.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Недопустимо ли е да нося дрехи от миналата година ?!

Да ви разкажа дншната случка.

Аз не живея в България, но леля ми като дойде на гости ми подари една блуза. Днеска в училище ме питаха от кой магазин е и аз им каза, че е от България. Едно момиче каза "Ооо, значи е поне от една година" и се изсмя някво гадно такова. И няколко други момичета също. Аз се направих, че не ги разбрах (понеже не говоря френски добре), но ми стана неприятно. Точно тази дреха не ми беше от миналата година, но доста дрехи са ми.. Ддз, точно тези момичета ходят по 2-3 дена с едни и същи блузи и на мен това не ми е правило впечатление, въпрос на възможности си е все пак..

Вие всяка година ли си сменяте изцяло гардероба. Аз блузки си нося около 2 години, а дънки и маратонки докато не се разпаднат..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на girl91

Re: Недопустимо ли е да нося дрехи от миналата година ?!

Да не ти пука, че са казали такова нещо... Голяма работа...
    Аз си нося дрешки, които са ми от минали години и въобще не ми пука, като ми харесват и не са скъсани защо да не ги нося

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Там някЪде...
    Френски кучки,или израза беше френски курви.Както и да е.Не ги слушай.Да си приказват квото щат,французойките са такива.С тая мода,с тея дрехи пффф...

Град
    in ur dreams
    Спокойно, носи си каквото ти хареса и не се впечатлявай от тези, все пак е по-важно как се чувстваш ТИ в кожата си, а не кой какво си мисли. Погледни го от друга страна може да е направила този коментар от завист .

Изобщо не им, обръщай внимание .... нека си говорят каквото си искат ..... важното е на теб да ти харесват тези дрехи, без значение дали са от 3 месеца, 1 или 2 години ...

OMG
    Хич и не им се връзвай. Дрехите се носят, докато още ги харесваш, още влизаш в тях и още са здрави. Да не си Рокфелер случайно. Пф.. Тия да не би да си купуват дрехи, които не им харесват, че с такава лекота да ги хвърлят? Смешки.

Град
    Враца
    Ми аз си нося дрехите, докато не издъхнат.. Имам едни черни дънки.. от 2 години май са ми.. И си ги нося.. Те са си здрави и почти като нови.. Дънки нося докато не се протрият Маратонките, докато се обелят.. което е година най-много.. Дрехи купувам септември преди да започнем училище.. И то не много - само нужното.. Тия французойки.. надути.. ма'ни ги..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Просто са ти завидяли за блузата
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Защо ли въобще се впечатляваш от подобни глупави коментари.
    Факт е, че момичето е ограничено, само си търси повод за да те унижи, злепостави, направи така, че да се почувстваш уязвима и т.н.
    Въпросът е да не се потдаваш на провокациите и.
    Да демонстрираш самочувствие, въобще да я поставяш там където и е мястото, а не да се огорчаваш и да се замисляш "нормално ли е?"...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Вие не сте ли с униформи там За мен лично няма значение от кога е дрехата стига да е запазена (цвета й,материята),да ми харесва още и да ми става.Има дрехи,които ми харесват по една седмица и след това не ги нося..Има такива от 2 години,които нося пък и повече Не се сдухвай за такива работи Съчетавай правилно цветовете и материйте и можеш да се чувстваш идеално дори в дреха втора употреба

Супер фен
    Град
    в килера
    Най-мило им кажи да си го нач*кат.
    Нося дрехи от миналата година, да. И стари дрехи харесва, От 20, 30, 40 години. Интересни са.
    Най-вероятно въпросните момичета си купуват дрехите от най-обикновени магазини на най-обикновени цени, каквито има много и в България. Едва ли носят дизайнерски дрехи.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Кажи им да си е*ат майката.

Имам блузки от 2,3 години които и до ден днешен нося,защото си ме кефят.Т'ва някой да ми каже,че е недопустимо според мен са изгъзици.

Нося си дрехи от миналата година,ако те не са износени.

Не виждам смисъла в това да не носиш дрехите си от миналата година,естествено ако са здрави.Лично аз нося дрехите си по 2 години,като разбира се всяка година си копувам по доста нови неща,но все пак това е въпрос на възможности и аз не мисля,че нещо пречи,ако носиш дрехите от минали години :P

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Да не ти пука, че са казали такова нещо... Голяма работа...
    Аз си нося дрешки, които са ми от минали години и въобще не ми пука, като ми харесват и не са скъсани защо да не ги нося
    точно така правя и аз \/
    You've got my head spinning

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Въобше да не ти пука какво са казали тези патки смотани!Щом блузата ти харесва защо да не си я носиш Не го намирам за лошо да си носиш дрехи и от минали години и не е задължително да си подменяш гардероба всяка година!Не им обръщай внимане изобщо

По-голяма глупост от това да си сменяш изцяло дрехите всяка година не бях чувала Една дреха не е със срок 1 година Носиш ги докато ти самата прецениш.А от злобните коментари на ''приятелката ти'' хич не се впечатлявай!
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Френски кучки,или израза беше френски к**ви.Както и да е.Не ги слушай.Да си приказват квото щат,французойките са такива.С тая мода,с тея дрехи пффф...
    че и на всичко отгоре повечето са някви дебели,а в моцуната са като премазани от валяк които минава върху асфалта

Иначе да не ти пука найстина!!Не всеки може да си купува дрехи постоянно!+ това ако дрехата ти харесва и ти става защо да не си я носиш?!
    Аз имам маркови дрехи,а и не само който си нося по повече от 2 години(имам панталон които си нося 3 години и ми стой повече от перфектно)

Тея смотаните французойки и французи да се наврът в кучи г*з..много мразя французите(особено момчетата..големи простаци,които се мислят за много фешън)

Град
    у вас ;]

не е нужно да си сменяш гардероба изцяло.. купувай си от време на време нови дрешки но не е казано че не трябва да си носиш и старите аз например си сменям дрехите защото моите ми омръзват и не се чувствам добре в тях, обичам да се чувствам добре, а това да изглеждам добре спомага..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Oo ...boje .., kakwo im se wryzwash na teq we ?! Shtom na tewe ti hareswa blyzkata kakwo ti pyka kwo goworqqt.. spox
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

hottie
    Guest

Като човекм живял във Франция ще ти кажа едно - децата в училище са много подли. На мен също са ми правили забележка относно дрехите ми, прическата и т.н. За тях си готин ако си с маркови дрехи и това е положеинето.
    Не знам в college ли си? или lycee? но при всички положения не им обръщай внимание и не им се учудвай !

Град
    София
    хаха,тия са мноооого тъпи.Ако много почнат да те дразнят и ти им се смей(аз лично бих ги нахранила едно мазно на български,ама това е бая селско).Тегли им една майна,те кой знае колко са грозни

Град
    София
    Въобще не им обръщаи внимание хората си купуват дрехи и си ги пазят и си ги носят с години как сяга година ще сменяш гардероба да го допълваш с още и още неща ок но да го сменяш изцяло е безсмислено... Носи си блузката дето леля ти ти е донесла и да не ти пука така ще им покажеш на тея пачи че не ти дреме от мнението им!

Наистина глупава постъпка.Обаче ти не трябва да си мълчиш,не се прави,че не разбираш!По толкова много начини можеш да отговориш...Що не ги питаш как така са толкова наблюдателни за твоите дрехи а не виждат че носят своите по 2-3 дни...Или пък че блузата ти харесва и ти седи по-добре отколкото техните на тях...Или че тва че са от по-развита страна те е разочаровало защото не са развити на интелектуално ниво...
    Та,да питам,какви са им оценките и какво казват за България???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си