.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Страната на Невъзможното

Майка ми убива мечтата за която се боря

Здравейте, хора..
    Стигам до тук, че да искам вашата помощ. Гледам доста от вас имат проблеми с родителите и гледам, че хубави отговори им се дават.
    Та сега по същество..
    От няколко години живея в чужбина. Преди седмица обаче получих предложение (няма да казвам точно какво), което приех, но трябваше да се върна в България за година, ако не и повече. Само, че милата ми майка не е съгласна с това. Защото аз в БГ освен в нас, няма къде другаде да живея. Та майка твърди, че първо трябва да завърша колежа тук и след това да се върна. Днес се карахме поне 3 часа по телефона. И това не е първия път.. За една седмица сме се карали поне 20 пъти. И винаги аз затварям слушалката и разплакана се тръшвам на леглото Омръзна ми майка ми да убива всяка една моя мечта.
    Преди години исках да замина да уча в София, но майка ми не ми даваше да отида. Винаги се карахме и аз накрая винаги се затварях разплакана в банята. Няма ми доверие от както се помня.
    А сега отново се сблъсквам с този проблем. Тя толкова ли не може да разбере, че това е важно за мен ?

Въпреки, че вече не съм тийнейджър искам да ви попитам: Как да докажа на майка ми, че може да ми има доверие и как да я спра да убива всяка една моя мечта. Наистина ми омръзна. Само за миг си представете майките ви да съботират вашите искания и желания..които толкова искате да постигнете и сте готови на всичко, но майка ви казва: НЕ, не може..забрави за това
    Именно това едно изречение ме е разплаквало от малка..и все още не мога да се справя с него.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    на колко си?ако си над 18 бали мааму идваш тука зимаш една квартира,бачкаш и си уредена
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Страната на Невъзможното
    над 18 съм, но не това е въпроса
    като съвсем малка майка ми, ми беше упора във всичко, винаги търсех в нея подкрепа и разбирателство..
    сега ми е супер кофти, че съботира всичко, което правя и ми няма доверие..
    разбираш ли, тя за мен е на първо място в тоя живот и ми е супер тежко да не ми вярва и да ме разплаква всеки път когато говорим за мечтите ми

Хора давайте мнения. Аз имам АБСОЛЮТНО същия проблем
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    над 18 съм, но не това е въпроса
    като съвсем малка майка ми, ми беше упора във всичко, винаги търсех в нея подкрепа и разбирателство..
    сега ми е супер кофти, че съботира всичко, което правя и ми няма доверие..
    разбираш ли, тя за мен е на първо място в тоя живот и ми е супер тежко да не ми вярва и да ме разплаква всеки път когато говорим за мечтите ми
    А от какво мислиш че е продиктувано нейното недоверие към тебе?Да не си сгафила нещо сериозно.....? Или тя още.....си мисли че си малкото момиче....което ще слушка мама...Според мен трябва по някакъв начин да и кажеш вече да не ти се бърка в работите.....защотото ти си вече на 18 и можеш да преценяваш нещата трезво.....и да взимаш правилните решения за себе си които те биха накарали да се чустваш щастлива и удовлетворена....
    ...сълзите ми се борят сега с гордостта,но очите ми са сухи и проклинат любовта...

Не я питай дали може, просто и заяви, че искаш да го направиш. Обясни и че това е много важно за теб. Ако когато ти откаже нещо и ти започваш да плачеш и се отказваш, вместо да се стараеш да получиш това което искаш няма да постигнеш нещо. Не се отказвай от мечтите си. И аз от както се помня винаги съм се съгласявала с наще и винаги съм плакала вместо да се опитвам да получа това което искам. Ти все пак си пълнолетна и сама решаваш какво да правиш с живота си, стига да не зависиш от майка си.

Ставаш независима и правиш каквото си искаш. Когато имаш независимост ще видиш ,че отношението към теб ще се промени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си