Не знам как въобще може да му хрумне на някой нормален човек да се пробива сам точно на това място... Има си специално квалифицирани за това хора, които за 20-30 лева ще го направят качествено. Не е истина на какво са способни хората в опитите си да пестят харчове или пък да се правят на интересни (защото аз друг по-различен от тези два варианта не виждам). Аз лично, ако си падам по подобни неща и тръгна да си правя нещо такова предпочитам да дам повече пари, но да бъде качествено, защото все пак става въпрос за моето здраве и тяло.
Дори ти имаш право да пробиваш, защото реално професията пиърсър я няма по регистрите. Точно поради тая причина с наще кетапи за пиърсинг може да се избършеш. Като с тези за минат курс по фризьорство. Но сред като го минеш тоя курс, би трябвало да можеш и знаеш, да си практикувал поне няколко пъти над реален човек. Не осъждам избора ти, само не разбирам защо си плащаш за десет години практика в друга насока.
Защото се чувствам по-сигурна и спокойна, защото се предполага че съм в добри и опитни ръце.
В друга насока, но с повече практика и познания в областта на човешкото тяло. ''Би трябвало'' да, но за разлика от хирурга, няма как да си сигурен че човека отсреща е минал такъв курс, не те лъже или размахва измислена/фалшива диплома [или каквото там ви се дава]. Ето поради тази причина. Надявам се, че бях достатъчно изчерпателна!