- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- внимавайте ако се влюбвате! боли адски много (развръзката)
Не съм на твоите години,даже съм на доста по-малко и наистина няма начин да забравиш човека,но ... остави нещата както са няма какво повече да направиш,просто игнорирай колкото и да те боли.Когато престанеш да очакваш,ако е писано ще се случи.Като за начало се отдай повече време на работата,за да нямаш много време за размисли. Да но да съм помогнала.Успех !!!
![]()
![]()
![]()
Пич, ще ти кажа само едно нещо. Ти не искаш да бъдеш с нея пак, а си мислиш, че искаш да бъдеш с нея. Истината е, че просто искаш отново така да си щастлив, но те е страх от мисълта, че може да си с друга, защото сега си 100% сигурен, че искаш само нея. Но ще видиш един ден хоп, как ше хлътнеш по някоя друга, с която ще си също толкова щастлив, ако не повече.
А тая патка заспала, щом те е отхвърлила със такава скапана причина изобщо не те заслужава и някой ден ще то моли да я приемеш обратно. Но на теб ще ти е през оная работа.![]()
znae6 lii mom4e vuzhi6tavam ti se rqdko mom4etat priznavat 4e obi4at.Neznam no nie momi4etata (bez men) neznaem kakvo iskame mislim si 4e iskame mom4e kato teb no kogato go polu4im po4vame da se strahuvame ot lubovta...ne mislq 4e tova momi4e te zaslujava...
![]()
Ами следователно не знаят какво искатПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
паак съм аз...
мина вече една седмица без да съм я чувал, нито виждал... не знам вече какво да мисля, колко време трябва на едно момиче да помисли, да си събере мислите на едно място... тя знае ли какво ми беше през това време? толкова ли много ме мрази че не съм и направил нищо и че я обичам толкова много че постъпва така с мен? защо поне не звънне да пита как съм ,какво правя... просто така да си поговорим за общи неща, не за конкретните случки. направо не знам ,вече нищо ли не знача за нея, не мисли ли за мен поне малко, не и ли е мъчно, не и ли липсвам... все си мислех че след 5-6 дена ще се обади просто да ме провери как съм, но явно трябва да чакам още, ама не мога - побърквам се! искам да и се обадя още сега, но не искам да я пристискам или притеснявам, искам да обмисли на спокойствие.. но това ме изяжда от притеснение дали мисли за мен или вече съвсем ме е отписала? успокоявам се с това че не мисли много за мен, защото има изпити в момента но все пак едно телефонче не е толкова сложно да звънне... единствено се надявам за рождения ми ден да се сети, но до тогава има още 19 дни... а през тях ще се побъркам тоталнобожжее бих си дал бъбрека само за да я чуя по телефона... имам нужда от нея, защо все на мен се случва така да съм нещастен бе
единствено тука мога да си излея душата, защото вече им надух главите на приятелите ми... ама и те горките не знаят как да ми помогнат, защото ситуацията е деликатна!
4ак сега ли разбра 4е от любовта боли![]()
I can't stop myself from loving you <3
в никакъв слу4ай недей да и звъниш-трудно е ,знам,но така може да стане още по зле.единственото ,което можеш да направиш е да се захванеш с нещо-у4ене или работа,да съ държиш ума зает с нещо друго и да не мислиш за нея.само времето ще покаже какво ще стане м/у вас и на теб не ти остава друго освен да 4акаш.и за да ти е по лесно,а и да не си губиш времето,се захвани с някакво сериозно заниманиеПървоначално написано от kypo
I can't stop myself from loving you <3
Ami...Moje bi prekaleno mn si q zadushaval s lubovta si.Pochakai malko vreme i pak pogovorete.Hayde uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
еми почаках доста.. .вече към три седмици ще станатПървоначално написано от GameMaster
всъщност си говорихме 3 пъти по телефона, тя ми се обади първа след 2 седмици. но си говорим само общи неща, как сме, какво правим и тн. интересното беше само че тя ме попита "нещо ново при теб има ли?", което си е направо въпрос имам ли си нова някоя... защо ще ме пита това ако съм и толкова безразличен? аз и казах че има някои неща които искам да я питам и да поговорим на живо и се разбрахме на рождения ми ден да се видим (той е след няколко дни). каза че не е мислила за нещата, защото има много изпити и повече не съм и досаждал![]()
ама не издържам повече, липсва ми страшно много, направо не мога да си представя че има възможност да не сме заедно повече, а самотата ме побърква - единствените мисли в главата ми са свързани пак с нея - нищо не помага, нито приятелите, нито излизането, нито филми! и вече 4-5 дена си седя само в къщи и си мисля... а спомените нахлуват пак и пак и ми насълзяват очите като се сещам колко бях щастлив и как плачех от радост заради нея!
има една таква мисъл и ще коментирам по темата с нея :
Ако обичаш някого, пусни го на свобода.
Ако той се върне, е завинаги твой!
Ако не се върне, значи никога не е бил!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз пък ще ти кажа да продължаваш да се бориш за нея!!! Продължавай да й показваш, че я обичаш, защото няма начин да няма начин.Помоли я да се съберете отново, с обещанието, че ще опиташ да не я задушаваш толкова много. Просто проведете един сериозен разговор ... всичко може да се оправи. УСПЕХ!!
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Благодаря, че предупреди. : ) Всички очакват, че с някой си ще за заедно завинаги и такива работи и когато всичко свърши ' защо ? ' Ми в крайна сметка нищо не е вечно и трябва да ни боли. Аз викам да забравиш за нея ((;
Stay up all night with the stars *
А може би слушаш прекаленно много чалга..Първоначално написано от GameMaster
хей vutov, здрасти брато
много си прав! обаче не само аз бях добър с нея- тя беше също толкова мила и добра с мен, точно това ми харесва в нея - че е човек на когото мога винаги да разчитам, не ми беше само гадже, а и най-добрия приятел, най-близкия човек с когото мога да споделя всичко, нямах тайни от нея освен каква кола кара баща ми (по-скоро беше бъзик, но само това не съм и казвал никога :Д). а и много пъти ми го е показвала - един път и се обадих в 3 часа посред нощ на 100 км от софия да дойде да ме прибере от на майната си и тя дойде! когато бях болен ми правеше супички, купуваше ми лекарства и се грижеше за мен... изобщо държеше се невероятно с мен, както никоя друга. а в началото и допреди месец-два ме обичаше адски много, сигурен съм, защото я беше страх да не ме хареса някоя друга, ревнуваше ме, прегръщаше ме толкова силно, пишеше ми всяка вечер за лека нощ, когато казвах чао винаги ме питаше дали не забравям нещо? защо ако не и е пукало ще иска да чува "обичам те".. .абе познавам кога някой ме обича, и кога се преструва (преди нея имах една приятелка дето се правеше че много ме обича, ама то беше чисто за секс връзка де)
тъй че не смятам наистина да спра да се боря, сърцето ми не ми дава, ума понякога има проблясъци че трябва да бъда щастлив сам, вместо да се мъча както сега, но сърцето... как да му заповядам?
не знам, твърде е сложно... ще видя какво ще стане като се видим, тогава ще говорим с нея
иначе това за събиранията и разделите не мисля че е вярно, познавам някои които са късали и след няколко месеца пак се събраха и са си заедно още, понякога става силен крепежен елемент на една връзка раздялата, стига и двамата да имат желанието да дадат усилия нещата да работят
ама времето ще покаже дали ще се съберем, все си мисля че ще стане, защото нито веднъж не чух думите "никога повече" или "край, това беше". чух само "за сега, за после не знам"
сложно е, сложно е -само аз си зная и я познавам, но мерси за многото съвети, някои бяха доста полезни
след 5 дена ще напиша евентуално какво е станало, ако някой го интересува изобщо![]()
Така е... От любовта боли.![]()
"внимавайте ако се влюбвате ! боли адски много"Първоначално написано от YouCantStopMe
късно късно ...
Аз съм съгласна,че не трябва толкова много да се задушава човека около теб с прекомерната ти любов.
Не е само до момичетата или до това,че те не знаят какво искат.
Когато бях по-малка и аз бях така влюбчива и така задушавах половинките си и в резултат на действията ми,бях сама.
Тай че тва си е закон Божий!
Ето аз сега съм вече голямо момиче и си имах сериозен приятел до скоро,като кажа сериозен значи наистина до толкова сериозен,че следващата крачка в нашата връзка щеше да бъде брак!
Но осъзнах,че не всъщост това искам и сега сме разделени и аз като твоята приятелка си плюх на петите,може да не е за дълго,но...
ами просто исках да ви кажа какво стана, защото доста хора бяха писали в темата
ами вчера си говорихме и казах много неща, имах цяла нощ да ги осмисля и се видяхме днес
много се радвам, че се видяхме и си поговорихме с нея! разбрахме се като големи хора, каза че иска да гледа в бъдещето, не иска да се връща в миналото. разбирам я, разбрахме се да бъдем поне добри приятели. ще дам всичко от себе си да бъде поне от моя страна така, защото тя си е страхотен човек на когото мога да се доверя, надявам се и след края на специфичните ни взаимоотношения да остане така, но времето ще покаже.
просто явно пътищата ни се разделят така както се бяха срещнали, кой знае може би след години пак ще се кръстосат, никой не знае. ще е лъжа ако кажа че няма да се надявам, но ще сведа процента до единица. може би не сме един за друг, но това не значи че ще я забравя - тя ми даде едни невероятно хубави моменти, винаги ще ги помня и нея ще я помня, тя винаги ще е в сърето ми като първата ми голяма любов. но щом тя така иска, ще я пусна на свобода - искам да е щастлива, щом се чувства такава и аз съм щастлив. бях и обещал да не вижда очите ми никога тъжни, смятам да изпълня обещанието си. искам и тя да бъде такава, защото обичам да я виждам усмихната - и днес като се видяхме, въпреки че ми беше толкова кофти заради мислите само като я видях и ми стана по-добре. говорихме си съвсем нормално, шеги, бъзици.. изобщо наистина е много готин и точен човек, затова и искам да сме приятели. стана ми много приятно когато ми каза че ще ме запомни с хубави неща - че съм се държал с нея много добре, стихотворенията, играчките и тн. абе сега ми е много по-леко и съм доволен че нещата завършиха така, а не със скандали и такива глупости.
просто и пожелавам да срещне някой, който да я обича поне наполовина колкото я обичах аз, това ще е достатъчно да бъде щастлива! ще съм щастлив и аз. колкото и да не вярвате и да мислите че това са думи за самоуспокоение, аз вярвам в тях - както и до сега не съм и казвал нещо което не съм изпитвал, не лъжа и сега, наистина ги казвам защото мисля така. верно ще ми е малко трудно да я възприемам само като приятел в началото, без да я докосвам или прегръщам, но ще се справя мисля. ще бъде много по-голяма грешка да прекъсна какъвто и да е контакт с нея. винаги е по-добре да имаш приятел в повече, отколкото враг. разбрахме се да се виждаме от време на време и да се чуваме за по кафе, винаги ще се интересувам от нея, добре ли е, как е, какво прави... затова и по-добре че ще имаме открити отношения, щото така или иначе щях да питам общите ни познати за нея. глупаво ще е да се крием и да избягваме евентуалните ни срещи, детско ще е, а ние сме на по 20 и кусур години все пак. не знам, с нетърпение ще чакам вечерта за да видя ще мога ли да заспя без да мисля за нея - мисля че ще мога, не искам повече да се тормозя защото така затормозявам и нея, карам я да се чувства виновна, а грешката не е само в нея. като се замислих и аз допуснах някои пропуски, но какво да се направи? но в никакъв случай не съжалявам че го изживях! беше много хубаво през цялото време, въпреки единия месец страшни страдания - благодаря и най-скрено за всичко което ми даде и ме накара да изпитам! ще ми остане за цял живот със сигурност, то лошите моменти се забравят - ще забравя колко съм се мъчил, но никога няма да забравя хубавите моменти, ще си спомням за тях с усмивка!
е това е краят на приказката, ис каше ми се да е друг, но живота е така непредвидим.. .затова е и интересно да се живее
пак съм аз.
не знам какво да правя, не мога да я забравя. мина около месец откакто не съм я чувал, в началото уж бях добре, но сега отново съм супер зле. опитах всичко за да я забравя : приятели, алкохол, работа, даже излизах веднъж с друго момиче, но нищо не се получава. от 20 дена се събуждам с мисълта за нея... толкова много искам да се събуждам и да знам че мога просто да и се обадя или да се събудя и да видя усмивката и... но изход като че ли за мен няма, тя не ми е звъняла нито веднъж за това време, май не иска дори да говори с мен. не знам защо постъпва така, това ли заслужих след всичко което направих за нея и което исках да направя, след като и дадох цялата любов на с вета. а казваше колко сигурна се чувства в прегръдките ми... измъчвам се много заради всички неща, които ми казваше, звучаха толкова хубаво
ето примерно скоро ходих на някакъв купон, но почти всички си бяха с половинките и на мен ми стана толкова тъжно, че няма кого дори да прегърна... беше ми толкова гадно, че си тръгнах даже. липсва ми, а не знам как да си я върна... и рева, не е срамно, защото "само истинските мъже могат да плачат". явно съм много истински![]()
Е ТОВА Е ВЕЛИКИЯТ СЪВЕТ.Първоначално написано от Sweet__Dream
KYPO, ПРОЧЕТИ ГО МИНИМУМ ДЕСЕТ ПЪТИ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
То че боли-боли.Ама се налага да го има :> То само идва :> Колкото пъти съм си казвал "край,стига вече гаджета,секс и т'ва е" , не съм сполучвал :>
и аз съм в същото положение братле...всичко ми напомня за нея..абсолютно всяко едно нещо..ама при мен са минали вече 2 месеца и също съм пробвал абсолютно всичко..още по тъпото е че заедно с всичко това от 1 седмица сънувам само неяПървоначално написано от kypo
особенно тая нощ дето мина направо ...е*ати и съня ....
аз съм кретен. точка.