- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
естесвено ,че не ме е гнус аз винаги като правя орална любов на приятеляси е прекъсвам за малко през това време го целувам и същото е и когато и той ми прави![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Целува ме винаги след като му правия френска, целува ме и докато му я правя, целуваме се дори когато сме били в поза 69, целува ме дори когато ми свърши в устата и аз глътна (мн му е сладка) ... Така че тва си е нормално... само някой егати простия дето ще е , няма да те целуне ...
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
abe taka nare4enite lapeta sa po napred s materiala i ot moderatorkataПървоначално написано от sturmbanfuhrer
prekaleno kusno e da gi razvra6tava tq...
Cruel Intentions
Форума продължава да се пълни с кретени![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от GreenFairy
![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
+ 785673845636 :PПървоначално написано от GreenFairy
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от GreenFairy
значи може да се кефите докато ви правят френска любов а после ви е гнус да целунете партньора си(говора за хората които са писали че не им е приятно)
неприятно ми е да я целувам след като съм й свършил в устата иначе нямам претенции![]()
Първоначално написано от shokoto91
целувам я винаги след като ме е зарадвала по този начин както и тя мен когато аз зарадвам нея![]()
![]()
batkaa kat te gledam kuf si krokodil te 6te predpo4itat da duhat pred tova da te celuvatПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
FaFcHy, не нападай - съвет от мене. Няма смисъл от такива изказвания.
Иначе по темата - нииищо, ама нищо против целувките след френска.
Пък и както си му е яко на човек... може ли да откаже целувки.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Az q tseluvam i sled kato ustata i e pulna sus sperma. Celuvam i dupeto i po vreme na analen, kakto i tq onaq mi rabota. Ne vijdam kakvo obshto ima tova s higienata. Po-skoro avtora namekva za nqkakva psihologichna pognusa mai. :P
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от FaFcHy
Недей така , човек ; ) Няма смисъл, не искам поредната осрана тема , защото някой се е заял с x3eme ..![]()
няма спокойно заради тебе и луната ще сваляПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
:P
Най-Вървежен бе Калъф
+1Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
гнус??? хаааане само, че не ни е гнус ами и ни действа някак си възбуждащо
![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
не ми е било гадно,а и докато правим френска любов,винаги се целуваме-така е доста възбуждащо![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Е дори и да съм свършил, пак я целувам. Защо не?![]()
Аз бих я целунал... няма от кфо да ме е гнус![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Mnol e sladko kato e celuni,nqma zna4enie moe li 6te vkusq ili negovo.Daje mu oblizvam usnite![]()
![]()
Iskam o6te