.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    вубще не се притеснявай
    по този начин само ти спада чуството за ценност като говориш така за себе си
    ако държи на теб няма да му прави толкова голямо впечатление разликата в гърдите ти,а когато усетиш че си готова тогава направи тази крачка да му се отдадеш
    +1

ае btw x3eme таз на картинката е убаво яре,добре ще подскача
    Абеее аз да не съм заек,че да подскачам

BTW Сори,но и яре не съм!!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аз съм момче ! Не мисля че има някакво значение . Всяко момйче има .Нито е ненормално нито пък гадно .Няма от какво да се претесняваш. А колкото до него ак нещо не му са харесва ,,МЕКИЯ ЗА НЕГО "

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Не се притеснявай, често срещано е
    Докато се развие организма напълно има голяма вероятност да се оправи Иначе аз познавма и жени над 35, които имат този проблем
    Нещо интересно - понякога "барането" помага
    И споко- не се притеснявай, че не са симетрични, в човешкото тяло няма нищо симетричко, колкото и странно да ти се струва това
    ТОЧНО КАЗАНО !!!
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

спокойно,и моите са много различни.Сега ще ти разкажа една комична история Мислех си,че гаджето ми няма да забележи разликата(той ми е 1вия),но един ден докато се натискахме,той ми казва "Мило,гърдите ти са много различни".И аз нали..ами знам,не на всички са симетрични."Да,ама твоите наистина са много различни".Аз се ядосах казах му,че и на него "топчетата" не са му еднакви И от тогава много ги харесва,даже си е харесал по-малката и казва,че си е негова.Отпусни се и да не ти пука

ти явно смяташ 4е секса се състои от гледането и барането на циците извинявай много,но според теб какво ще стане като види 4е едната е по-голяма от другата-ще му спадне пишката ли нищо подобно-няма да му обърне големо внимание-повярвай ми
    I can't stop myself from loving you <3

Като му кажеш, че си девствена, той ще е по-зает с девственоста ти отколкото с гледането на гърдите ти. Така, че не се притеснявай

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    е това сега прозвуча много глупаво.мъжете си гледат и цицките и дупето няма значение девствена ли си или не тях това ги възбужда.и един истински мъж ,а не пиклъо трябва да е наясно ,че няма две еднакви гърди и че това е съвсем нормално.така че не се притеснявай.на никоя жена не са й еднакви както и тестисите на мъжа

Голям фен Аватара на GerYy
    В човешкото тяло няма нищо еднакво. Не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    В човешкото тяло няма нищо еднакво. Не се притеснявай.
    +1
    Така е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си