- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хей,представителите на Avon
ако някоя кампания не успеете да съберете поръчки просто няма да пускате поръчкаПървоначално написано от mim4ety_sara
но ви съветвам дори и само един човек да си поръча примерно гланц за устни или нещо няма значение какво отидете в офиса на ейвън или пък звъннете на някой представител и пуснете при него този гланц.. тя да поръча гланца в нейната поръчка и когато пристигне да ви го даде защото ако не доставите на клиента съответния продукт повярвайте ми особено ако е някоя по претенциозна жена повече няма да си поръча нищо от вас ..
и аз така се притеснявах отначало "ами ако не мога да събера поръчки" "лелее нищо няма да мога да напрая" но откакто съм представител не съм пропускала кампания всеки месец имам поръчки разбира се не всеки път са много но колкото толкова ..вие трябва просто да давате на повечко хора брошури и съответно след време когато минете и обучението и научите повече за продуктите на ейвън да ги съветвате кой продукт е подходящ за техния тип кожа и т.н.
нормално е да се притеснявате спокс ще се справите ... но трябва да нахалствате малко повечедавайте брошура на всяка ваша позната.. на майка ви .. нейни познати..също колежките и от работата ...съседите .. и т.н. като се замислиш има предостатъчно хора които да са ваши клиенти
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...