- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по устата след френска любов
dobre be pedal togava kato si bie6 4ekiq se isprazni nqkade i si izq6 spermata da vi eba izvratenata maika vie ne ste dobre tva e otvratitelno, vse edno jena da si qde menzisa :X :X o gospodi nakade otiva mlade6ta... jenata ti prai svirka ebe6 q i tva e nema nikvi celuvki ..... !!! da vi sera v ustata sigurno i tva vi vazbujda
Пфуу колко по-брутални работи съм виждал... Един и го нахаква в задника и я дъни като кон, после го изкара ЧИСТО КАФЯВ целия беше в дебел слой кафяво и после и го напраска у устата тая като взе да поръща да са дави да подбелява очите... ония продалжава да я дъни в устата...
от какво ще те е гнус то е много тъпо тя ти го лапа ти нея питаш ли я ?ти като я лижеш и тя ти откаже целувка .... нз нз мн е тъпо
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
На същото мнение съмПървоначално написано от Lolitta
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ако някой така постъпи с мен и не иска да ме целуне после , просто не отговарям за деиствията си .. Адски тъпо е .. Как няма да я целунеш ?! .. Тя за тебе го прави , пък ти .. Смешно е и е много унизително .. Ако те е гнус да я целуваш , няма свирки и тва е !
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
знам ли..до сега не съм срещала такова момче, което би се погнусило от себе си..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
супер тъпо е да те е гнус от себе си . човека си е направил усилие да ти направи хубаво , а ти после му теглиш майната !
+1000000Първоначално написано от summerlove66
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
znaech li 4e mom4etata imat 2 vida zadovolqvanemogata i sami si pravat svirki ako sa po elastini
ama hi4 ne se prepora4va
prepora4va samo na teq deto im stava tolkos zle 4e...
toest ot 11-14 dokat ne ti stava i nema kvo da napraich po vaprosa
![]()
не виждам какво лошо има целуването след френска ...мисля че е напълно нормално да си се целувате ако не я целуне ще е ....мн голям балък честно...
Едно от най-възбуждащите неща е да целунеш партньора след френска любов - както аз него, така и той мен. Честичко дори, когато той го прави, го придърпвам, за да ме целуне и после пак..![]()
Аз съм момиче и бих се почувствала използвана ако момчето се отдрапне...глупаво и просташко е![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Е няма нищо гнусно вее.. супер тъпо ще е ако не ме целуне..все пак нали си е неговоахах..Попринцип и по време на френската си се целуваме.. какво лошо?!Даже е по възбуждащо..!
![]()
Mamar4o написа:
Няма от кво да ме е гнус
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
t1po e da te e gnys ot sebe simoq vinagi si me tselyva kato edin vid blagodarnost :P :P