- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся нещичко
Здравейте.Става въпрос за вежди.Много пъти съм ходила по козметични,обяснявам им как искам да ми ги направят и никога не се получава.Затова реших сама да опитам.Искам чупка.Горе-долу съм наясно къде да се скубе и къде да се оставя,за да се получи,но се чудех дали в нета няма някъде ръководство с картинки как се оформят вежди във формата на чупка?Аз търсих,но не открих нищо.Много ще ми помогнете,ако имате това,което ми трябва!
Зависи от формата на вежидте,не при всеки може да се оформи чупка.
ръководства из нета не ми се търсят...
обаче някъде бях чела и моите сега така ги правя
със ситно гребенче сресваш веждите в абсолютно всички посоки нагоре, надолу,в посока, обратна на растежа, идеалната линия се вижда, защото при всичките сресвания се запазва...после скубеш излишното и евентуално правиш чупка, ако я има
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз много харесвам веждите с чупка, но моите не са проектирани такаМожеш да пробваш да очертаеш приблизително с черен молив как искаш да са ти веждите и да оскубеш излишното.
Моите вежди са гъсти по рождение,така че може да ми се направи чупка.А и откакто видях една приятелка с една тънка линия вежди-с чупка знам,че при всички може,друг е въпросът,че някои козметички не могат.Даже и на центъра ходих и не ме направиха по-различна форма от тази,която и аз самата мога да си направя.Затова реших да опитам и ми трябва малко помощ.Благодаря на всички за отговорите,ще се радвам да чуя и още мнения,като например на практика как се прави-от къде се скубе и т.н. защото ако сега не станат добре,никога няма да станат,не искам да ги чакам да порастнат,не е хубаво да стои така...