- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- боли ме зъб плс хелп
К'о речи?!Първоначално написано от Master_88
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
На една приятелка оперативно й махаха 4те мъдреца, ама за зла участ и тръгна 5ти. 5 операции, беше съкрушена, болката е била........а тя по принцип не е лигла. По-добре върви на зъболекар.
Уау.И на мен ми растат мъдреци и въобще не ме боли,ама никак дажеПървоначално написано от cherinka
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Да, имах оток, но това беше защото, както споменах, мъдрецът въобще от никъде не се показваше и се реже венецът, за да се достигне до него и да се извади. След това се зашива. А тъм тъкънта е такава, че неизбежно се получава оток след рязане.Първоначално написано от hardball
За чий ти е бил да го вадиш щом си седи без да ти расте :/Първоначално написано от Master_88
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Е това е гадно :/
Чукам на дърво да не ми се налага...
Мене ми казаха, че всичко е точно, последния път като бях, до 2-3 години щели да си излезнат мъдреците и да се върна догодина![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И аз к'во?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И да знаете, колега, брадата изпитва дори и в тоалетната![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Много ли те тормози този факт? :/
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Как ще спиш, не знам![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
аааааа и мен неска ме заболяха мадреците от 2 3 месеца не се бяха обаждали и се радвах в4ера на РД-то ми стаам с болки в 6ибания зъб някои да хелп аулина не ме хва6та аналгини такиа раоти даже не смятам да се пробвам казваите кво да праа 4е на някоя болница 6е и липсва морфина![]()
WaAaZzUuUuP