.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Кремче ти пък, защо си помисли, че темата е за някой конкретно и с един и с много да си била, винаги ще имаш мнение и това е идеята. Да пишем и да споделяме.

Е аз се наживях, когато му беше времето, сега по никакъв повод не връщам лентата назад, само съня ми понякога ми изневерява и ме води там, където някога бях друга. Под съзнателно харесвам още онзи начин на живот, но като голям човек, надраснал себе си няма как да бъда такава. Знаеш ли защо може би не съм страдала от мнението на другите и не ми е пукало какво се говори, най-вероятно, защото съм в големия град, вероятността да стигне до някой, за да се носи от уста на уста беше минимална, а ако бях в малък град едва ли щях да съм толкова свободна в действията си. Няма да споменавам цифри, но да кажем, че са били доста моите забежки. Интересното е, че до секс за една вечер може би се е случвало два пъти и тогава е бил най-якия секс в живота ми. С тези хора след това съм се виждала два пъти в интервал сигурно от година, но пък това което съм изживяла с тях и в най-пламенната ми връзка не се стигало. Може би ги нямаше задръжките, а и знаех че ако не взема всичко от тази вечер, друга възможност няма да имам. Разбира се хората съм ги познавала от много години, не са били непознати, но просто не сме били на едно място и нямаше и да се срещнем скоро пак. Боже къде се върнах, славно беше онова време и безгрижно. И без алкохол и наркотици в мислите си бях все опиянена, живех си на гребена на вълната и винаги бях щастлива, е почти винаги.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм доволна от младините си (не, че сега съм престарила). Беше хубаво и без наркотици, малко водка и никакъв секс...

глупости... почти винаги правя секс на 1ва среща... много рядко ми се случва да съжалявам за това как съм постъпил...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    глупости... почти винаги правя секс на 1ва среща... много рядко ми се случва да съжалявам за това как съм постъпил...
    ама ти си момче а за момичетата не е толкова просто колкот при нас момчетата....замисли се малко
    после им излиза приказка че са "курви" и не е много приятно....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сега, като си на 20 и нещо не ти пука особено как ще те наричат. Вече си е до самия човек. Аз лично не искам най-напред потенциалният м любим да познае влагалището ми отвътре....Всеки с принципите си и разбиранията си. Моето е такова. Просто приемам сексът като висша проява на интимност и обич между двама души, а не като физическа нужда...Ако на 17 бях спала с момче, сигурно на тези години другояче щях да мисля. Знае ли човек?

^ Като го каза това, за ако на 17, се поставих за секунда именно на позицията "ами ако не бях?". И до сега ми е странно като се замисля на тази тема, защото има много фактори, които можеха да ми попречат на първия ми път и следователно в преспектива за по нататъшните ми "изяви". Винаги ще имаме питанки и никога няма да имаме отговори. За това всичко се свежда до преценка и момент.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    ама ти си момче а за момичетата не е толкова просто колкот при нас момчетата....замисли се малко
    после им излиза приказка че са "к**ви" и не е много приятно....
    ее едно свясно мнение от тебе така е за момичето е прието да е някакси унизително , все едно правиш нещо гадно , а всъщото време това е нещо съвсем нормално Докато момчетата правят ли го това те са НАЙ-ВЪРВЕЖНИ
    Най-Вървежен бе Калъф

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    На първа среща може както да се пие кафе, така и да се начукаме. Тия изследвания са глупости.
    казах ти че си грозен и да мълчиш погледни се приличаш на един клошар дето рови до нас в кофите

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Не знам защо, но за мен определено има разлика в това да си на 15г и да правиш секс на първа среща, и да си на 25 и да направиш същото. В първия случай ставаш потенциална 'ку?ва', във втория жена с чисто сексуални нужди.
    Между другото съм много съгласна. Въпреки че самата аз нещо не възприемам еднократните случайни интимни "връзки", смятам, че една жена, която е наясно какво иска, какво търси, от какво има нужда...и е готова да поеме последиците от действията си, има правото да си ляга с когото пожелае и когато пожелае (така де, ако не нарушава някои други морални...норми).

Докато едно хлапе е редно да мисли за дейности, дето по му отиват на възрастта - училище, уроци по цигулка, ритане на топка, кикотене с другарчета...такива ми ти работи.

Само не разбирам защо тая статия е насочена само към дамите? Няма ли ситуация, в която жената си ляга с някого на първата среща просто защото го намира за особено привлекателен и без да има кой знае какви романтични очаквания след това (а па, представете си, мъжът после две седмици реве, щото си е мислел как ще се влюбят, ще се оженят и ще си и имат малки бебешорчета... ) Ъъъ...май няма, а?

..nqma nishto losho nito v sluchainiq seks(izlishno e da kazvam s predpazni sredstva)nito v seksa,koito idva sled chuvtvata...az ne se gordeq s tva che sym momicheto ot pyrviq tip,ot kritikuvanite momicheta,no ne se i sramuvam predpochitam da zadovolqvam nujdite si,da nqmam angajiment kym nikoi,da ne sym vlubena i da znam che nikoi ne moje da me narani ...veroqtno i K****a shte mi kajat nqkoi no...uvvii ;]az ne jiveq za drugite ..i se pak kefq se na hora koito obichat iskreno i sa vlubeni ;]]]da ste jivi i zdravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си