.
Отговор в тема
Страница 25 от 29 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 706
    Цитирай Първоначално написано от E404
    Някой пръсна със сълзотворен газ в стаята и всички започват да кашлят като астматици и се втурват към вратата. Учителя също кашля, но не му пука, остава си в стаята и пише отсъствия на всички.
    26.05.10

1 пат имахме час на класния: аз и още 2 момчета оставаме при госпожата.
    Единия и вика : Госпожо то тука в нашия клас сички са тапаци
    Госпожата: Еми да ... то за тфа оценките са от 0 до 6

Имахме математика и питат 1 нов ученик от моя клас (Ром) - Как се казва майка ти бе?
    Еми.. Стефан

Имахме литература и взимахме НИАГАРА // Госпожата казва , че е гледала Discovery и някакъв са го хвърлили от горе и е паднал и се е разбил и вика : Не помня ЧОВЕК ли беше , ВОДОЛАЗ ли беше

- Защо закъсняваш?!
    - Ами, защото звънецът би преди да вляза.
    Audio ergo sum

Град
    около София :D
    Правим класно по математика и едно момче си беше направил пищов...После господина като ги връщаше му вика:
    Поне да беше извадил пищова от тетрадката..(тази дето пишам задачите) И той вика: Ама аз не съм го използвал беше много смешно

Учител: За какво се разказва в разказа "Нежната спирала"
    Ученик: Ми... за Нежната спирала

междучасие и момчета се лигават и си свиркат нещо,но в този ден дежурен учител беше господина по физическо,влиза той в наща стая и вика:
    - кой свирка бе
    те:никой господине
    той:- не ме лъжете аз да не съм сляп,нали ви чух да свиркате
    той: казвайте кой свирка
    мълчание
    той:казвайте кой свирка,Тони ти ли си
    Тони: не
    гос.:Влади ти ли си
    Влади: не
    господина: значи е Тони ,айде при директорката ,за да се научих да спазваш првилата.Ти нали знаеш,че е забранено да се свири в класните стаи!
    Тони: ама господине такова правило няма
    гос:ти на мен ли ще ми отговаряш бе пикьо,марш при директорката!

Повече от фен
    По математика имахме някаква хамава заместничка и ние си играем на асоциации . Едното момче се обръща назаде за да каже дума на ухото на момчето, което седи отзаде, и даскалката вика:
    - В час е забранено да се прегръщате!
    После не можех да спра да се смея

Ох , колко много изцепки има моя клас абсолютно всеки час някои правеше някаква простотия цялята учителска беше вдигнала ръче от нас ,, няма да го забравя този клас 7а обичаммммммм вииииии !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Част от изцепките ни

Математичката говори с закаснелия Данчо :
    - Йордане пак закасняваш
    - Така е госпожо
    - Сядай имаш неизвинено
    - Еее госпожо пак ли отсъствие заради вас ще ме изгонят

Класната и Иво ;dd
    - Ивайло каде ти е бележника
    - В къщи
    - Какво прави вкъщи бе Иваило
    - Аме наказан е да стои в къщи ,защото има много двойки

Учителката по Химия :
    - Във втарник ще правите контролно на ... подгответе се добре
    - Е аз тогава ще съм болна - каза Наталия ;dd

Говоря в час с господина по БЕЛ
    - Силвия дай си бележника .
    - Ами незнам господине дали го нося .. а колко имам ? ;dd

Във час по БЕЛ звъня на момичето седящо до мен по ГСМ обаче на нея телефона и беше с включен звук и една силна песен ;dd и като се стресна и аз така се смея и след 30 сек. моя телефон звани
    ... И тъй де господина ни каза че направо да си хващаме 32 и да отиваме на последната спирка ( дефакто в лузницата )

Има още много после пак ще пишаа като се сетя

нямам човек за пример съм

Играя си в час с несесера на съседката и само си го подмятам нагоре и изведнъж госпожата минава ии падат стъкла по нея ии аз кфо бе не виждате ли че вали тогаа целия клас само ме гледат и се хилят.
    Лежа в час и урока беше толко тъп че задремах и само госпожата вика Калояне кфо правиш абе госпожо не ми ли научихте името аз съм Кристиан оня там е Калоян а сега ме оставете да си сънувам съученичките ;дд

Цитирай Първоначално написано от WildChild
    dobre de sorry qvno ne sum tursila kato horata..
    мисля че крилицата е задължитлнаа !!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Напсувах класната ...

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Напсувах класната ...
    всеки го прави...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами веднъж казах на бившата ми госпожа по матматика "бабо"
    Това и аз съм го правила. А също и "мамо".

Голям фен Аватара на meche95
    надувам си в час по БЕЛ музикаа иии пеяя ГуБЯ КОНТРОЛ КОГАТО ТЕ ТЕ НЯМААА амаа викам спр много ии не се усещам ии тая до мен само ме бутаа аз не и обръщам внимание ии в един момент виждам госпожата до меееен ии само тии какво ми пееш в чаас не не неее имааам още многоо многоо изцееепки
    Силвето

Повече от фен
    В началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят"

В час по музика едни момичета много говореха и гжата накрая "Ще ви изгоня!" и Георги (има много смешен и писклив глас): Не смеете гжо! И целия клас долу!

В час по БЕЛ Боил и Радо говорят и гжата: "АЛО!" При което Боил прави знак, че държи телефон и казва "Ало, да?"

И една моя:
    Павел ми поиска телефона да го разгледа и явно е гледал музиката (това в час по немски), защото по едно време се чу Mr. King и всички почнахме да се смеем, а мен- хем ме беше срам, хем щях да умра от смях лол. Той добре че се сети да спре звука

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Една от нашия клас в час по математика:
    -Господине, този триъгълник колко страни имаше?

Влиза една от нашия клас обелчена цялата в бяло и госпожата по биология:
    -Няма да те пусна другия път, ако пак ми се облечеш като варосана слива

Госпожата по практика:
    -Баба ви Здравка вече 35 години е в това училище
    Един се обажда:
    -Затуй сте толкоз изкуфяла!

един пита таз по практика
    -Госпожо разкажете за първата си любов
    -Ами бях 2-ри курс и се влюбих в едно момче и веднъж го целунах и майка ми ме видя и ме преби от бой

бяхме в 5-6 клас и 1 момче каваше се Петър ( Пуйката - така му викахме момчетата) четеше преразказа си по български и 1 момиче се обади " Петре, колко ти е дълъг"

Цитирай Първоначално написано от justwondering

И една моя:
    Павел ми поиска телефона да го разгледа и явно е гледал музиката (това в час по немски), защото по едно време се чу Mr. King и всички почнахме да се смеем, а мен- хем ме беше срам, хем щях да умра от смях лол. Той добре че се сети да спре звука
    Mr King е хит :

Град
    Nothing But Love.
    Час по химия бай митя вика : Бате мани го тоя сопол от тука ве
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Град
    Пловдив
    Един от моя клас седеше до мене и кво праихме нз и тая по география му вика кво правите вие бе и той ми ние си духаме тука

Супер фен Аватара на DesireToFire
    В началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят"
    Нашата казваше, че чака диларът на учебници
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

В 10-ти клас имам час по история и ми звъни телефона гледам майка ми звъни,пък щом е в час значи е нещо спешно и без да попитам госпожата може ли да изляза да говоря скочих през чиновете и бам навънка а тя ми звънеше да каже,че прабаба ми е починала.. та така

охоо .. ужасно много са . най големия образ беше госпожата по БГ и литература . веднъж в 6ти клас ме вдига да чета някъв текст и аз тамън запо4вам и тя се развика на един и после все едно нищо не се е случило каза :
    - димитрина про4ети го .
    аз : - ама нали трябваше аз г-жо
    тя най нахално каза : - ааааамии .. ти докато го про4етеш..

тогава с мом4ето което стое6е до мене се накъсахме да се хилим .. ии тя ни6то не зацепи
    ,, веднъж пък при съ6тата даскалка едно мом4е я помоли да иде до вц докато бяхме в 4ас .. ии тяя такова ядосано каза ..
    - Абе вии кво сте правили в 4аса на междучасието пукнахме да се хилим си4ки ,, ии о6те много подобнии

Повече от фен
    Като учихме за Едип цар, даскала ми вика разкажи накратко историята. Аз естествено не го бях чел и навсичкото отгоре съм чул "един", не "Едип" и почнах да си измислям. "Имало едно време един цар" и даскала ми вика "не ЕДИН, а ЕДИП" и всички почнахме да се хилим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си