.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Голям фен Аватара на supersonic0
    Не знам как въобще може да му хрумне на някой нормален човек да се пробива сам точно на това място... Има си специално квалифицирани за това хора, които за 20-30 лева ще го направят качествено. Не е истина на какво са способни хората в опитите си да пестят харчове или пък да се правят на интересни (защото аз друг по-различен от тези два варианта не виждам). Аз лично, ако си падам по подобни неща и тръгна да си правя нещо такова предпочитам да дам повече пари, но да бъде качествено, защото все пак става въпрос за моето здраве и тяло.

Мега фен Аватара на tori
    Дори ти имаш право да пробиваш, защото реално професията пиърсър я няма по регистрите. Точно поради тая причина с наще кетапи за пиърсинг може да се избършеш. Като с тези за минат курс по фризьорство. Но сред като го минеш тоя курс, би трябвало да можеш и знаеш, да си практикувал поне няколко пъти над реален човек. Не осъждам избора ти, само не разбирам защо си плащаш за десет години практика в друга насока.

Защото се чувствам по-сигурна и спокойна, защото се предполага че съм в добри и опитни ръце.
    В друга насока, но с повече практика и познания в областта на човешкото тяло. ''Би трябвало'' да, но за разлика от хирурга, няма как да си сигурен че човека отсреща е минал такъв курс, не те лъже или размахва измислена/фалшива диплома [или каквото там ви се дава]. Ето поради тази причина. Надявам се, че бях достатъчно изчерпателна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си