- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
ааааа ето,че казвате,че я целувате веднага а всъщност "поизчаквате" да си я попреглътне спермичката.не ми обеснявай,че ако си глътнеш спермата ще си удариш г*за в тавана от кеф
Ами да ти кажа чесно спермата не е кой знае колко вкусна мисля че и тиго знаеш това."прието" е , момичетата да гълтат спермата,а не да я прехвърлят ж устите на момчетата те да си я гълтат.И според мен повечето просто не си признават,че избягват през първата 1-2 минути да целуват приятелката си точно поради факта,че изчакват да е глътната всичко хубаво
НИКОГА !![]()
Аз ако му направя свирка след като е бил в мен, няма ли да усетя своите сокове? Никой не казва, че си менкаме спермата. Но и да има малко какво от това? И това е неговата сперма за бога. Значи аз мога да я гълтам и това е супер, ама той ако опита малко, вече е гнусотия.Първоначално написано от SiSsKkAa
+1Първоначално написано от GreenFairy
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
точно когато ти свърши в устата и те целува така ли ?на момента?
еми да,но не всички мъже са така и е напълно нормално някой да поизчакват
пак казвам ако не ги беше гнус щяха да си бият чикии с отворена уста и да чакат...
не са разлигавени,просто са гнусливи има разлика и приемам,че не го е гнус от мен,когато не ме целува,а че го е гнус от спермата му ,в което не виждам нищо лошо и странно
Тая пък "разлигавени момченца" .. е сиска е права .. не ми е приятно...
Мен неме е гнус и целувам момичето след това , че дори и по времето докато ми духа се вдига от време на време да се целуваме и си продължава) дори е възбуждащо.