- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- боли ме зъб плс хелп
кажете нещо да направя да спре болката..вече откачам не мога да заспя опитах се да го махна зъба обаче той е някъв миниатурен дето расте и мн боли като го докосна..плс кажете някви съвети
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
ела да ти рабия устата...
пий нурофен
Raise your fist!
На мене неска ми умъртвиха един зъб(тая емотиконка доби ново значение)
Saatana vittu perkele hate crew!
ти за заболекър не си ли чувал?Първоначално написано от hAshoo
Пий два аналгина!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
показваш тук голяма идиотщина
не ме кефиш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
който да работи в 23:00? не..Първоначално написано от Darkkiss
Абе пич, да не би просто да ти расте мъдрец.. о.О?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
нз човек най отзаде имам някъв зъб дето е паднал преди мн време и нищо не е растяло там и ся изведнъж някъв малък зъб са е..беПървоначално написано от ScionOfStorm
ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ МИЯ ЗЪБИТЕ ЩОТО КАТО СИ МИЯ ЗЪБИТЕ ВИНАГИ СЛЕДВА ЗЪБОЛЕКАР,А КАТО НЕ СИ ГИ МИЯ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ..ПАСТИТЕ ЗА ЗЪБИ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ИЗТОЧНИЯ КАЛИФОРНИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПО ЗЪБОЛОГИЯ
^без да искам го измислих![]()
![]()
![]()
идните 2 месеца болката няма да спре.
ако е мъдрец.
мен от половин година ми растят два мъдреца, преди няколко месеца започна и третия, от две седмици напира и четвъртия и просто в устата ми денонощно е некво бойно поле. кръв се лее от секъде...
кофти тръпка.
само едно ще ти кажа: СВИКВАЙ
загубих сяква вяра и надежда за живота след тоя пост : (Първоначално написано от cherinka
Пии аулин.Ма внимавай с дозата да не предрусаш.![]()
Мен като ми растя мъдреца вдигнах температура 40 градуса и ме боля гърлото една седмица.
А бе на колко горе/долу години започват да никнат мъдреците?
и аз това се чудяПървоначално написано от LiveFlower
иначи пий някакво лекарство - нурофен, аналгин...
всъщност така ме болеше че си бих 1 юмрук и почна да ми тече кръв изпих 1 аналгин и ся ми е релааааакс![]()
разбрахте ли метода?![]()
поздравленияПървоначално написано от hAshoo
поне ти е релакс
Първоначално написано от hAshoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УМЕН!!!Първоначално написано от hAshoo
Няма "горе-долу".Първоначално написано от s3xy
Растят когато им скимне.
На 30 годишна възраст могат да започнат да излизат.
Може и на 25г. да тръгнат д аизлизат и чак на 40г. да са излезли.
ахах
на мен ми почнаха на 17г. и дано да излизат по-живо и по-бързо щото няма да го изтрая 10 години с тия мъчителни болки![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи на зъболекар.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Първоначално написано от cherinka
Има и редица случаи, в които мъдрецът расте на импулси, а не постянно, т.е напира 1 месец, после спре за 5-6 месеца и така. Не може да се предвиди. В други случаи за 2-3 седмици пораства целия. Относително е. На мен в края на лятото лицево-челюстен хирург ми вади оперативно горен ретиринан мъдрец, който въобще не се показваше от никъде. Всичко мина ок,лошото само е,че 5-6 дни после си с оток. За горните също така има и риск от отваряне на максиларния синус, ако коренът на зъба е в него, но няма нищо страшно, после се прави т.нар. "Пластика по Реерман" и се затваря. Затова най-добре за горни мъдреци да се ходи при ЛЧХ.
Първоначално написано от Master_88
![]()
Да,точно така е, хирургът ми ми го обясни най-подробно. Много често корените на 5,6,7,8 горни зъби са разположени в синусите и при изваждането им се отваря синусът. Разбира се не е задължително при всеки човек да се отвори. При много хора това въобще не се получава. А ако някой некадърен зъболекар не забележи че е отворен, до 1-2 месеца се получава одонтогенен синуит, отстраняването на който е много неприятно и струва около 800-1000 лв. Иначе пробата се прави като ти стиснат носа и ти се опиташ да надуеш (издишаш) през него. От алвеолата на извадения зъб свисти въздух.
хаха еми да мъдрец е явно...
на мен ми порастнаха всичките и не ме е боляло много ... не беше приятно, но чак пък толкова...