- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Недопустимо ли е да нося дрехи от миналата година ?!
Имало е няколко случаи в които със звучен смях ми отвръщат "Къде е България?". Други само си замълчават, но мисля, че са малко хората, които я знаят. Дори даскала ми по история и география я обърка с Брюксел...
Не говоря добре френски, аз по принцип мразя да си мълча. Просто не мога да се изказвам. А и имам потресаващ акцент и не ме разбират... Въпреки че си мисля, че един интелигентен човек винаги ще ме разбере
В колеж съм
Ми,кажи им,че е в Европа,хах...
Аз си мислех,че си в гимназия и по бих разбрала някой пубер да се държи така,ама хора всякакви в крайна сметка...
Важното е да вървиш с високо вдигната глава и да не ти пука.Успех!
Да не ти пука,винаги ще се намерят злобарки.Явно ти завиждат за да злобеят така,ама както ти казах,прави се че не ти пука.
Носи си и старите дрехи щом ти харесват и се чувстваш удобно в тях няма смисъл да не си носиш старите дрехи заради някви, които ти завиждат
И аз не си сменям гардероба всяка година. Имам си любими дрешки и тях гледам да ги нося колкото мога по-дълго. И какво като някоя блузка ми е от миналата година? Важното е как изгледам и как се чувствам в нея. Споко и не им обръщай внимание на тия!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе да не ти пука кой какви ги плещи.Ако ти кажат, да скочиш от Петия етаж, понеже е модерно, ще рипнеш ли ?
аз имам мнооого стари дрехи
на по 2-3-4 години, но ги нося, защото ги обичам. Защото обичам спомените и историите, които всяка една дреха носи и навява.
не обръщай внимание на подобен тип подмятания
върви си горда българка!
Първоначално написано от girl91
с две ръце .. п0дкрепям ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
В колеж са най-коварни и не само за дрехите ти ами и заради акцента ти няма да са много мили. Хич да не ти пука, ейтака са децата французойчета!
Тая злоба и завист са много коварни...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имам дрехи от 9-ти клас, които нося и на работа. да не съм луда да си сменям гардероба постоянно? Е, съобразявам се кое е модерно или ми стои добре, но не и обезателно. Предната вечер излязох с гаджето и бях с блуза на майка ми от преди 35 години. Българска, ама не е мръднала. да не говорим, че е супер актуална в момента. не ми пука от кога са ми дрехите. Гледам да ми стоят добре...Но децата са твърде жестоки. Знам това. Добре, че съм в нова среда и никой не познава гардероба ми. Ако си сменях гардероба всеки сезон до сега да съм се разорила(по-точно да съм разорила наште).
И аз имам супер яки дрешко останали от майка ми![]()
Аз в момента съм с една пухенка на майка ми от сума ти години. Визирам... може би поне едно 5 години. Харесва си ми пък, ще си я нося. А и сега съм болна и да не съм луда да изляза с нещо, което не е дебело под якето...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Май не само франзузойчетата са така.Или те са в най-голяма степен?Първоначално написано от hottie
Тия пък к'во ти се бъркат въобще в т'ва к'во носиш... А другото е, че няма лошо да носиш дрехи и които майка ти е носила, но не са повредени нещо и ти харесват 9вече друго нещо е дали се влияеш от моди и т.н.)
ми човек сега като прочетох,тия са яко прости.Може ли да не знаеш държавите в собствения си континент![]()
(а още повече твоя учител).Казваш им най-спокойно къде е Бъллгария и ако ти се подиграват за акцента можеш да им кажеш какви езици знаеш,щото съм убедена,че на малкия ти пръст не могат да стъпят в това отношение(а и не само в него
![]()
Мале,ако бях там как щях да ги подпукам
...
От някакви злобни кучки не тря да се обиждаш...Носи си,каквото искаш и ти харесва...Хич не се интересувай толкова от мнението на другите...
Аз си купувам нови дрехи,често се оплаквам,че все нямам дрехи...То моето е мания вече...Купувам,но не със тонове.
![]()
И аз и им се кефя много,защото модата им пак се връща...То всичко се върти и така...Първоначално написано от hottie
![]()
Така си е всичко,което се е носело преди сега се връщаПървоначално написано от slun4ice_90
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не е точно така това което са носели преди се връща с лека модификация, преди са ходели със смокинено листо сега ходите с прашки![]()
![]()
Първоначално написано от Jesus
Пак не си разбрал ей...шътттт....
И аз така мисля. Аз нося свойте дрехи докато ми харесват, но най- често докато са здравиПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Не можеш да бъдеш сигурен,че и сега някой не ходят такаПървоначално написано от slun4ice_90
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!