- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
става въпрос не да я целуваш докато ти духа ами след като си свършил да я целуваш има разлика огромна
ами да де пак нема е гнус да я целуна) какво като съм и свършил в устата .
Като правим секс и и го вадя и дам да го лапа и я целувам после нее ли същатаа работа .
абе не е същата щото не си свършил в нея и да и го подадеш и после да я целуваш ами само си я ч*кал
нямаше ли в някой епизод на Sex and the City същия проблем?до колкото помня беше Миранда с някакво гадже и нея я беше гнус... в последствие скъсаха
![]()
да но тук става въпрос дали момчето го е гнус от спермата му не момичето
Ами виште ся има ги и гнусливи.Мен примерно не ме е гнус "от себе си "
![]()
![]()
Първо: спермата се гълта, нали? е, може да има нещо по устните, езика и т.н., но основното вече е глътнато.
Второ: в такъв момент кой то мисли дали е гнусно или не. Не знам как е при теб, но след оргазъм много хора имат нужда да бъдат целувани. Аз и моята половинка сме така.
Трето: ако правим секс и той си го извади и аз го оближа не правя ли същото? Даже намирам, че моите сокове са по-неприятни на вкус. Спермата му сладни, а аз съм доста киселичка.
Четвърто:Мъжете не си слагат пениса на уста, защото физически не могатАко беше така, едва ли щеше да има с какво толкова да впечатлим мъжете. Аз да можех да се облизвам....
И пак казвам-защо аз трябва да гълтам и да ми е приятно, а той да се гнуси, ако просто си опита малко неволно? С какво моите вкусови рецептори са по-различни от неговите.
Преди време тук някой беше писал, че 1 мъж трябва да опита спермата си и 1 жена соковете си и тогава да се нарече мъж(жена)....Ами така си е!
Целуваме си се, няма проблемиТо е тъпо да ни е гнус от нас самите ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз съм на това мнение, никога не ни е било проблем със сегашния ми приятел да се целуваме веднага след френскаПървоначално написано от miloto_girl_4e
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
хаххха ЕВАЛААПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
защо да те е гнус ... ?! нали това е твоя член..и при положение, че не си свършвал в устата й... пък и ти не я ли задоволяваш с език... ти ако те е гнус от теб .. как ще задоволяваш нея ?!
otvratitelno..... sled kato na ku4kata sam i se ispraznil v ustata da me celuva![]()
otvrat![]()
kakto mi e piqno i ne sam spala tri dni napravo mi stava lo6o kato 4eta koi kak galtal i celuvki
ujas
Кой ще е тоя малоумник, който ще го е гнус от себе си?
Е няма от к'во да те е гнус...
Виж, ако оная раота ти е нек'ва сиренясала...![]()
Ako te e gnus ot samiqt tebe si...? Znachi i za sex nestavash choveche....
emi az ne obi4am mn mn kogato mi prai na mene 6pakla da me celune posle ama preodolqvam go ne e koi zn kfoПървоначално написано от Lyubomn7
ти кво искаш да кажеш ,че трябва да ме е гнус от мене ли ?
the world is mine
emi ne ama dz ne mi e 1 ot lubimite mi ne6ta
Не виждам нищо странно дори да си и свършил в устата и тя да го е глътнала.. нали си е твое не е излезнало от някой друг..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
emi xax![]()
6to puk da nese celuvame .. zna4i Gadjeto mi da mi pravi svirka a az da neq celuna se edno e nqkva tupa kurva ili stava samo za svirka.... Emi kato se zadovolqvame ili parvim vuob6te sex vinagi purvo minavame prez Banqta trqbva da ima higiena ... 4esto izpolzvame 69 ... az na neq tq na men ... kogato gledame fil az si vkarvam prust4e v triugalni4eto i tq se ovlajnqva super mnogo sliza vuzbudena kum moq 4len i mi pravi svirka i sled tva az celuvamese strastno nqma ni6to neredno v tva ! kato se obi4ame i si durjim na higiena nepre4i dori e super !!!!
![]()
![]()
![]()
Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето
![]()
pa i nali nesi si vzmimal onaq rabota na zaem za kvo 6e ta e gnus
![]()
![]()
![]()
Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето
Първоначално написано от migancy
v takav slu4ai 6to ne po4ne6 da si qde6 menzisa ???
Ти тъп ли си или да ?Първоначално написано от Nen0RmalniK
Нищо странно няма.. ако започвате секса със свирка.. после през целия секс не се ли целувате ? пф..![]()