- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
В час по биология..:
Бях до коша да хвърля някви хартийки... През т'ва време госпожата изкарва едно момче на бюрото..а тя отива на неговото мястоо...тръгва той да сяда... а аз отзад дърпам стола..целия класс--лежж..
Госпожата счупи линията на един съученик...който после я накара да му купува нова...
Взимаме урок за растенията..Г-жата пита какво е характерно за тях.. ии едно момиче обяснява..една недочула шматка крещи от края на стаята ''Абе тва са цветята бее''
В час по английски всички говорим...а госпожата си обяяснява нещо..понеже стоя до бюрото дочувам да казва ''Аз си говоря глупости..но няма кой да ме слуша''
География. Урок за страните в Азия. Госпожата говори за това, че част от Русия и Турция се намират в Европа... Едно момче иска да попита Гърция как е разположена... но казва само ''А Гърция как е ?'' .. В отговор получава ''Ами добре е ''
П.П. ; не са особенно смешни...ноо на моментаа бяха простоо...
Това с дъвката е ставало и при мен, смисъл едно момче от нашия клас залепи на едно друго без да иска дъвка и той после го накара да му я махне, и ония като хвана ножицата колко коса му отряза, после ходи 2 седмици само с шапка ;д
Приятелката ми се порязва в часа (имахме с директорката) и се разпищя мило духай духай че тука ще свърша на место и цели клас три часа не можеше да се свести
ние за една учебна година в ЕГ, сума и глупости направихме
значи нали госпожата по немски е "леко" пълна, да не кажа много дебела, и обича да сяда така на една страна, на нейното бюро.. и ние леко така извадихме гвоздеите, и тя горката като седна после върху него, като падна, и се захлюпи цялото върху нея..че и после от долу подпряха бюрото с една кутия червена боя, че да може да се работи малко от малко на него бюро, и тя тая пак седна и така се спраска тая кутия.. не можете да си представите такъв смях..
![]()
12 стенни часовника счупихме, с всеки имаше огромен смях.. няколко саксии изхвърлихме, че бяха увяхнали цветятаа.. два стола изхвърлихме.. и така..![]()
![]()
бяхме снимали класа едно клипче, госпожата като влиза в стаята за часа, заснехме я, и точно като влиза, нашите в един глас - "ГОСПОЖОО, ВИЕ СТЕ ИЗВЕСТНАА!!", след което го качихме в юТуб, и направи 28 хиляди гледания.. жалко че тогава не бях в училище, голям смях е било..![]()
![]()
бяхме купили едно пате плюшено и една плюшена катерица, и тогава в един час, абе играе си М. с нещо, абе пита го госпожата..
Г: М., какво правиш?
М: Нищо бе гуспоо!
Г: Кажи, щот' те видях!
М: Играя си с патето! - и го вдига нависоко.. няма такъв смях хораа
А с катерицата същото - при един господин.
Г: Какво човъркаш, бе, Н.?
Н: Сапунисвам си катерицата!
и вдига един сапун и плюшената катерица.. целия клас е туш..
ако се сетя още нещо, ще пиша!!
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Ами, нека се сетя.
В първи клас имах рядко щастие и малшанса истината да излезе наяве в час. Така де, никой не разбра, само даскалицата ме заведе у нас. Във втори клас играхме мач и влязох вътре с вратата. В пети клас някви мизерии бях правил на менгемето и псувам като каруцар, а даскалицата отгоре ми. Ама нищо не може да се сравни с това, което направих в осми клас - цапардосах половин салон с волейболни забивки, а за капак - когато един улучи даскалицата с топката в главата, аз почнах да се превивам от смях (бях легнал на земята) и не можех да стана. После ме извика да си поговорим, а аз "Сериозен съм" и се хиля като невидял.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ами по време на изпитите след седми клас (след като някой свършеше и излизаше навън в двора) и един мой съученик на излизане вика: ''Приятен плаж и да не си забрайте шнорхелите!'' и всички започнахме да се хилим като луди![]()
![]()
![]()
![]()
В час по ФВС казах на господина "ма" защото има писклив глас.
Казах на госпожата по история,че отивам за кафе за да не заспя.
Миналата година се изгаврих със стихотворението "Заточеници"
Започнах с думите"От заДник слънце озарени"
Тая година казах стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща
когато гроздето на вино се превръща"Това го бял чух в нета.
Заради такива простотии се преместих самостоятелна форма след 3ти клас.
Ам... Имахме литература в края на годината и ми беше много скучно. Пуснах си на телефона музика на слушалките и ми дойде песента трима музиканти. И да си изкарам телефона от дънките без да искам дръпнах слушалките и в цялата тишина на фона на гласа на госпожата само "трима музиканти - канти" :dd
И кво? Да не се имаш за по-висш от нас?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
в час по география говорим за топлолюбиви растения срещащио се в България и господина вика" Кажете едно дърво започващо с Ч?' и една от задните чинове "Челопеч"
В час по география даскалката пита какъв е релефа на България и от задните чинове се чува разнообразен![]()
![]()
Имахме заместник по английски падаше голям смях. Беше някъв много смешен и много тъп. Заекваше постоянно и първия срок напрао не издържах колко е тъп, понеже ми написа двойка и направо му викам "Абе ей тапук я научи английския и тогава ми пиши оценки" И оня напрао оО Пък втория срок ни беше написал забележка на целия клас, която я има в seir.bg И след това ни беше обявил война и не влиза цял час :Д На всичкото отгоре винаги миришеше на алкохол и беше някъв изпотен
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Изучил съм достатъчно. За годините си се считам за гений.
На ментално ниво Аз съм много над теб и хората като теб.
Защото Аз използвам мозъка си, а вие - не.
Ако имаш да ми казваш нещо използвай ЛС.
Интересно ще ми бъде да чуя дефиницията ти за бастун.
Последно редактирано от Makenzi97 : 10-08-2012 на 15:22
Сещам се за едно много колоритно..
В 4ти или 5ти клас, по Човек и природа госпожата изпитва и задава въпрос "Кой е първия човек, летял в космоса?" Иван отговаря "Еми госпожо, първия човек който е летял в космоса е кучето Лайка"
Или пък още едно.. госпожата по български казва "Богомиле, кажи ми кой е авторът на разказа Серафим" Богомил мисли мисли и изръсва гениализма "Авторът на Серафим е Йордан ЙовЧЕВ"![]()
Днеска на контролното по Информационни Технологии:
Даскалката: Не гледайте в своя лист, а в листа на другите!![]()
Даскала по психология обяснява за знаците на тялото: Когато едно момиче е със скръстени крака вашата цел, нали, като момчета е... И аз викам: Да ги отворим! голям смях падна цяла седмица като се сетеха за това.
Тая тема разцепва от всякъде!!![]()
![]()
![]()
Ето нещо и от мен:
Час по английски и нещо се запознавахме с новия учител. И се запознаваше с един мой съученик дето въобще го няма с английския. И господина вика: Nice to meet you! (найс ту мийт ю) И моя съученик вика: Кой тоз Митьо?
Ами тогава лошо за теб, толкова забавни неща си пропуснал сигурно..
Значи почваме час ама някакви идиоти се гонят в коридора и госпожата си влиза нали и след няколко минути едното момиче влиза с гръм и трясък и почва да вика: Ти проста.. - и гледа госпожата и продължава - ааа....
И госпожата - ''ми да, проста си''.![]()