.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    Някоя да ми намери КОЛЕДНИЯ ДУШ-ГЕЛ, да не ви ошамара!:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Някоя да ми намери КОЛЕДНИЯ ДУШ-ГЕЛ, да не ви ошамара!:Д
    май ще трябва да ме ошамариш .. не мога да ти помогна сори
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    София
    Здравейте!Приятно ми е,Софи.От днес съм координатор на AVON след година и половина като представител.За всякакви въпроси и помощ,аз съм насреща Ако някой от вас иска да стане представител,пишете

moje li nqkoy koyto e distributor na Avon da me dobavi v skype za da mi obqsni pove4ko podrobnosti
    selda_921 mi e skype
    blagodarq predvaritelno

Аз искам да си поръчвам от ейвън ама няма от кой а да стана дистрибуторр ... не ми се занимава
    sladkata_ani4ka

Повече от фен
    Не мисля 4е темата е много подходяща за този раздел и аз бих те съветвала да си погледнеш уроците ама кат си проста да са занимаваш с квот ти падне и кат си тъпа кат ... праи квото искаш само двоикаджииките се занимават с това ама нали си проста !! :P

Голям фен
    и аз исках да става... и станах.. и се отказах толкова много хра са дистрибутори, че няма накъде пък и е огромна занимавка

ако толкова искаш наистина няма пробллем да се регистрира майка ти независимо от възрастта и

схващам работата на предсавителите на AVON но немога да разбера какво печелиш от цялата работа в смис. имали пари кеш че нещо не ми е мн ясно

Цитирай Първоначално написано от stelit0o0o0o0
    схващам работата на предсавителите на AVON но немога да разбера какво печелиш от цялата работа в смис. имали пари кеш че нещо не ми е мн ясно
    ами да има печалба .. взависимост от това колко поръчки имаш .. ако си представител и имаш за месеца 100 лв печалбата ти е към 15 лв ако не се лъжа .. а ако си координатор имаш 25 % отстъпка независимо коко голяма е поръчката ти .. което означава че при поръчка 100 лв ти получаваш 25 ... както координаторите получават ии допълнителнно пари прии новоназначени представители ..майка ми взима само от представители около 70 лв на месец без поръчките ..ако включим и тях приходите и от AVON са по 100 лв на месец.. също така имаш възможност да си поръчваш продукти на много по ниски цени от реалните..+ подаръци и бонуси
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

ДИСТРИБУТОРИ

ЗДРАВЕЙТЕ.ПРОЧЕТОХ НЯКОЛКО МНЕНИЯ ЗА ЖЕЛАЕЩИ ДА СТАНАТ ДИСТРИБУТОРИ НА "AVON",НО НЯМАТ ГОДИНИТЕ.АЗ НАБИРАМ ДИСТРИБУТОРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНАИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ С ГОДИНИТЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН.В НАШАТА ФИРМА СТАВА ВЪПРОС ЗА МАРКОВИ ПАРФЮМИ И МАРКОВА КОЗМЕТИКА НО НА НОРМАЛНИ ЦЕНИ.АКО НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС НЕКА МИ ПИШЕ. SKYPE:IVKA_VALIO GSM: 0878 555 400 IVELINA MINKOVA

Повече от фен Аватара на stylo
    Мама е дистрибутор демек аз .Не е много трудно да станеш,описаха го по-горе пък и ако питаш някоя позната,която е дистрибутор и тя ще ти каже.

представители на Ейвън

Майка ми е дистрибутор и всички, които искат да станат чрез родителите си - заповядайте, пишете на ЛС. Най-добре майка ви да стане, а вие да й помагате с поръчки.
    до 100 лева - 15% от поръчката
    от 100 до 190 - 20%
    от 190 и... - 25%

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Не мисля 4е темата е много подходяща за този раздел и аз бих те съветвала да си погледнеш уроците ама кат си проста да са занимаваш с квот ти падне и кат си тъпа кат ... праи квото искаш само двоикаджииките се занимават с това ама нали си проста !! :P
    В случая ти си тъпата и простата (:
    Хубаво е, че момичето се замисля за такива работи. От рано печели пари ии естествено по нещо за себе си.

Това, че ти нямаш достатъчно акъл в главата си, за да започнеш да се занимаваш с нещо такова е друг въпрос. + не ти личи, че не си от двоИкаджиИките

Така,
    за да станеш преставител:
    1.Намери някой който е преставител,да те насочи/да ти даде номер,а жената която я е направила представителка.
    2.Обаждаш и се уговаряте си среща и тя ти дава едни документи майта ти да подпише и ти и носиш копие от ЛК(личната карта).
    3.Ти вече официално си регистрирана,и жената която те е "създала" ти дава първоначалния пакет от 5 списания.
    4.Първата поръчка я пускаш с нея,защото е по пощата.Така получаваш номер и се регистрираш в сайта на Ейвън.
    5.Пускаш поръчка и я взимаш от най-близкия пунк на Спийди в града ти,или ти я носят вкъщи за 3 и 50.
    6.парите който вадиш на месец от една поръчка,средна(90) лева са около 15-20 (грубо казано) ако не си поръчваш нищо.
    7.Поръчката се плаща в дву седмичен срок в банка ДСК.
    8.В поръчката е цената без процентите който взимаш ти,и в крайна сметка,разликата е печалбата ти.
    9.През 5-6 месеца получаваш разни подаръци.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Да е... и ограничената патка дето си,момиче!Чуваш ли се кво говориш,изобщо?!Занимавам се с AVON от 12 годишна,всичко беше на името на майка ми,естествено!Мога да кажа,че този `бизнес` е едно хубаво развлечение.Не можеш цял живот да прекараш сред учебниците .xxahxa..Пък и на мен AVON никак не ми повлия на оценките И си оправи правописа,че ми бъркаш на дълбокоо.. така да се изразя.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Абе кво се нахвърляш на момичето,кво лошо има да се занимава с нещо такова,и аз съм дистрибутор ама не на Ейвън нито на Орифлейм,а на парфюми,така че в тва няма нищо лошо да се занимава щом има желание!

аз ли се нахвърлям?

А на колко години си sladuranata_be ?

Liar написа:
    Момичета,Ейвън имат ли някакви продукти за смесена кожа?
    Liar в сегашният каталог на AVON има различни маски за лице може някоя от тях да ти помогне

Град
    Пловдив
    И аз имам мерак да стана дистрибутор на Ейвън,нз що ама ми се занимава,интересно ми е,ама скоро говорих с майка ми и тя се размърмори щото нали съм дистрибутор на друга компания за парфюми и понякой път нямам поръчки,и сигурно си мисли,че и на Ейвън ще е така,ама на мен ми се занимава.как да я убедя да стана,пък без нея не мога,щото чак след 7 месеца ще стана на 18г.?!

Можеш примерно да и кажеш, че не е задължително всеки месец да пускаш поръчка и че това не ти коства нищо ( да не пускаш поръчка)..

Aз съм представител на AVON от петрич
    това е каталога ако някои иска нещо
    да пише

Град
    Пловдив
    Някой може ли да разясни всичко за Ейвън,за печалба,за това дали се дават всички пари от поръчката на Ейвън или си отделяш твоя процент и даваш остатъка,за това длаи може да се откажа ако не ми провърви,ако не пратя поръчка от някоя кампания има ли печалба за представителя или не,поръчката доставят ли ти я до вратата или трябва да се ходи до офис на Ейвън,за да я взема,и може ли да м енаправи някой преставител някоя жена например от моя град или трябва аз да се регна в сайта им,и има ли някой тук който е представител от Пловдив и ако има нека да ми пише на лично да се разберем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си