- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
Смятате ли за удачно да се целувате с гаджето си след като ви е правила свирка, при положение че подържате добра хигиена и не сте свършвали
т.7
krem4et0
а що да не е удачно....от себе си лu ще те е гнус
при повечето момчета няма проблем... трябва да си голям кретен да не я целунеш...
Ми изобщо не ме е гнус.... както каза x3eme от мен ли да си ме е гнус.
Мисля, че и момичетата не им е гадно да целуват гаджето си след лизане.
Трябва да си ебаси т..... за да не я целунеш,но все пак друг е въпроса ако си си мила пи..... преди една седмица![]()
:P
Защо да не я целунеш бе човек.Мн ще и стане тегаво ако не я целунеш след като ти е правила свирки.Пък и е тъпо да те е гнус от тебе си...![]()
Той не ме целува ---> аз му отхапвам х*я![]()
Няма от какво да те е гнус от тебе си все пак ...Нас как не ни е гнус да ви духаме ?
![]()
![]()
Е добре тя ти е правила свирка ти нема да е цукнеш що те е гнусВъпреки че досега ни секс см праил ни свирки са ми праили що да не я цукнем кога стане.. Хах леле
И току що да е глътнала всичко пак ще я целуна.Първоначално написано от Mek4o
Изобщо как може да се задава такъв въпрос. Ако няма хигиена по-добре да няма секс. От там си отговаряш сам на въпроса. Ако те е гнис да целуваш момичето след това - защо го караш да ти прави свирка?![]()
Помисли си ако и правиш френска любов на нея дали тя ще те целуне...
Мисля, че няма нищо нередно и гадно да се целувате след френска, независимо кой на кого е правил...
Целува ме без проблем...даже някой път по време на самата френска любов тръгвам към устните му и го целувам и пак продължавам...
След като свърши...ако свърши в устата ми,аз плюя и се жабуркам или си мия зъбите...ахаха
Не знам дали ще ме целуне след като е свършил в устата ми и аз съм глътнала..
Иначе и аз след като ми прави френска си го целувам.
Ако няма добра хигиена по-добре да няма секс.
По темата - мда целувам я винаги![]()
All under heaven........
Трябва да си голям идиот ако не целунеш момичето....аз лично ще ти тегля една майна и повече няма да ме видиш ....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ако не ми пука за тоя дето ми прави....шпакла няма да го целуна естественоо...![]()
как няма да я целуна бе , по бузата ...
няма е , няма е целувах си момичето , как няма ..
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Няма гнусни места по човешкото тяло.
Първоначално написано от GreenFairy
Да удачно е защо пък не... нито ме е гнус от себе си нито нищо...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Целуваме се по време на френска, преди след нея, дори и като е свършил в устата ми.......нали си е наше![]()
и аз се присъединявам към мненията, че е супер малоумно да не искаш да я целунеш след свирка ... тя до сега се е зорила да ти напрай кефа, а ти даже няма да я целунеш след тва, щото те е ГНУС ...![]()