- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Първоначално написано от E404
![]()
![]()
![]()
![]()
26.05.10
1 пат имахме час на класния: аз и още 2 момчета оставаме при госпожата.
Единия и вика : Госпожо то тука в нашия клас сички са тапаци
Госпожата: Еми да ... то за тфа оценките са от 0 до 6![]()
![]()
![]()
Имахме математика и питат 1 нов ученик от моя клас (Ром) - Как се казва майка ти бе?
Еми.. Стефан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имахме литература и взимахме НИАГАРА // Госпожата казва , че е гледала Discovery и някакъв са го хвърлили от горе и е паднал и се е разбил и вика : Не помня ЧОВЕК ли беше , ВОДОЛАЗ ли беше![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Защо закъсняваш?!
- Ами, защото звънецът би преди да вляза.![]()
![]()
Audio ergo sum
Правим класно по математика и едно момче си беше направил пищов...После господина като ги връщаше му вика:
Поне да беше извадил пищова от тетрадката..(тази дето пишам задачите)![]()
![]()
И той вика: Ама аз не съм го използвал
![]()
беше много смешно
Учител: За какво се разказва в разказа "Нежната спирала"
Ученик: Ми... за Нежната спирала
междучасие и момчета се лигават и си свиркат нещо,но в този ден дежурен учител беше господина по физическо,влиза той в наща стая и вика:
- кой свирка бе
те:никой господине
той:- не ме лъжете аз да не съм сляп,нали ви чух да свиркате![]()
той: казвайте кой свирка
мълчание
той:казвайте кой свирка,Тони ти ли си
Тони: не
гос.:Влади ти ли си
Влади: не
господина: значи е Тони ,айде при директорката ,за да се научих да спазваш првилата.Ти нали знаеш,че е забранено да се свири в класните стаи!
Тони: ама господине такова правило няма
гос:ти на мен ли ще ми отговаряш бе пикьо,марш при директорката!
![]()
![]()
![]()
![]()
По математика имахме някаква хамава заместничка и ние си играем на асоциации. Едното момче се обръща назаде за да каже дума на ухото на момчето, което седи отзаде, и даскалката вика:
- В час е забранено да се прегръщате!![]()
После не можех да спра да се смея![]()
Ох , колко много изцепки има моя класабсолютно всеки час някои правеше някаква простотия
цялята учителска беше вдигнала ръче от нас ,, няма да го забравя този клас 7а обичаммммммм вииииии !
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Част от изцепките ни![]()
Математичката говори с закаснелия Данчо :
- Йордане пак закасняваш
- Така е госпожо
- Сядай имаш неизвинено
- Еее госпожо пак ли отсъствие заради вас ще ме изгонят
Класната и Иво ;dd
- Ивайло каде ти е бележника
- В къщи
- Какво прави вкъщи бе Иваило
- Аме наказан е да стои в къщи ,защото има много двойки
Учителката по Химия :
- Във втарник ще правите контролно на ... подгответе се добре
- Е аз тогава ще съм болна - каза Наталия ;dd
Говоря в час с господина по БЕЛ
- Силвия дай си бележника .
- Ами незнам господине дали го нося .. а колко имам ? ;dd
Във час по БЕЛ звъня на момичето седящо до мен по ГСМ обаче на нея телефона и беше с включен звук и една силна песен ;dd и като се стресна и аз така се смея и след 30 сек. моя телефон звани
... И тъй де господина ни каза че направо да си хващаме 32 и да отиваме на последната спирка ( дефакто в лузницата )
Има още много после пак ще пишаа като се сетя![]()
нямам човек за пример съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Играя си в час с несесера на съседката и само си го подмятам нагоре и изведнъж госпожата минава ии падат стъкла по нея ии аз кфо бе не виждате ли че вали тогаа целия клас само ме гледат и се хилят.
Лежа в час и урока беше толко тъп че задремах и само госпожата вика Калояне кфо правиш абе госпожо не ми ли научихте името аз съм Кристиан оня там е Калоян а сега ме оставете да си сънувам съученичките ;дд![]()
мисля че крилицата е задължитлнаа !!Първоначално написано от WildChild
![]()
Това и аз съм го правила. А също и "мамо".Първоначално написано от gabi_94
![]()
надувам си в час по БЕЛ музикаа иии пеяя ГуБЯ КОНТРОЛ КОГАТО ТЕ ТЕ НЯМАААамаа викам спр много ии не се усещам
ии тая до мен само ме бутаа аз не и обръщам внимание ии в един момент виждам госпожата до меееен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ии само тии какво ми пееш в чаас
![]()
![]()
![]()
не не неее
![]()
![]()
имааам още многоо многоо изцееепки
![]()
![]()
![]()
![]()
Силвето
![]()
![]()
В началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят"![]()
В час по музика едни момичета много говореха и гжата накрая "Ще ви изгоня!" и Георги (има много смешен и писклив глас): Не смеете гжо! И целия клас долу!![]()
В час по БЕЛ Боил и Радо говорят и гжата: "АЛО!" При което Боил прави знак, че държи телефон и казва "Ало, да?"![]()
И една моя:
Павел ми поиска телефона да го разгледа и явно е гледал музиката (това в час по немски), защото по едно време се чу Mr. King и всички почнахме да се смеем, а мен- хем ме беше срам, хем щях да умра от смях лол. Той добре че се сети да спре звука![]()
Една от нашия клас в час по математика:
-Господине, този триъгълник колко страни имаше?
Влиза една от нашия клас обелчена цялата в бяло и госпожата по биология:
-Няма да те пусна другия път, ако пак ми се облечеш като варосана слива
Госпожата по практика:
-Баба ви Здравка вече 35 години е в това училище
Един се обажда:
-Затуй сте толкоз изкуфяла!
един пита таз по практика
-Госпожо разкажете за първата си любов
-Ами бях 2-ри курс и се влюбих в едно момче и веднъж го целунах и майка ми ме видя и ме преби от бой![]()
бяхме в 5-6 клас и 1 момче каваше се Петър ( Пуйката- така му викахме момчетата) четеше преразказа си по български и 1 момиче се обади " Петре, колко ти е дълъг"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mr King е хит :Първоначално написано от justwondering
![]()
![]()
Час по химия бай митя вика : Бате мани го тоя сопол от тука ве![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Един от моя клас седеше до мене и кво праихме нз и тая по география му вика кво правите вие бе и той ми ние си духаме тука![]()
![]()
![]()
![]()
Нашата казваше, че чака диларът на учебнициВ началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят"![]()
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В 10-ти клас имам час по история и ми звъни телефона гледам майка ми звъни,пък щом е в час значи е нещо спешно и без да попитам госпожата може ли да изляза да говоря скочих през чиновете и бам навънкаа тя ми звънеше да каже,че прабаба ми е починала.. та така
![]()
охоо .. ужасно много са . най големия образ беше госпожата по БГ и литература . веднъж в 6ти клас ме вдига да чета някъв текст и аз тамън запо4вам и тя се развика на един и после все едно нищо не се е случило каза :
- димитрина про4ети го .
аз : - ама нали трябваше аз г-жо
тя най нахално каза : - ааааамии .. ти докато го про4етеш..
![]()
тогава с мом4ето което стое6е до мене се накъсахме да се хилим .. ии тя ни6то не зацепи
![]()
,, веднъж пък при съ6тата даскалка едно мом4е я помоли да иде до вц докато бяхме в 4ас ..
ии тяя такова ядосано каза ..
- Абе вии кво сте правили в 4аса на междучасиетопукнахме да се хилим си4ки ,, ии о6те много подобнии
Като учихме за Едип цар, даскала ми вика разкажи накратко историята. Аз естествено не го бях чел и навсичкото отгоре съм чул "един", не "Едип" и почнах да си измислям. "Имало едно време един цар" и даскала ми вика "не ЕДИН, а ЕДИП" и всички почнахме да се хилим![]()