.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    На мен в края на лятото лицево-челюстен хирург ми вади оперативно горен ретиринан мъдрец, който въобще не се показваше от никъде. Всичко мина ок,лошото само е,че 5-6 дни после си с оток. За горните също така има и риск от отваряне на максиларния синус, ако коренът на зъба е в него, но няма нищо страшно, после се прави т.нар. "Пластика по Реерман" и се затваря. Затова най-добре за горни мъдреци да се ходи при ЛЧХ.
    К'о речи?!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    У нас Си (=
    На една приятелка оперативно й махаха 4те мъдреца, ама за зла участ и тръгна 5ти. 5 операции, беше съкрушена, болката е била........а тя по принцип не е лигла. По-добре върви на зъболекар.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    идните 2 месеца болката няма да спре.
    ако е мъдрец.

мен от половин година ми растят два мъдреца, преди няколко месеца започна и третия, от две седмици напира и четвъртия и просто в устата ми денонощно е некво бойно поле. кръв се лее от секъде...

кофти тръпка.
    само едно ще ти кажа:
    СВИКВАЙ
    Уау.И на мен ми растат мъдреци и въобще не ме боли,ама никак даже

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    На мен в края на лятото лицево-челюстен хирург ми вади оперативно горен ретиринан мъдрец, който въобще не се показваше от никъде. Всичко мина ок,лошото само е,че 5-6 дни после си с оток. За горните също така има и риск от отваряне на максиларния синус, ако коренът на зъба е в него, но няма нищо страшно, после се прави т.нар. "Пластика по Реерман" и се затваря. Затова най-добре за горни мъдреци да се ходи при ЛЧХ.
    К'о речи?!
    Да, имах оток, но това беше защото, както споменах, мъдрецът въобще от никъде не се показваше и се реже венецът, за да се достигне до него и да се извади. След това се зашива. А тъм тъкънта е такава, че неизбежно се получава оток след рязане.

Цитирай Първоначално написано от hardball
    К'о речи?!
    Да, имах оток, но това беше защото, както споменах, мъдрецът въобще от никъде не се показваше и се реже венецът, за да се достигне до него и да се извади. След това се зашива. А тъм тъкънта е такава, че неизбежно се получава оток след рязане.
    За чий ти е бил да го вадиш щом си седи без да ти расте :/
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Е това е гадно :/
    Чукам на дърво да не ми се налага...
    Мене ми казаха, че всичко е точно, последния път като бях, до 2-3 години щели да си излезнат мъдреците и да се върна догодина

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

И аз к'во?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

И да знаете, колега, брадата изпитва дори и в тоалетната

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Много ли те тормози този факт? :/

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Как ще спиш, не знам

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

aaaaa

аааааа и мен неска ме заболяха мадреците от 2 3 месеца не се бяха обаждали и се радвах в4ера на РД-то ми стаам с болки в 6ибания зъб някои да хелп аулина не ме хва6та аналгини такиа раоти даже не смятам да се пробвам казваите кво да праа 4е на някоя болница 6е и липсва морфина
    WaAaZzUuUuP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си