- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
той пък да не ме ,следващия път ше остене без![]()
Се едно ти и правиш френска на нея, тръгнеш да я целуваш и тя те спира и ти казва: "Целувай по-надоло сега не искам по-нагоре!" . Как ли ще се почувстваш...![]()
Къде е проблема?![]()
eee ne 2ri post mom4eto da si go qdeПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6to ne vzeme da si svur6i v ustata i da s i go izqde sam ili po liceto si , i bez tova si e negovo, hem nqma da se morite i capate dami ... kvo tolkova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен не ме е гнус и него не го е гнус . . . както казаха и много други от теб ли да си те е гнус
za sled lapaneto - OK , no sled eqkulaciq celuvki bez 4ista ustaПървоначално написано от NeSumJenaTi
![]()
![]()
mmmm neka si ostane za drugite MOMCHETA
![]()
абе вие кви момчета сте беда не целунете половинките си след френска любов
никакви момчета не сте
Ако не иска да ме целуне,лошо говори за него!Все едно мен да ме е гнус да го целуна след като ми е правил френска![]()
Точно същото казваше бившия миПървоначално написано от krem4et0
![]()
Няма никакви проблеми и не го смятам за гнусно![]()
Ми в случая те е гнус от твоето тяло... в тва ня нищо лошо,гадно...ако се поддържа хигиена къв е проблема ?
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
тези 2 поста отговарят на въпроса точно и ясноПървоначално написано от slun4ice
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
След като и двамата нямаме нищо против, защо да не го правим? И не си менкаме спермата му. Аз си гълтам. Просто ако има нещо.....голяма работаПървоначално написано от ednookiq
![]()
Много ясно е пич, що да не я целуваш ... от себе си ли те е гнус?![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
е ти искаш да кажеш , че спермата е мръсна ли ? и то твоята си ? ? ?Първоначално написано от ednookiq
на теб момиче ако ти свърши в устата докато я задоволяваш с уста и после не иска да те целуне няма ли да ти стане гадно ?
само ми кажете нормално ли е 12-13-14 годи6ни да си пишат как си свършват в устите гълтата и какво ли не? Имате ли морални ценности вие младежта деградирате със всеки изминал ден.Бащите на тези момичета ао знаят какво правят ще има насили е с колана.
а модераторката незнам на колко годиние но едва ли е много по-голяма от останалите а и дори да е още по-лошо за нея да развращава по-малките.
е къв е проблема не мога да схвана![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
едва ли си направил така ама айде прави се на мъж пред 15 годишните
Тази година правя 24Първоначално написано от sturmbanfuhrer
Въобще не ме е гнус да я целувам след френска любов..поддържам си хигиената..от кво да ме е гнус...пък и това е баси неуважението...кога пак ще ми духа..
Аааа.иди си измий ъбите, лапни една дъвка орбит по възможност с вкус на диня и ела при мене...аз ще гледам мача през туй време... : smt018 не става така
Е аз изглежда съм единствения който ще защити обратната теза. А именно- хванал съм някоя пробита мастия, щото ми е станало (не че я харесвам, просто ще свърши работа за веднъж)..не се целуваме, натискам я, духа ми, понякогат гълтат, друг път не, няма значение...Как да я целуна такава..аз и без да съм и се празнил в устата пак няма, та камо ли след това.
ПС: нещата стоят коренно различно когато съм си с гаджето
Само някой, който е ял чесън, може истински да те надъха!