- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Видима разлика в големината на гърдите
Абеее аз да не съм заек,че да подскачамПървоначално написано от MiRaCuLiX
![]()
![]()
BTW Сори,но и яре не съм!!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз съм момче ! Не мисля че има някакво значение . Всяко момйче има .Нито е ненормално нито пък гадно .Няма от какво да се претесняваш. А колкото до него ак нещо не му са харесва ,,МЕКИЯ ЗА НЕГО "
ТОЧНО КАЗАНО !!!Първоначално написано от FreeSpirit
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
спокойно,и моите са много различни.Сега ще ти разкажа една комична историяМислех си,че гаджето ми няма да забележи разликата(той ми е 1вия),но един ден докато се натискахме,той ми казва "Мило,гърдите ти са много различни".И аз нали..ами знам,не на всички са симетрични."Да,ама твоите наистина са много различни".Аз се ядосах казах му,че и на него "топчетата" не са му еднакви
И от тогава много ги харесва,даже си е харесал по-малката и казва,че си е негова.Отпусни се и да не ти пука
![]()
ти явно смяташ 4е секса се състои от гледането и барането на цицитеизвинявай много,но според теб какво ще стане като види 4е едната е по-голяма от другата-ще му спадне пишката ли
нищо подобно-няма да му обърне големо внимание-повярвай ми
I can't stop myself from loving you <3
Като му кажеш, че си девствена, той ще е по-зает с девственоста ти отколкото с гледането на гърдите ти. Така, че не се притеснявай
е това сега прозвуча много глупаво.мъжете си гледат и цицките и дупето няма значение девствена ли си или не тях това ги възбужда.и един истински мъж ,а не пиклъо трябва да е наясно ,че няма две еднакви гърди и че това е съвсем нормално.така че не се притеснявай.на никоя жена не са й еднакви както и тестисите на мъжа
+1Първоначално написано от GerYy
Така е
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮