.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Хей,представителите на Avon

Здравейте,много искам да стана дистрибутор на Авон,но нямам 18 години.
    Ако напишем на името на мама... Тя е на 42 и едвам ли ще приемат.

Кажете и как да почна влагат ли се някакви пари,всичко свързано с Авон.

Ще сбъднете мечтата ми!!!!!!!!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Ами да ти кажа една моя приятелка е 8ми клас и е дистубуторка,но не знам как става.Обаче,за да станеш трябва да познаваш много хора и да си страшно общителна.

аз съм представител на ЕЙВЪН и нямам 18 год когато кандидатствах написах името на майка ми .. и понеже не бяхме сигурни че ще стане като ни се обадиха майка ми пита и казаха че може..
    не се влагат никакви пари ...първото нещо което трябва да направиш е да влезеш в сайта на ейвън който е www.avon.bg влизаш тук и щракаш на Бизнес с ейвън и после на кандидатствайте сега (първото) ..там попълваш всички данни на майка си защото на практика тя ще е представителя ...както и нейният номер и когато попълниш всичко и натиснеш изпрати трябва да изчакаш да ти се обади координатор или представител (не помня вече) от твоя град и когато се обади на майка ти и кажи да каже че понеже тя няма време би искала ти да се занимаваш с дистрибуторството ... и така ще си уговорите среща с представителя който ти се е обадил и когато се видите тя ще ти обесни всичко ..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на girl91

Re: Хей,представителите на Avon

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Здравейте,много искам да стана дистрибутор на Авон,но нямам 18 години.
    Ако напишем на името на мама... Тя е на 42 и едвам ли ще приемат.

Кажете и как да почна влагат ли се някакви пари,всичко свързано с Авон.

Ще сбъднете мечтата ми!!!!!!!!
    И какво като майка ти е на 42? Има и представители над 50...
    Може да не се регистрираш в сайта, ако познаваш някой координатор по-добре се обърни към него ( ако имаш приятелки представители ги попитай за координатора).Записваш името на майка ти, няма да има проблем. Ще се води, че тя е представителка. Само когато отиваш да си вземеш кашона с продуктите трябва да имаш пълномощно.
    Не се влагат пари, първоначално координаторката трябва да ти даде каталози за да си събереш първата поръчка.
    Ако имаш някакви въпроси може да ми пишеш, аз съм представителка от много време, близо 4 години

Мега фен Аватара на Blab
    Имам въпрос:

Коледният душ-гел(в червена опаковка със снежна картинка, мирише на Коледа:Д) присъства ли в следващите каталози?

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Имам въпрос:

Коледният душ-гел(в червена опаковка със снежна картинка, мирише на Коледа:Д) присъства ли в следващите каталози?
    Във втори и трети каталог го няма.

Мега фен Аватара на Blab
    Пфу, жалко, привързах се към него:Д
    А възможно ли е да го има някъде, просто да не е обявен в каталозите?:Д

Благодаря много на всички !!!

[quote="_mimi7y_"]аз съм представител на ЕЙВЪН и нямам 18 год когато кандидатствах написах името на майка ми .. и понеже не бяхме сигурни че ще стане като ни се обадиха майка ми пита и казаха че може..
    не се влагат никакви пари ...първото нещо което трябва да направиш е да влезеш в сайта на ейвън който е www.avon.bg влизаш тук и щракаш на Бизнес с ейвън и после на кандидатствайте сега (първото) ..там попълваш всички данни на майка си защото на практика тя ще е представителя ...както и нейният номер и когато попълниш всичко и натиснеш изпрати трябва да изчакаш да ти се обади координатор или представител (не помня вече) от твоя град и когато се обади на майка ти и кажи да каже че понеже тя няма време би искала ти да се занимаваш с дистрибуторството ... и така ще си уговорите среща с представителя който ти се е обадил и когато се видите тя ще ти обесни всичко ..[/quote

оооо,мерси,но ако не успея да събера поръчки!!!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    da i az tova pitam
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Няма никакъв проблем ако не съберете поръчки,макар че не виждам как не бихте събрали никакви поръчки.Като си поръчаш ти,майка ти и някоя и друга приятелка и става поръчката.Никой не е казал,че трябва да пускате някакви космически суми,колкото съберете-толкова.

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    da i az tova pitam
    ако някоя кампания не успеете да съберете поръчки просто няма да пускате поръчка
    но ви съветвам дори и само един човек да си поръча примерно гланц за устни или нещо няма значение какво отидете в офиса на ейвън или пък звъннете на някой представител и пуснете при него този гланц.. тя да поръча гланца в нейната поръчка и когато пристигне да ви го даде защото ако не доставите на клиента съответния продукт повярвайте ми особено ако е някоя по претенциозна жена повече няма да си поръча нищо от вас ..
    и аз така се притеснявах отначало "ами ако не мога да събера поръчки" "лелее нищо няма да мога да напрая" но откакто съм представител не съм пропускала кампания всеки месец имам поръчки разбира се не всеки път са много но колкото толкова ..вие трябва просто да давате на повечко хора брошури и съответно след време когато минете и обучението и научите повече за продуктите на ейвън да ги съветвате кой продукт е подходящ за техния тип кожа и т.н.
    нормално е да се притеснявате спокс ще се справите ... но трябва да нахалствате малко повече давайте брошура на всяка ваша позната.. на майка ви .. нейни познати..също колежките и от работата ...съседите .. и т.н. като се замислиш има предостатъчно хора които да са ваши клиенти
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    София :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Имам въпрос:

страхотен е
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз се притеснявах за проъчките ама ся дадох каталога на майка ми тя го дала на наейна колежка която го дала на дъщеря си която го занесла на училище тей става.
    Но гледай поръчките да са ти над 50 лева защото иначе ти удържат пари
    УСПЕх :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Благодаря ви! Вече съм представител и съм събрала 63.30 лв. Какво може да ми дадат!!!!
    Ех,аз ще събера и още,но за сега (за тази сума) ми кажете какво ще получа.

Благодаря предварително!

Благодаря ви! Вече съм представител и съм събрала 63.30 лв. Какво може да ми дадат!!!!

Благодаря предварително!
    Питаш какво ще получиш като сума за себе си ли ?
    Ето какво:
    Отстъпка 25% за поръчка над 190,01 лева

Отстъпка 20% за поръчка от 100,01 до 190,00 лева

Отстъпка 15% за поръчка от 50,01 до 100,00 лева

Цитирай Първоначално написано от girl91

Благодаря предварително!
    Ето какво:

което означава че за тази сума ще получиш 9.50
    ето как да си го смяташ ..парите което имаш от поръчките делиш на 100 и полученото умножаваш по 15 или по 20 или 25 зависи до какъв процент си стигнала

Благодаря предварително!
    Ето какво:

ето как да си го смяташ ..парите което имаш от поръчките делиш на 100 и полученото умножаваш по 15 или по 20 или 25 зависи до какъв процент си стигнала
    Би трябвало да знае как се работи с проценти

Благодаря предварително!
    Ето какво:

Би трябвало да знае как се работи с проценти
    Благодаря ви! Сега въпроса ми е дали ще има подаръци (молив,спирала,шампоан) такива неща за мен!

ако си пуснала поръчка в кампания 17 със поръчката си в кампания 01 най вероятно си получила подарък душ-гел с подмладяващо действие ...
    ако си пуснала поръчка в кампания 17 и 01 с поръчката си в кампания 02 ще получиш 2 подаръка : спирала от лимитираната серия Маримекко това е спиралата супер шок само че в пролетна опаковка ...
    и втория подарък ще е основа за грим magiX SPF 20 тестова опаковка 4мл

Момичета,Ейвън имат ли някакви продукти за смесена кожа?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Момичета,Ейвън имат ли някакви продукти за смесена кожа?
    какво имаш предвид под смесена кожа...

Ами,по-мазна в зоната на носа и брадичката и нормална на бузите и челото.Имала съм кремове за смесена кожа на Гарниер и Нивея,хубави бяха,но ми се иска да опитам нещо ново.Тези тип кремове хидратират сухите участъци и матират мазните.За такъв тип кожа не са подходящи кремовете за нормална кожа,защото омазняват мазните участъци,не са подходящи и за мазна кожа,защото дехидратират нормалните участъци.А в каталозите не Ейвън съм виждала само един от двата типа и се чудих дали наистина няма,защото повечето марки имат матиращи и хидратиращи кремове.Аз гледах хубаво,може и да съм пропуснала

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ами,по-мазна в зоната на носа и брадичката и нормална на бузите и челото.Имала съм кремове за смесена кожа на Гарниер и Нивея,хубави бяха,но ми се иска да опитам нещо ново.Тези тип кремове хидратират сухите участъци и матират мазните.За такъв тип кожа не са подходящи кремовете за нормална кожа,защото омазняват мазните участъци,не са подходящи и за мазна кожа,защото дехидратират нормалните участъци.А в каталозите не Ейвън съм виждала само един от двата типа и се чудих дали наистина няма,защото повечето марки имат матиращи и хидратиращи кремове.Аз гледах хубаво,може и да съм пропуснала
    амии има 24 часов хидратиращ крем който е на цена 10.90
    само този крем отговаряше на твоите изисквания във сегашната брошура ..но си мисля че имаше и други които просто ги няма във тази брошура

Ще го погледна.Мерси много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си