.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Имало е няколко случаи в които със звучен смях ми отвръщат "Къде е България?". Други само си замълчават, но мисля, че са малко хората, които я знаят. Дори даскала ми по история и география я обърка с Брюксел...

Не говоря добре френски, аз по принцип мразя да си мълча. Просто не мога да се изказвам. А и имам потресаващ акцент и не ме разбират... Въпреки че си мисля, че един интелигентен човек винаги ще ме разбере

В колеж съм

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ми,кажи им,че е в Европа,хах...
    Аз си мислех,че си в гимназия и по бих разбрала някой пубер да се държи така,ама хора всякакви в крайна сметка...
    Важното е да вървиш с високо вдигната глава и да не ти пука.Успех!

Град
    Wonderland
    Да не ти пука,винаги ще се намерят злобарки.Явно ти завиждат за да злобеят така,ама както ти казах,прави се че не ти пука.

Носи си и старите дрехи щом ти харесват и се чувстваш удобно в тях няма смисъл да не си носиш старите дрехи заради някви, които ти завиждат

И аз не си сменям гардероба всяка година. Имам си любими дрешки и тях гледам да ги нося колкото мога по-дълго. И какво като някоя блузка ми е от миналата година? Важното е как изгледам и как се чувствам в нея. Споко и не им обръщай внимание на тия!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Абе да не ти пука кой какви ги плещи.Ако ти кажат, да скочиш от Петия етаж, понеже е модерно, ще рипнеш ли ?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    аз имам мнооого стари дрехи
    на по 2-3-4 години, но ги нося, защото ги обичам. Защото обичам спомените и историите, които всяка една дреха носи и навява.

не обръщай внимание на подобен тип подмятания
    върви си горда българка!
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Re: Недопустимо ли е да нося дрехи от миналата година ?!

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Да не ти пука, че са казали такова нещо... Голяма работа...
    Аз си нося дрешки, които са ми от минали години и въобще не ми пука, като ми харесват и не са скъсани защо да не ги нося

с две ръце .. п0дкрепям ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

hottie
    Guest
    В колеж са най-коварни и не само за дрехите ти ами и заради акцента ти няма да са много мили. Хич да не ти пука, ей така са децата французойчета!

Тая злоба и завист са много коварни...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам дрехи от 9-ти клас, които нося и на работа. да не съм луда да си сменям гардероба постоянно? Е, съобразявам се кое е модерно или ми стои добре, но не и обезателно. Предната вечер излязох с гаджето и бях с блуза на майка ми от преди 35 години. Българска, ама не е мръднала. да не говорим, че е супер актуална в момента. не ми пука от кога са ми дрехите. Гледам да ми стоят добре...Но децата са твърде жестоки. Знам това. Добре, че съм в нова среда и никой не познава гардероба ми. Ако си сменях гардероба всеки сезон до сега да съм се разорила(по-точно да съм разорила наште).

hottie
    Guest
    И аз имам супер яки дрешко останали от майка ми

Аз в момента съм с една пухенка на майка ми от сума ти години. Визирам... може би поне едно 5 години. Харесва си ми пък, ще си я нося. А и сега съм болна и да не съм луда да изляза с нещо, което не е дебело под якето...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от hottie
    В колеж са най-коварни и не само за дрехите ти ами и заради акцента ти няма да са много мили. Хич да не ти пука, ей така са децата французойчета!
    Май не само франзузойчетата са така.Или те са в най-голяма степен?

Тия пък к'во ти се бъркат въобще в т'ва к'во носиш... А другото е, че няма лошо да носиш дрехи и които майка ти е носила, но не са повредени нещо и ти харесват 9вече друго нещо е дали се влияеш от моди и т.н.)

Град
    София
    ми човек сега като прочетох,тия са яко прости.Може ли да не знаеш държавите в собствения си континент (а още повече твоя учител).Казваш им най-спокойно къде е Бъллгария и ако ти се подиграват за акцента можеш да им кажеш какви езици знаеш,щото съм убедена,че на малкия ти пръст не могат да стъпят в това отношение(а и не само в него

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    А знаете ли кое е най-смешното (или не съвсем). В моя регион - Северна Франция се водят най-най-дружелюбните хора в цяла Франция..
    Малко са хората от класа ми, които знаят английски. А те са достатъчно възпитани и интелигентни, за да кажат такожа нещо

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Лигли.. кво ти пука.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мале,ако бях там как щях да ги подпукам ... От някакви злобни кучки не тря да се обиждаш...Носи си,каквото искаш и ти харесва...Хич не се интересувай толкова от мнението на другите... Аз си купувам нови дрехи,често се оплаквам,че все нямам дрехи...То моето е мания вече...Купувам,но не със тонове.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз и им се кефя много,защото модата им пак се връща...То всичко се върти и така...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    И аз и им се кефя много,защото модата им пак се връща...То всичко се върти и така...
    Така си е всичко,което се е носело преди сега се връща
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Инкогнито
    Не е точно така това което са носели преди се връща с лека модификация, преди са ходели със смокинено листо сега ходите с прашки

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Не е точно така това което са носели преди се връща с лека модификация, преди са ходели със смокинено листо сега ходите с прашки
    Пак не си разбрал ей...шътттт....

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Просто са ти завидяли за блузата
    И аз така мисля. Аз нося свойте дрехи докато ми харесват, но най- често докато са здрави
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Пак не си разбрал ей...шътттт....
    Не можеш да бъдеш сигурен,че и сега някой не ходят така
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си