално!Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
![]()
В час по английски- трябваше да превеждаме текст. Госпожата изпитва един съученик. Изречението беше "I want to be a police man, I will keep the people safe.", а той превежда "Искам да стана полицай и да пазя сейфовете на хората", при което целия клас ТУШ![]()
![]()
![]()
Eдин от моя клас и госпожата по История се карат ужесточено,след което госпожата отива и хваща съученика ми за ухото.Той се отдръпва и тя му хваща ръката,след което и той хваща нейната и започват да си викат..
Госпожата - Ще се държиш ли като учиник?
Ивайло - Пусна ма!!
Госпожата - не ми говори на ти,ако обичаш!
Ивайло - Що?Ти ли ще ми кажеш?
Госпожата - Казах не ми говори на ти.
Ивайло - ше говоря както си искам
Госпожата - нямаш право да се държиш така в часа ми,ни ти ли е ясно?
Ивайло - А на Вас кой ТИ дава право да дърпаш ушите на хората,МА?![]()
Новия правилник беше въведен и бяхме в час по химия.Целия клас говорим и химичката вика . "Новия правилник го въведаха и пак говорите,не ви ли е срам?"Аз казвам,че още не ни го е прочела класната и не го знаем,а тя " Ами като не го знаете.......мисли...мислии... и .. ще знаете! " ;дд
Отиваме с една приятелка да пушим по физкултура зад даскало и даскала ни среща.. пита ни къде отиваме, а ние му отговаряме през смях,че отиваме да ядеме.Той ни вика, "А,може ли да дойда с вас?"(Много добре знае,че пушим)Ние казваме добре,след което той ни пита дали ще го почерпим цигара и ние викаме .АМА ГОСПОДИНЕ, НИЕ НЕ ПУШим.и той .. добре.След,което тръгваме той вика - много си убедителна,ама цигарите ти паднаха от джоба![]()
![]()
![]()
Госпожата по ЕГ. - Мадлен,опитваш се да говориш ли?
Аз - Не. ;д И продължих да си водя разговора ;д
Даскала По математика - ЗАХАПКАТА МИ Е КАТо НА БУЛДОГ!И целия клас![]()
По математика,новата .- Кой си мрънка,бе?
Калоян - Вие.!
Целия клас хахахааха
![]()
и госпожата - Ама Вие се подигравате с мен![]()
Някой от класа - ДоБро утро!![]()
По музика даскала . - Стояне,спри да се лигавиш!
Стоян - Аз още не съм почнал![]()
Още има,но не ми се пише.
За 2 неща се сещам иначе са мнооооого
Веднъж тая по история вика "Политическа девица" (нещо средно между левица и десница явно)
пък по математика пише някви задачи на дъската и...цитирам..." десет ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъ..................... единайсет"
Леле ...Първоначално написано от BGRUForever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пхахахаааааПървоначално написано от nyxu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А две пресни се сетих.
Днес си говоря с една фр.:"Ооооф искам да стана минус сто кила" и класната само чу "Искам да стана " и ме прати на дъската, ама не се оплаквам![]()
А веднъж по мат. решава някви задачи и аз нищо не разбирам и питам едно момиче "Може ли да питам нещо перверзно" и госпожата вика "Да, какво искаш да питаш?" (ама май не беше чула тва за перверзното)![]()
Първоначално написано от co0L_gIrL
Това ми напомни, по английски превеждаме текст. Написано е ''lines in the water'' и един го превежда "лайна във водата"
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
В час по география
господина-Черно море има форма на бъбрек
и един се обажда: господине, повече ми прилича на увиснали цици
господина-а да вярно не бих се замислял![]()
![]()
А пък на мен ми прилича на маратонка.Първоначално написано от user15
![]()
Какво ли не съм правел в училище като малък сега малко се кротнах но иначе съм правил какви ли не щуротии примерно един път това беше в 6 клас гонехме се из коридорите и даскалката по БГ със дневника и със кафенцето ама аз съм си обърнал главата и не я виждам и се забих право в нея саборих нея и и изцапах дрехите и дневника но това отмина без нищо ...
Другото лудо нещо което съм правил е когато валеше сняг тази зима беше натрупал много и аз си преготвих 3 снежни топки и учителките пушачки се крият в работилницата да пушат и аз без да ме видят влязох близо до врата бях и ги нацелих по главата и после питаха цяло даскало кой е бил докато стигнаха до мен ;дд
А миналата година в час по Химия госпожата прави някакви експерименти и към средата на часа и там един от моята групичка в даскало пускаха кючеци и аз станах качих се на чина и почнах да играя (макар и да не мога само се клатех насам натам) и естествено госпожата ме изгони ;дд
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
сега се сетих..тая година по английски госпожата ме изпитва.Чета си съвсем нормално до изречението "My guess" и аз чета .. Май гъзз... И целия клас долу,а госпожата![]()
Тва не е точно изцепка но нвм .. бяха сложили кабарче на стола на г-жата по геогр [ банално ]] и все пак тя нущо не усето си ти тръгна с него ..![]()
[;] ... Living after midnight, rockin to the dawn (rock)
Час по математика. Учителят казва:
-Изтрий дъската и реши задачата.
Аз:
-Иии, господине...
Господина:
-Добре, две задачи ще решиш.
![]()
Не че не ги реших, просто ме мързеше да стана...![]()