Цитирай Първоначално написано от BGRUForever
1. Посдкрепям премахването на задължителните матурите, т.е. ако имаш слаба оценка от дипломата, с матурата да ако можеш да я поправиш.
2. Увеличаване на стипендията от 100 до 150 лв., в зависимост от нуждите на ученика.
3. Подобряване условията в общежитията.
4. Връщане на старата образователна програма, тъй като новата натоварва излишно децата
5. Разрешаване на ученическите сдружения и органидзации.
6. Право на глас от 16 годишна възраст по време на референдум и избор на 200те души мажоритарни депутати от състава на ВНС (ВНС се състо и от 200 души мажоритарно избрани и по стандартната схема).
7. Увеличаване заплатите на училищния персонал.
8. Превахване на делегираните бюджети.
9. Премахване на оценката за поведение.
10. Подобряване материалната база на училищата.
11. Безплатни учебници до 12 клас за бедните семейства, са хора със средно положение до 8 клас и платени за богатите.
12. Безплатни карти за градския транспорт от 8 до 12 клас.
13. Минимална темрература в класните стаи 22 градуса.
14. Разрешена скорост на автомобилите в радиус от 100 метра от сградата на училището 20 км\ч за цивилни коли и 75 км\ч за коли със специален режим на движение (линейки, пожарни коли, полицейдски коли).
15. Премахване на системата, един чупи, целия клас плаща. Плаща само нанеслия щета.
16. Изключване при 10 неизвинени.
17. Родителите имат право за издаване на извинителни бележки в срок 10 дни общо.
18. Премахване на СИП религия, тъй като нарушава светките устой на Република България.
19. Възстановяване на часовете по Военно обучение и избор между тях или Безопастност на движението от учениците.
20. Увеличаване на охраната.
21. Да ме грумнат за тъпите ми идеи

Ако съм пропуснал нещо пишете.
пропусна 21. да се самоубиеш