.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Моме,срежи му патката!ПАТКАТА!

Zabrawi go i produljawai napred i ne budi takowa dete da wqrwa6 na wseki koito ti kaje "obi4am te" .... .......... това много ми хареса найстина е така ... надживей го и продължи напред
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Поискай да правите секс, вържи го с белезници и след това докато е много възбуден му натъпчи един вибратор
    Хем ще му го върнеш, хем ЩЕ МУ ГО НАТЪПЧЕШ

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    порасни малко
    това са децки истории за отмъшаване,не падай на такова ниво

Голям фен
    oх абe хора какво сте тръгнали да обясняватев на някаква 13 годишна пикла , че няма смисъл от отмащение .. .тя е толкова тъпа , че не може да разбере , че за да търгне с друга докато ходи с нея той няма никакви чувства към нея , а и дори света да сринеш пак на него няма да му пука .. хващаш ли ... ххх просто нямам думи за вас ... като си втълпите , че трябва да направите нещо .. после оставаш ти още по - наиграна ама какво да ти обяснявам след година ще си четеш темите и ще се смееш ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Отиваш до Варна, гледаш морето, натъпкваш си джобовете с миди и се връщаш!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И това смяташ,че ще оправи нещатата ли ?!И след като сте скъсали ти какво си мислеше,че цял живот ще седи сам ли ? Продължавай напред,отмъщениято няма да оправи нещата
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Поискай да правите секс, вържи го с белезници и след това докато е много възбуден му натъпчи един вибратор

Ей Наков ужасен си

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Когато си афектиран не мислиш достатъчно трезво. Не можеш да погледнеш реално на нещата, в случая отстрани изглежда, че на него му е безразлично. Когато имаш чувства към някой не го нараняваш и не тръгваш с друг. Ще ти спестя приказките, че отмъщението е детска постъпка и т.н.... така е, но и в случая отмъщаващ на човек, който не му пука. Какво отмъщение е тогава?! Само се натоварваш повече, покажи воля и дух, продължи напред. Вярвай ми като те види силна, а не "пълзяща" в краката му, най-малкото от его ще го заболи
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Destanation unknown ((:
    Ех какви сте морални всичките Като че ли на вас не ви се е искало да си го върнете на някого , ама така че да съжалява, че се е родил Да не падала на неговото ниво ... оф боже, то на такова лайно на нивото и да искаш не можеш да паднеш

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal

Ей Наков ужасен си
    е не съм толкова де
    все пак тва с отмъщението най-го мразя, уж го обича а иска да наранява.. на огъня не трябва да се отвръща с огън, а с вода..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Мали само за отмъщение мислите.И нищо няма да направиш с това нещо.Щом толкова те е обичал и си е намерил гадже моменталически,като му напраеш мръсно,той ще продължава да си ги сменя и много му дреме.Аз имам един план обаче дето съм го пускал тука във форума.Имаше огромен успех и интерес.Пиши ЛС.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Леле, нали го обичаш, бе?! Би трябвало да не искаш той да страда?!

Цитирай Първоначално написано от traka
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Каква е тая мания за отмъщаване бе?... пфф... егати хората...
    Каква, на 15 само тва ги вълнува, а на 17 се чудихме що момчетата ни бягат и ги е страх да се обвързват, щото преди години няква патка ги направила на пух и прах и сега те били страхливи да си показват чувствата.

Та по темата, вземи се огледай за друг, няма смисал да гониш дивото и не падай на нивото на "тъпа патка". Какво ще му направиш като му отмъстиш и извинявай ама не мога да се сетя като си зарязана, какво би го накарало да се чувства зле. Мисля че тая злоба трябва да я замениш с някоя любов, но нова

Успех и не мисли глупости.
    Съгласна от всякъде!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от YourEverything
    Леле, нали го обичаш, бе?! Би трябвало да не искаш той да страда?!
    +1

"Че за да търгне с друга докато ходи с нея той няма никакви чувства към нея , а и дори света да сринеш пак на него няма да му пука .. хващаш ли ... ххх просто нямам думи за вас ... като си втълпите , че трябва да направите нещо .. после оставаш ти още по - наиграна ама какво да ти обяснявам след година ще си четеш темите и ще се смееш ..."
    ++++++++++++
    Tfa e istinata nabii si gi w glawata

Остави момчето на мира, бе.Какво ще му отмъщаваш.Няма смисъл ; ))
    Stay up all night with the stars *

Добре бе хора, момичето ви пита как да си му го върне, а не дали е правилно или не! След като го е решила по-добре и кажете някой начин... знам ли ...
    А за авторката- намери си някое др гадже и се прави, че не ти пука за оня. Ако той няма никаква реакция за това значи наистина нищо не е изпитвал към теб и тогава никак няма да можеш да му отмъстиш след като на него не му пука. А ако видиш, че той се дразни от това, че си го забравила толкова бързо и си продължила напред, ако не друго то поне щи стане кеф, че той се дразни
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    ако си го обичала истински значи все още трябва да изпитваш същите чувства и следователно отмъщението е неуместно
    много съм съгласна с теб

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Как да си го варна тъпкано?!

Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Здравейте! Проблема ми е следния...-до скоро имах приятел,когото наистина обичах.... Той твърдеше ,че ме обича истински и силно...че не е бил влюбен така нигога,както в мен...Преди около седмица скъсахме,но не бяхме още изяснили всичко...имаше вяриант пак да се съберем,заради любовта...Казваше,че въпреки раздялата все още е влюбен в мен и му липсвам,а вчера ми сервира "бтв дано не те нараня ,на в неделя тръгнах с едно момиче..." Вбесих се Нали ме обичаше,как ме продоля толкова бързо?! Осъзнах,че всичко което ми е казвал е било лъжа...Разби ми сърцето! Сега искам да го накарам да страда,да разбере колко ме боли...моля,помогнете ми!Дайте някакви предложения...
    и какво ще постигнеш с това отмъщение?
    най-много да станеш за смях...
    <N>

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Отмъщението не връща загубеното...
    Да удоволствие е докато отмъщаваш на някого,но накрая когато го виждаш да страда...страдаш и ти и то много повече,защото виждаш как страда човека които си обичала, тава наистина боли.Това момче не те обича то е ясно от това,което си написала.Как ще отмъстиш на човек на които не му пука за теб?Ако тръгнеш с друг?..е какво от това,как ще му е гадно при условие,че не те обича.По скоро покажи му това,което е изгубил,покажи му че можеш и без него,покажи му че живота не свършва с него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Просто бъди безралична! Това е най-доброто отмъщение ( от личен опит ти го казвам) прави се, че не ти Пука, макар и вътрешно да се разкъсваш, бъди Горда!

Град
    Fairy town
    Нарани го в нещо,към което е силно привързан.Аз например бях решила да "поразкрася"колата на бившия си .Това имам предвид.Да е нещо голямо,че да го видят всички.Успех!

Цитирай Първоначално написано от fairytale
    Нарани го в нещо,към което е силно привързан.Аз например бях решила да "поразкрася"колата на бившия си .Това имам предвид.Да е нещо голямо,че да го видят всички.Успех!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Цитирай Първоначално написано от fairytale
    хахха... защо сте такива бе? Защо трябва да съсипете и най-малкото нещо на което държи? ... "Еми пречукай му колата" ... бахти хората...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си