.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 176
    Голям фен
    dobre be pedal togava kato si bie6 4ekiq se isprazni nqkade i si izq6 spermata da vi eba izvratenata maika vie ne ste dobre tva e otvratitelno, vse edno jena da si qde menzisa :X :X o gospodi nakade otiva mlade6ta... jenata ti prai svirka ebe6 q i tva e nema nikvi celuvki ..... !!! da vi sera v ustata sigurno i tva vi vazbujda

Пфуу колко по-брутални работи съм виждал... Един и го нахаква в задника и я дъни като кон, после го изкара ЧИСТО КАФЯВ целия беше в дебел слой кафяво и после и го напраска у устата тая като взе да поръща да са дави да подбелява очите... ония продалжава да я дъни в устата...

от какво ще те е гнус то е много тъпо тя ти го лапа ти нея питаш ли я ?ти като я лижеш и тя ти откаже целувка .... нз нз мн е тъпо

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    а що да не е удачно....от себе си лu ще те е гнус
    +1

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    +1
    +1

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: Дайте мнение... (главно момчетата)

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от Mek4o
    Смятате ли за удачно да се целувате с гаджето си след като ви е правила свирка, при положение че подържате добра хигиена и не сте свършвали
    И току що да е глътнала всичко пак ще я целуна.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    +1
    +1
    На същото мнение съм
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Ако някой така постъпи с мен и не иска да ме целуне после , просто не отговарям за деиствията си .. Адски тъпо е .. Как няма да я целунеш ?! .. Тя за тебе го прави , пък ти .. Смешно е и е много унизително .. Ако те е гнус да я целуваш , няма свирки и тва е !
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    раЯ.. (:
    знам ли..до сега не съм срещала такова момче, което би се погнусило от себе си..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

супер тъпо е да те е гнус от себе си . човека си е направил усилие да ти направи хубаво , а ти после му теглиш майната !

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Ако някой така постъпи с мен и не иска да ме целуне после , просто не отговарям за деиствията си .. Адски тъпо е .. Как няма да я целунеш ?! .. Тя за тебе го прави , пък ти .. Смешно е и е много унизително .. Ако те е гнус да я целуваш , няма свирки и тва е !
    +1000000
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

znaech li 4e mom4etata imat 2 vida zadovolqvane mogata i sami si pravat svirki ako sa po elastini ama hi4 ne se prepora4va prepora4va samo na teq deto im stava tolkos zle 4e... toest ot 11-14 dokat ne ti stava i nema kvo da napraich po vaprosa

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз нямам никакви проблеми с това. И той не ми е казвал да има.. Но все пак не го целувам веднага, след като ми е свършил в устата.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofia
    Няма от кво да мее гнус

не виждам какво лошо има целуването след френска ...мисля че е напълно нормално да си се целувате ако не я целуне ще е ....мн голям балък честно...

Едно от най-възбуждащите неща е да целунеш партньора след френска любов - както аз него, така и той мен. Честичко дори, когато той го прави, го придърпвам, за да ме целуне и после пак..

Аз съм момиче и бих се почувствала използвана ако момчето се отдрапне...глупаво и просташко е

Естествено,че ме целува
    и аз него след като той ми е правил френска

целува ме.
    винаги ме целува.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Е няма нищо гнусно вее.. супер тъпо ще е ако не ме целуне..все пак нали си е негово ахах..Попринцип и по време на френската си се целуваме.. какво лошо?!Даже е по възбуждащо..!

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Пък и той винаги си ме целува ...нях!

Mamar4o написа:
    Няма от кво да ме е гнус

~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

t1po e da te e gnys ot sebe si moq vinagi si me tselyva kato edin vid blagodarnost :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си