- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се получи първия път
Xora znam 4e ne trqbva no az sam mom4e na 14 godini i priqtelkata mi e na 12 no e sigyrno i sega znam 4e sledva6tiq pat kogato se vidim 6te go napravim no i 2mata sme devstveni..na men sa mi go lapali no tq e devstvena i kajete kak da q otvora i kak da q predrazpoloja nai-dobre?kakvo to4no se razbira pod sex igri4ki? znam 4e e tapo i e zadavano mnogo pati no 6te mi se sly4i skoro i iskam da znam..molq pomognete za da ne se izdana![]()
Една лъжа, казана сто пъти е истина!
Йозеф
Пораснете още малко и тогава се ебете.....но не е лошо да се информираш===>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
+1Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
aBE pi4 ti dobre li si tq si see otvorila spx ti ne razbirash may pod detsvena i otvorena i az sam na 14.tq si see otvorila bace spx samo znam 4e trq 6te se pritesnqva no parvo i kaji 4e nqma za kakvo
+2 мхм.....амън от такива темиПървоначално написано от 3oPuTy
КЛЮЮЮЮЧ
кво повече да каже човек от![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предразположи я с музика. Нещо от сорта на Disturbed - Inside the fire ще е перфектно. Така и така сте некви малки и заблудени поне го направете баш както си не трябва. Никви презервативи, че така и така могат да се скъсат, поне направо да си си сигурен, че си прецакал положението на макс... А сега сериозно - ако така и така си решил да сътвориш тази простотия СЛОЖИ СИ ПРЕЗЕРВАТИВ и БЪДИ НЕЖЕН С МОМИЧЕТО(предполагам като на всеки заблуден "нежно" ти звучи gaylike нека го перифразирам с "гледай да не я боли"). И споко с годините ще ти дойде акъла. Всеки на тая възраст, включително и аз, си мисли или си е мисли за секс(или по-точно в тази възраст е е*ане) и, че е много яко и като го направиш си мн важен и etc. Препоръката ми да направиш другия избор и да не правиш нищо на този етап. Ако си го решил си купи кондомчета, научи се да си ги слагаш и се грижи за комфорта на.... миии за мен си е дете, така че се грижи за комфорта на детето. Damn! Дванайсе... та тя не е дори тинейджърка... Be Happy
Шегуваш се нали...?!![]()
Няма как просто да не ти кажа че си много зле... ти си пишлеме... тя е пикла... и сте тръгнали да правите секс?!?!?!
![]()
Абе какво ви става беее...отчайвам се вече...
Какво значи секс за тебе... гъзария какво...?!?!?! Това е отговорност бе... това е опит...узряване... телата ви още не са се развили изобщо...какъв е смисъла?!?!
Оффф... писна ми от малки деца мислещи се за нещо повече след като правят нещо подобно на секс....
Както и да е... от сега ти казвам не го прави и второ...нека другите ти дадат съвет аз няма да го направя!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
@Hilary_
За жалост 100% съм сигурен, че не се шегува. А интересното е как така си започнала да се отчайваш, този период при мен отдавна мина. Вече е нещо много по-зле от отчаяние. Не ми се мисли за деградацията на иднитие поколения...
всяко второ мнение ти е "ключ" да те направим ключарПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
14 годишно лапе ще ебе др на 12??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Disturbed - Inside the fire <--![]()
ще се стресира момичето
![]()
по темата...много, МНОГО сте малки (особено тя!) и сте много..ама МНОГО тъпи..!
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
awe priznavam 4e sme malki s tebe na 14 godinima bace ne trqq se otkazvash q davai napred kfoto si namislil puk 6te se vidi kfo 6te stane samo 4e ima 2 varianta ili si4ki 6te mine po voda ili prosto 6te se spe4esh kato trqbva da napravish sex kras4kata
kazvam ti go ot opit Kusmet!
ДА,ама едва ли ще ме разберат...те така или иначе са си го решили лапетата...не мога да ги спра....Първоначално написано от ubuntu
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Знаеш ли че мие писланало от такива недорасли глупави необразовани създания ... И всички обвиняват преподаватели и хора които нямат нищо общо с децата но всъщност затова са виновни родителите ...Първоначално написано от A_Loving_Girl
Аз ако имам дъщеря и разбера че се чука на 12 ми аз ще обеся със зарядното за телефона бе ..... дори и син даимам на 12-14 да ми се проебе ще му строша кокалите той не знае как да си прасне чикия тръгнал да ебе ....
vui vui vui![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toi na 14 tq na 12 i pita kak da q predrazpoloji za sex che vie vuobshte znaete li znachenieto na tezi dumi i az sam 13 ama pone mi e ostanalo malko mozak dano tq te predrazpoloji sas edin shamar ako e pone malko zapoznata che da si znaesh vremeto za teq neshta
+1 ама не може да ги спре никой,Първоначално написано от shokoto91
и от къде си сигурен че следващия път ще го направите ?!Страст ли ви влече ?! Нужда ?! Почешай се ще ти мине ! Не прави тази грешка защото после ще съжеляваш
Супер прав си... аз не съм срещала момичета под моята възраст които да не са се минали вече...Първоначално написано от Nobody
Много се замислям...ама колкото и да ги псувам и храня няма смисъл..сега всичко е изкривено до ента степен.... няма как да убедиш днешните деца че не е правилно така... ама нищо няма да променя с моето мнение така че.... всеки си знае...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе вие откачени ли сте?!12 години-това е 5 клас,че тя има ли цикъл,че ще се ебете?Тя трябва с барбита да си игра,а вече лапа пишки,може да ви дават после по ТВ-то ;Поредната 12 годишна роди'
Ако темата не е базик,е гати възмутена съм.
Ам като гледам на повечето коментарите са обидни за тебе. Маистина си малък още това не е газария или да се изфукаш пред някои приятел , наистина пораснете още .
Ам яко те убиждат ама виж ги в темата " на колко години правихте за 1ви път секс" те са същите като тебе 12-13-14-15-16![]()
All under heaven........
тва не е шега работа ... размърдайте си мозъците бе
♥ I trusted you.. my mistake ♥