.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 176
    Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    става въпрос не да я целуваш докато ти духа ами след като си свършил да я целуваш има разлика огромна

Голям фен
    Град
    Варна
    ами да де пак нема е гнус да я целуна ) какво като съм и свършил в устата .
    Като правим секс и и го вадя и дам да го лапа и я целувам после нее ли същатаа работа .

абе не е същата щото не си свършил в нея и да и го подадеш и после да я целуваш ами само си я ч*кал

нямаше ли в някой епизод на Sex and the City същия проблем? до колкото помня беше Миранда с някакво гадже и нея я беше гнус... в последствие скъсаха

да но тук става въпрос дали момчето го е гнус от спермата му не момичето

Ами виште ся има ги и гнусливи.Мен примерно не ме е гнус "от себе си "

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първо: спермата се гълта, нали? е, може да има нещо по устните, езика и т.н., но основното вече е глътнато.
    Второ: в такъв момент кой то мисли дали е гнусно или не. Не знам как е при теб, но след оргазъм много хора имат нужда да бъдат целувани. Аз и моята половинка сме така.
    Трето: ако правим секс и той си го извади и аз го оближа не правя ли същото? Даже намирам, че моите сокове са по-неприятни на вкус. Спермата му сладни, а аз съм доста киселичка.
    Четвърто:Мъжете не си слагат пениса на уста, защото физически не могат Ако беше така, едва ли щеше да има с какво толкова да впечатлим мъжете. Аз да можех да се облизвам....

И пак казвам-защо аз трябва да гълтам и да ми е приятно, а той да се гнуси, ако просто си опита малко неволно? С какво моите вкусови рецептори са по-различни от неговите.

Преди време тук някой беше писал, че 1 мъж трябва да опита спермата си и 1 жена соковете си и тогава да се нарече мъж(жена)....Ами така си е!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Първо: спермата се гълта, нали? е, може да има нещо по устните, езика и т.н., но основното вече е глътнато.
    Второ: в такъв момент кой то мисли дали е гнусно или не. Не знам как е при теб, но след оргазъм много хора имат нужда да бъдат целувани. Аз и моята половинка сме така.
    Трето: ако правим секс и той си го извади и аз го оближа не правя ли същото? Даже намирам, че моите сокове са по-неприятни на вкус. Спермата му сладни, а аз съм доста киселичка.
    Четвърто:Мъжете не си слагат пениса на уста, защото физически не могат Ако беше така, едва ли щеше да има с какво толкова да впечатлим мъжете. Аз да можех да се облизвам....

И пак казвам-защо аз трябва да гълтам и да ми е приятно, а той да се гнуси, ако просто си опита малко неволно? С какво моите вкусови рецептори са по-различни от неговите.

Преди време тук някой беше писал, че 1 мъж трябва да опита спермата си и 1 жена соковете си и тогава да се нарече мъж(жена)....Ами така си е!

Браво. Подркрепям напълно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Целуваме си се, няма проблеми То е тъпо да ни е гнус от нас самите ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    MaIna CiTy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Целуваме си се, няма проблеми То е тъпо да ни е гнус от нас самите ...
    И аз съм на това мнение, никога не ни е било проблем със сегашния ми приятел да се целуваме веднага след френска
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Той не ме целува ---> аз му отхапвам х*я
    Няма от какво да те е гнус от тебе си все пак ... Нас как не ни е гнус да ви духаме ?
    хаххха ЕВАЛАА

Град
    Елхово
    защо да те е гнус ... ?! нали това е твоя член.. и при положение, че не си свършвал в устата й... пък и ти не я ли задоволяваш с език... ти ако те е гнус от теб .. как ще задоволяваш нея ?!

Голям фен
    otvratitelno..... sled kato na ku4kata sam i se ispraznil v ustata da me celuva

otvrat
    kakto mi e piqno i ne sam spala tri dni napravo mi stava lo6o kato 4eta koi kak galtal i celuvki
    ujas

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Кой ще е тоя малоумник, който ще го е гнус от себе си?

Е няма от к'во да те е гнус...
    Виж, ако оная раота ти е нек'ва сиренясала...

Ako te e gnus ot samiqt tebe si...? Znachi i za sex nestavash choveche....

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Помисли си ако и правиш френска любов на нея дали тя ще те целуне...
    emi az ne obi4am mn mn kogato mi prai na mene 6pakla da me celune posle ama preodolqvam go ne e koi zn kfo

ти кво искаш да кажеш ,че трябва да ме е гнус от мене ли ?
    the world is mine

emi ne ama dz ne mi e 1 ot lubimite mi ne6ta

Не виждам нищо странно дори да си и свършил в устата и тя да го е глътнала.. нали си е твое не е излезнало от някой друг..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

emi xax 6to puk da nese celuvame .. zna4i Gadjeto mi da mi pravi svirka a az da neq celuna se edno e nqkva tupa kurva ili stava samo za svirka.... Emi kato se zadovolqvame ili parvim vuob6te sex vinagi purvo minavame prez Banqta trqbva da ima higiena ... 4esto izpolzvame 69 ... az na neq tq na men ... kogato gledame fil az si vkarvam prust4e v triugalni4eto i tq se ovlajnqva super mnogo sliza vuzbudena kum moq 4len i mi pravi svirka i sled tva az celuvamese strastno nqma ni6to neredno v tva ! kato se obi4ame i si durjim na higiena nepre4i dori e super !!!!
    Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето

pa i nali nesi si vzmimal onaq rabota na zaem za kvo 6e ta e gnus
    Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    Не виждам нищо странно дори да си и свършил в устата и тя да го е глътнала.. нали си е твое не е излезнало от някой друг..

v takav slu4ai 6to ne po4ne6 da si qde6 menzisa ???

Цитирай Първоначално написано от Nen0RmalniK
    Цитирай Първоначално написано от migancy

v takav slu4ai 6to ne po4ne6 da si qde6 menzisa ???
    Ти тъп ли си или да ?

Нищо странно няма.. ако започвате секса със свирка.. после през целия секс не се ли целувате ? пф..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си