- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си легна ли с него?
На 16 съм,досега съм имала 1 сексуален партниор.. От около месец ходя с едно момче,което се слави с името "плейбой"Засега изглежда доста стабилен,всичко е много добре а и ние се познаваме от поне 2-3 години,само че ме притеснява това че ако си легна с него може да му омръзна..И него го питах същото,той каза "аз не съм с теб само заради секса така че няма да ми омръзнеш" .. Аз наистина искам да спя с него,страшно ме възбужда,той също го иска..как мислите?
![]()
Ми щом страшно го искаш , легни с него .. но все пак трябва ти да земиш решението.
Ми не знам,решението си е твое обмисли го...защото после да не пишеш тука "наеба ме и ме ритна,дали съм бременна".....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И аз имам подобен вапрос: Тая сутрин овесени ядки ли да хапна или вафли?!? Нз вие какво мислите - Аз мн обичам вафли ма и овесени ядки не отказвам![]()
П.С.
Да хвърля ли ези/тура ?!?!?!??!? Моля без излишен спам просто съм много объркан...
На калъч най-добре ; )Първоначално написано от ubuntu
Sasho1988
Варна..
Ами легнете си ама не влагай чувства, защотот той най-вероятно просто иска да те изчука.
Че аз откъде да знам , ве ?! Като искаш лягай , като не искаш НЕДЕЙ ! После само да не напълниш "Любов" с теми : "Аз го обичам , ама той ме изчука и ме заряза ПОМОООООЩЩЩ ;[[["
Според мен го накарай малко да почака. Седмица - две. Ако през това време не се откаже, значи може би наистина иска нещо повече от секса или наистина е решен да те изчука. Но по-скоро първото. Така, че не се давай много лесно. ВСЕКИ мъж казва "не съм с теб само заради секса" особено когато е на 16... ние мъжете сме готови да използваме дори умрялата си котка за да събудим съжаление и да вкараме момичето в леглото - никога не трябва да имаш вяра на мъж, когато става дума за секс (да не повярваш че и аз съм мъж))))
Това е въпрос,на който само ти може да си отговориш.....прецени как се чувстваш и какво искаш,след това действай.
"az ne sum s teb SAMO zaradi sexa" ozna4ava,4e e s teb SAMO zaradi tova-za6toto vie vse o6te ne ste pravili sex,ta da go kazva "SAMO zaradi sexa".tova moje da go kaje ako ve4e ste pravili sex....
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Можеш да изчакаш още малко за по-сигурноДа кажеме още месец
Ако не е с теб заради секса, няма да му направи впечатление
![]()
Първоначално написано от kvosekiorish
Не, не си лягай - гледайте звездите![]()
![]()
Хахаха
![]()
Това са детски приказки - ще му омръзнеш - тръжки ...
Ако си много добра в леглото ... НИКОГА![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Съгласна съммм
![]()
Who gives a rat's ass about your fuckin' love problem?You should grow up!
+1Първоначално написано от chessplayer
Абе още малко ще има въпрос,а до тоалетна трябва ли да отида?!
имаш си глава на раменете, нали?Първоначално написано от kvosekiorish
прави каквото решиш за правилно.
<N>
Първоначално написано от A_Loving_Girl
Аз бих изчакала още време докато го опозная добре...Така нещата за един месец е най лесно да станат... (мое мнение) ... но ако мислиш че го познаваш добре и няма да те остави (но ако беше сигурна нямаше да питаш него или нас) ... го направи!!!
Ти си знаеш най добре...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако просто ти се секса - давай.
Ако искаш нещо повече - не.
Ти пък много лесно се връзваш бе...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ei, ti puk mnogo lesno se vruyva6 na prikazki...Nedei taka..![]()
To edva li ima muj, koito 6te ti kaje - "Na men mi e samo za sexa s teb, zatova do sega se praveh na stabilen muj i posle kato spq s teb 6te mi omruzne6..."
Iz4akai o6te malko, ni6to nqma da vi stane o6te malko bez sex.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Че той иска само секс е ясно, но като гледам май и ти това искаш. Ако наистина поставяш секса на първо място пред любовта тогава давай смело. Все пак имаш глава на раменете си.
Евала!Първоначално написано от pendela
Първоначално написано от pendela
![]()