- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търса си приятели (бахти тъпото заглавие честно :D)
Така...значи ситуацията ми е следната - преди около 2 седмици се изпокарах с така наречените ми "приятели", по простата причина, че ми писна да съм гаден, злобен и тн. Тъй като се водим "лошите момчета" на класа и вечно обиждаме и тъпчем някой.. и се получи така, че групата беше срещу човек, на които мн държа.. и реших, че мога да направя нещо по въпроса, да ги вразумя и тн.. но в крайна сметка се получи така, че в момента вс са срешу мен.. В началото бяха решили, че ще се опитват да ме сдухат и тн.. но сл няколко разговора и др действия се отказаха..
Дотук с предисторията.. мисълта ми е, че за тези 2 седмици ми е супер.. скучно така да го нареча.. единственият човек, с който излизам е гаджето.. а когато не съм с нея вися в нас и се чудя какво да правя..
Търся си хора (компания) с която да излизам, да си пия алкохола, да си ляфя простотии, да скитосвам улиците, да ходя по клубчета.. и тн...
10ти клас съм... та ако на някои му трябва допълнителен човек за по-горе изброените дейности да пише
Малко дебилно ми изглежа така да си търся хората.. ама ко да правя.. на нашта възраст компаниите вече са си разделени.. не върви да тръгна по улицата..
"Уважавай хората,когато се издигаш нагоре,за да те уважават и те,когато слизаш"
С една дума ти си бил гадното копеле на класа и си мачкал,и си се имал за много повече от другите...еее сега нещата са се обърнали и ти си долу,сега ще търпиш,всичко се връща,без извинение![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ти на гангстер ли са праиш?!![]()
![]()
хубави крака! В колко отварят?
Въпросния човек на който много държиш,от женски род ли е?Защото ако да,тогава са малко по-сложни нещата.
Ами хубаво е, че си се отделил от тези хора, който нараняват и обиждат обикновенните хора [не че те са нещо повече ] а приятели можеш да намериш на вякъде [ не говоря за истински прятели ] примерно в някой сайт за запознанства като impulse.bg примерно [ мразя го ] но там предполагам, че ще има доста хора от твоя градно незнам.. все пак ти си решаваш :P
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
оти бе пичПървоначално написано от ShaZZaam
Първоначално написано от LiveFlower
Съгласна на 100 % ! Единственото хубаво е , че си се осъзнал навреме ; )
Най-лесно можеш да си намериш приятели в класа ти,колкото и тъпо да звучи..Не вярвам да сте само тези ''лошите'' момчете![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
"Уважавай хората,когато се издигаш нагоре,за да те уважават и те,когато слизаш"
10+
А прятели ще си намериш споко![]()
А впрочем от кои град си ?![]()
Никога не съм мачкал никой, нито пък са се имал за повече от някои, просто бях в група от такива... А и нищо не търпя... просто живота ми вече не е такъв, на какъвто бях свикнал...Първоначално написано от LiveFlower
Да... най-добрата ми приятелка (женска). Въпреки, че не разбирам защо да е от значение какъв пол еПървоначално написано от nan4onanka
Ами обшо взето тва сме +2 любознайковци (зубри), 2геймърчета, дет не излизат от тях, 1н с който се мразим от 2г, и още 1н, който е единствения, с който се разбирам в моментаПървоначално написано от nefchi_bs
СофияПървоначално написано от taurus91
да ти имам проблема....поне имаш гадже и си ходите насам натам заедно....аз и тва нямам![]()
и си вися сама вкъщи и си тъпея и тн...
така че не се оплаквай, а се наслаждавай и на малкото което имаш...не винаги ще си така. 1 ден и от компании и от излизане ще ти писне.![]()
Е момичета няма ли в твоя клас а не е нужно да са от твоя клас...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
От кой град си бе мен ?Първоначално написано от ShaZZaam
E не се вкарвай в некви драми е братле !
Убаркал си приятелите пич![]()
![]()
![]()
A ся сериозно от кой град си ?![]()
това кой го е казал. харесва миПървоначално написано от LiveFlower
Човека искаше да ти намекне,че може би харесваш момичето.Затова тогава нещата са по-сложни.
Е щом си от София няма начин скоро да не си намериш нова компания ;] Няяш ли някви твои познати с които да станете по-близки и които да те вмъкнат в техните компании![]()