.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Търса си приятели (бахти тъпото заглавие честно :D)

Така...значи ситуацията ми е следната - преди около 2 седмици се изпокарах с така наречените ми "приятели", по простата причина, че ми писна да съм гаден, злобен и тн. Тъй като се водим "лошите момчета" на класа и вечно обиждаме и тъпчем някой.. и се получи така, че групата беше срещу човек, на които мн държа.. и реших, че мога да направя нещо по въпроса, да ги вразумя и тн.. но в крайна сметка се получи така, че в момента вс са срешу мен.. В началото бяха решили, че ще се опитват да ме сдухат и тн.. но сл няколко разговора и др действия се отказаха..

Дотук с предисторията.. мисълта ми е, че за тези 2 седмици ми е супер.. скучно така да го нареча.. единственият човек, с който излизам е гаджето.. а когато не съм с нея вися в нас и се чудя какво да правя..

Търся си хора (компания) с която да излизам, да си пия алкохола, да си ляфя простотии, да скитосвам улиците, да ходя по клубчета.. и тн...

10ти клас съм... та ако на някои му трябва допълнителен човек за по-горе изброените дейности да пише
    Малко дебилно ми изглежа така да си търся хората.. ама ко да правя.. на нашта възраст компаниите вече са си разделени.. не върви да тръгна по улицата..

Супер фен
    Град
    Своге
    "Уважавай хората,когато се издигаш нагоре,за да те уважават и те,когато слизаш"

С една дума ти си бил гадното копеле на класа и си мачкал,и си се имал за много повече от другите...еее сега нещата са се обърнали и ти си долу,сега ще търпиш,всичко се връща,без извинение
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Ти на гангстер ли са праиш?!
    хубави крака! В колко отварят?

Въпросния човек на който много държиш,от женски род ли е?Защото ако да,тогава са малко по-сложни нещата.

Ами хубаво е, че си се отделил от тези хора, който нараняват и обиждат обикновенните хора [не че те са нещо повече ] а приятели можеш да намериш на вякъде [ не говоря за истински прятели ] примерно в някой сайт за запознанства като impulse.bg примерно [ мразя го ] но там предполагам, че ще има доста хора от твоя град но незнам.. все пак ти си решаваш :P
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Град
    Е там...

Re: Търса си приятели (бахти тъпото заглавие честно :D)

Цитирай Първоначално написано от ShaZZaam
    Така...значи ситуацията ми е следната - преди около 2 седмици се изпокарах с така наречените ми "приятели", по простата причина, че ми писна да съм гаден, злобен и тн. Тъй като се водим "лошите момчета" на класа и вечно обиждаме и тъпчем някой.. и се получи така, че групата беше срещу човек, на които мн държа.. и реших, че мога да направя нещо по въпроса, да ги вразумя и тн.. но в крайна сметка се получи така, че в момента вс са срешу мен.. В началото бяха решили, че ще се опитват да ме сдухат и тн.. но сл няколко разговора и др действия се отказаха..

Дотук с предисторията.. мисълта ми е, че за тези 2 седмици ми е супер.. скучно така да го нареча.. единственият човек, с който излизам е гаджето.. а когато не съм с нея вися в нас и се чудя какво да правя..

Търся си хора (компания) с която да излизам, да си пия алкохола, да си ляфя простотии, да скитосвам улиците, да ходя по клубчета.. и тн...

10ти клас съм... оти я кретен ... та ако на някои му трябва допълнителен човек за по-горе изброените дейности да пише
    Малко дебилно ми изглежа така да си търся хората.. ама ко да правя.. на нашта възраст компаниите вече са си разделени.. не върви да тръгна по улицата..
    оти бе пич

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower

С една дума ти си бил гадното копеле на класа и си мачкал,и си се имал за много повече от другите...еее сега нещата са се обърнали и ти си долу,сега ще търпиш,всичко се връща,без извинение

Съгласна на 100 % ! Единственото хубаво е , че си се осъзнал навреме ; )

Град
    In the middle of Nowhere
    Най-лесно можеш да си намериш приятели в класа ти,колкото и тъпо да звучи..Не вярвам да сте само тези ''лошите'' момчете
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

10+
    А прятели ще си намериш споко
    А впрочем от кои град си ?

Никога не съм мачкал никой, нито пък са се имал за повече от някои, просто бях в група от такива... А и нищо не търпя... просто живота ми вече не е такъв, на какъвто бях свикнал...

Цитирай Първоначално написано от nan4onanka
    Въпросния човек на който много държиш,от женски род ли е?Защото ако да,тогава са малко по-сложни нещата.
    Да... най-добрата ми приятелка (женска). Въпреки, че не разбирам защо да е от значение какъв пол е

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Най-лесно можеш да си намериш приятели в класа ти,колкото и тъпо да звучи..Не вярвам да сте само тези ''лошите'' момчете
    Ами обшо взето тва сме +2 любознайковци (зубри), 2геймърчета, дет не излизат от тях, 1н с който се мразим от 2г, и още 1н, който е единствения, с който се разбирам в момента

Цитирай Първоначално написано от taurus91
    А впрочем от кои град си ?
    София

Град
    the Savage Garden
    да ти имам проблема....поне имаш гадже и си ходите насам натам заедно....аз и тва нямам
    и си вися сама вкъщи и си тъпея и тн...
    така че не се оплаквай, а се наслаждавай и на малкото което имаш...не винаги ще си така. 1 ден и от компании и от излизане ще ти писне.

Град
    In the middle of Nowhere
    Е момичета няма ли в твоя клас а не е нужно да са от твоя клас...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Re: Търса си приятели (бахти тъпото заглавие честно :D)

Цитирай Първоначално написано от ShaZZaam

10ти клас съм... та ако на някои му трябва допълнителен човек за по-горе изброените дейности да пише
    От кой град си бе мен ?
    E не се вкарвай в некви драми е братле !
    Убаркал си приятелите пич

A ся сериозно от кой град си ?

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

това кой го е казал. харесва ми

Човека искаше да ти намекне,че може би харесваш момичето. Затова тогава нещата са по-сложни.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Е щом си от София няма начин скоро да не си намериш нова компания ;] Няяш ли някви твои познати с които да станете по-близки и които да те вмъкнат в техните компании

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си