.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 176
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Трябва да си голям идиот ако не целунеш момичето....аз лично ще ти тегля една майна и повече няма да ме видиш ....

+1

той пък да не ме ,следващия път ше остене без

Се едно ти и правиш френска на нея, тръгнеш да я целуваш и тя те спира и ти казва: "Целувай по-надоло сега не искам по-нагоре!" . Как ли ще се почувстваш...

Къде е проблема?

Град
    Wonderland
    Няма нищо лошо.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Целуваме се по време на френска, преди след нея, дори и като е свършил в устата ми.......нали си е наше
    eee ne 2ri post mom4eto da si go qde 6to ne vzeme da si svur6i v ustata i da s i go izqde sam ili po liceto si , i bez tova si e negovo, hem nqma da se morite i capate dami ... kvo tolkova

Мен не ме е гнус и него не го е гнус . . . както казаха и много други от теб ли да си те е гнус

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    Мен не ме е гнус и него не го е гнус . . . както казаха и много други от теб ли да си те е гнус
    za sled lapaneto - OK , no sled eqkulaciq celuvki bez 4ista usta mmmm neka si ostane za drugite MOMCHETA

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    абе вие кви момчета сте бе да не целунете половинките си след френска любов
    никакви момчета не сте

Ако не иска да ме целуне,лошо говори за него!Все едно мен да ме е гнус да го целуна след като ми е правил френска

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Целуваме се по време на френска, преди след нея, дори и като е свършил в устата ми.......нали си е наше
    Точно същото казваше бившия ми
    Няма никакви проблеми и не го смятам за гнусно

Spored men nqma ni6to gnusno v tova
    IskaM v IbizZza

Ми в случая те е гнус от твоето тяло ... в тва ня нищо лошо,гадно...ако се поддържа хигиена къв е проблема ?

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Точно същото казваше бившия ми
    Няма никакви проблеми и не го смятам за гнусно
    тези 2 поста отговарят на въпроса точно и ясно
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ednookiq
    eee ne 2ri post mom4eto da si go qde 6to ne vzeme da si svur6i v ustata i da s i go izqde sam ili po liceto si , i bez tova si e negovo, hem nqma da se morite i capate dami ... kvo tolkova
    След като и двамата нямаме нищо против, защо да не го правим? И не си менкаме спермата му. Аз си гълтам. Просто ако има нещо.....голяма работа

Много ясно е пич, що да не я целуваш ... от себе си ли те е гнус?
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Цитирай Първоначално написано от Vincent
    Ми в случая те е гнус от твоето тяло ... в тва ня нищо лошо,гадно...ако се поддържа хигиена къв е проблема ?
    + 1

Цитирай Първоначално написано от ednookiq
    Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    za sled lapaneto - OK , no sled eqkulaciq celuvki bez 4ista usta mmmm neka si ostane za drugite MOMCHETA
    е ти искаш да кажеш , че спермата е мръсна ли ? и то твоята си ? ? ?
    на теб момиче ако ти свърши в устата докато я задоволяваш с уста и после не иска да те целуне няма ли да ти стане гадно ?

само ми кажете нормално ли е 12-13-14 годи6ни да си пишат как си свършват в устите гълтата и какво ли не? Имате ли морални ценности вие младежта деградирате със всеки изминал ден.Бащите на тези момичета ао знаят какво правят ще има насили е с колана.

а модераторката незнам на колко годиние но едва ли е много по-голяма от останалите а и дори да е още по-лошо за нея да развращава по-малките.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    е къв е проблема не мога да схвана
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

едва ли си направил така ама айде прави се на мъж пред 15 годишните

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sturmbanfuhrer
    а модераторката незнам на колко годиние но едва ли е много по-голяма от останалите а и дори да е още по-лошо за нея да развращава по-малките.
    Тази година правя 24

Въобще не ме е гнус да я целувам след френска любов..поддържам си хигиената..от кво да ме е гнус...пък и това е баси неуважението...кога пак ще ми духа..
    Аааа.иди си измий ъбите, лапни една дъвка орбит по възможност с вкус на диня и ела при мене...аз ще гледам мача през туй време... : smt018 не става така

Град
    Sofia
    Е аз изглежда съм единствения който ще защити обратната теза. А именно- хванал съм някоя пробита мастия, щото ми е станало (не че я харесвам, просто ще свърши работа за веднъж)..не се целуваме, натискам я, духа ми, понякогат гълтат, друг път не, няма значение...Как да я целуна такава..аз и без да съм и се празнил в устата пак няма, та камо ли след това.
    ПС: нещата стоят коренно различно когато съм си с гаджето
    Само някой, който е ял чесън, може истински да те надъха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си