.
Отговор в тема
Страница 24 от 29 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 706
    Такмм имахме изобразително изкуство и трябваше да си носим издухани яйца.
    Г-жата към едно момиче:
    -Много ти е малка дупката.
    Радослав: Абе, тая дупка нещо... Брат ми не ге е духал как трябва! Я на Момиче "Х" к`ви са хубави няма нищо! Само как ги е издухала. Няма нищо. Кой ти ги издуха?
    Момиче "Х" :
    -Аз.
    Крисо:
    -Искаш ли да духаш?
    Мими:
    -Ама такова нещо памуа не става.
    Момиче "Х": Много ти е малка дупката.
    Рали: Стига с тия дупки.
    Аз: Е, на някои са им големи на други малки! :P

Ох тия дупки

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    оооооо нененене уникални сте УНИКАЛНИИИ простооо
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Значи имаме георгафия и имаме един Пацо в класа..
    Г-та: Че кой не знае, че виетнамците са с дръпнати очи?
    Пацо: Аз.
    Отново по география пак със същия Пацо:
    Пацо нещо лъже госпожата в очите 10 минути, но с времето се раколебава и госпожата разбира за това и решава да дойде до чина му.И госпожата идва пред него, а Пацо си седи..И гопожата му вика: Питам за последно ако си признаеш няма да ти направя нищо. Пацо се раколебава и накрая "Ееее добре де.." и госпожата с няква супер мощна сила ми изръси шамар Всички просто се убиха от смях, а Пацо почервиня като домат
    Който се цепи от колектива,колектива ше му го нацепи колективно !

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Един Сашо чете урока по музика. И там ние си говорим....
    Госпожата: Аве кой говори?
    Сашо: Аз!!!

Или пък

Пак тоя Сашо решава няква елементарна задача. Забива и после се сеща и вика:
    Ах, къв съм умен

Ако влезем в час - нормални часове в нашия клас няма, винаги ще се сетим ня'ква простотия или нещо друго и ще се разцепим от смях.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Ако влезем в час - нормални часове в нашия клас няма, винаги ще се сетим ня'ква простотия или нещо друго и ще се разцепим от смях.
    Еми кажи някоя та да се посмеем и ние

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от DeinStern
    Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL
    В час по английски- трябваше да превеждаме текст. Госпожата изпитва един съученик. Изречението беше "I want to be a police man, I will keep the people safe.", а той превежда "Искам да стана полицай и да пазя сейфовете на хората", при което целия клас ТУШ
    Това ми напомни, по английски превеждаме текст. Написано е ''lines in the water'' и един го превежда "лайна във водата"
    Тва просто ме разбии!!!
    Асии <3 , Наннсии <3

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Госпожата по физика обяснява за триенето на телата, и една моя съученичка ми казва:
    - Марто, ела да се трием..
    и госпожата я чу и вика:
    - Елена, ще се триете, ама после извън училище
    Вафла..

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Госпожата по физика обяснява за триенето на телата, и една моя съученичка ми казва:
    - Марто, ела да се трием..
    и госпожата я чу и вика:
    - Елена, ще се триете, ама после извън училище
    Ние пък същото за наелектрезирането

Класната ОТНОВО се кара на момчета ,че не знаят как се отнасят с момичета и казва:
    -Вместо да ги поканите на срадкарница кино и т.н
    И в този момент започнах да каня момчетата наред. Ми те като не действат сега

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Класната ни разказваше случка с бивша ученичка.При диктовка на задача по математика съответното момиче е писало условието точно по този начин:

Даден е триъгълник и описаната окръжност (при диктовка "R"-голямо) Ъ и вписаната (.. "r"-малко) ь (после след странен поглед от госпожата момичето поправя на ьо ). Страната (забележете) а-малко лежи срещу ъгълът обозначен с А-голямо.

Смешното е че пише абсолютно всичко без да съкращава и точно по този начин по който аз го написах в поста си ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Госпожата по английски разправя как била пазила някакво дете цял ден и я побъркало защото искало топка, обаче той казвал за топка - "тоска" и тя не знаела какво да му даде, бла,бла,бла.
    Любо: Еми питайте го "ти имаш ли тоски" и като Ви каже "да", ше се сетите.
    Ама госпожата така и не загря за какво става въпрос.
    След малко, в същия час, госпожата казва: Давам ви домашно и само ако не го напишете...
    Любо довършва: ... ше ви отрежа тоските.

А ето и една задача решена от Любо:

Това беше
    обратна теорема на Талес, ама той изкара Талес - обратен.

Господина по биология: Какъв вид е сърцето?
    Денис: Тревопасен.

Повече от фен Аватара на prinncess
    Госпожата по английски казва: Ще изгоня всички и ще остана с останалите
    Пак госпожата по английски: Момичета престанете да си ги мерите

Класната: Извадихте ли ги

Закъснява една съученичка за час по Биология и господина съответно пита: "Защо закъсня?" а тя отговаря: "Е как що бе господине бях на кафе с гаджето"

Госпожата по математика се развика на едно момиче че говори в час и тя каза: "Ма госпожо не ми викайте"

Повече от фен Аватара на didenceeto
    .................

Вчера е час по Литература учителката ни диктува план,а всички ние си приказваме:
    -ЕЕ ама млъкнете бе всички говорите,само аз не говора,а диктувам.....

да .. псувахме там хулихме класната ни миналата година и се оказа,че тя е зад нас .. беше ебати неловкото !

По география: Явно трябва да изгоня някого и да напиша някоя друга двойка да мирясате
    Свилен:Е че колко двойки вече ще ми пишете, не каталясахте ли?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Еми сега докато чета се сетих за няколко изцепки:
    Един ден трябваше да пишем разни есета и госпожата по български казва:Очаквам, че няма да сте написали разни есета по 20 думи все трябва да са пораснали малко от миналата година... След като изпитва няколко ученика на есетата вдига едно момче и той отговаря: Е то мойто ще порасне в петък че сега е много малко, а госпожата казва:Е добре ама да е голямо!
    Другата изцепка беше в час по математика. Госпожата ни се ядосвеа че не разбираме задачите и казваа: Тия родители нищо ли не ви обясняват-някой се обажда: Е мама малко... госпожата го прекъсва и се изцепва: Е ще ти се наложи да викаш тати на помощ на мама.
    Госпожата по английски вдига едно момиче да си чете домашното. Тя обаче отговаря че няма. Класната: Е защо нямаш домашно?? Момичето: Еее, госпожо бях на рожден ден.. От тогава всеки път ако и е кратко домашното или няма някой отзад се обажда амаа не я винете госпожо била е на рожден ден.
    А освен това... често седя на столаа по всички възможни различни начини и естесвено падам непрекъснатоо най-вече върху някого

Георафия: Когато разговарям с теб,ще мълчиш!

БЕЛ: Ще го извадиш ли ? И какво,ще ме набиеш ли с него ?

Биология:
    Госпожата: Пишеш ли ?
    Аз: Даа!
    Госпожата: Дай да видя какво си писал ?
    Аз: Е, нищо.
    След което госпожата ми взима тетрадката,къса я на парчета и я хвърля в кофата.

Английски: Млъквайте бе келеши ! След което се чува силен трясък и гледаме масата разцепена на две с един удар.
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Най-редовния номер, който вече ми е станал като навик..

Г-жата по англ.:Веселине, говориш
    Аз - Знам..

Или друг вариант е да ме погледне странно и аз със няква идиотска физиономия и жестове с ръце да и кажа, че млъквам. xD

Онзи ден на чина до мене фанали двама телефоните и цъкат мулти на няква игра..Г-жата:
    -Даниел, остави телефона
    Той:-Ей ся, госпожо
    След 10-15 сек г-жата пак:
    -Казах ти да оставиш телефона!
    Даниел нервно:
    -Абе секунда, само да го бия..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен
    Аз се сещам веднъж дигам ръка нещо и нали се дигат 2та пръста, аз вместо 2-та вдигам среден пръст добре, че никой не ме видя

Или пък веднъж отивам да си зема теста и се връщам и тръгвам да сядам и в същото време приятелката ми дето седи до мене ме хваща за ръката на блузата а аз вече сядам и я гледам в очите ама такова бавно се смъквам надоло и изведнъж като тупнах на земята целия клас лешшш

Или пък като бяхме 1 2 клас в занималнята един от моя клас си изпусна изпражненията

Като се сетя за още ще пиша.
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa

Или пък като бяхме 1 2 клас в занималнята един от моя клас си изпусна изпражненията
    .

при нас едно момиче от съседния клас
    26.05.10

Втори час, любител на съня в дъждовната юнска утрин се появява най-сетне на училище. Учителят по английски пита:
    - Ми ти откъде идеш?
    Той направи физиономия със сънената си мутра и дигна рамене:
    - Е па откъде да знам

С думи е трудно да се опише, но беше само за снимка .

Ех, ако не са момчетата в моя клас, щяхме да загинем за някоя шега или оригинална изцепка . По лични наблюдения в клас с половина или преобладаваща мъжка част става истински купон.

Голям фен Аватара на Stellsy
    класната: Какво ти става бе ?
    съученик: - Госпожо просто съм превъзбуден, че пак сме започнали училище.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Някой пръсна със сълзотворен газ в стаята и всички започват да кашлят като астматици и се втурват към вратата. Учителя също кашля, но не му пука, остава си в стаята и пише отсъствия на всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си