.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Да си легна ли с него?

На 16 съм,досега съм имала 1 сексуален партниор.. От около месец ходя с едно момче,което се слави с името "плейбой" Засега изглежда доста стабилен,всичко е много добре а и ние се познаваме от поне 2-3 години,само че ме притеснява това че ако си легна с него може да му омръзна..И него го питах същото,той каза "аз не съм с теб само заради секса така че няма да ми омръзнеш" .. Аз наистина искам да спя с него,страшно ме възбужда,той също го иска..как мислите?

Ми щом страшно го искаш , легни с него .. но все пак трябва ти да земиш решението.

Град
    Варна
    Ми не знам,решението си е твое обмисли го...защото после да не пишеш тука "наеба ме и ме ритна,дали съм бременна".....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми то не е задължително да се праскате легнали
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

И аз имам подобен вапрос: Тая сутрин овесени ядки ли да хапна или вафли?!? Нз вие какво мислите - Аз мн обичам вафли ма и овесени ядки не отказвам

П.С.
    Да хвърля ли ези/тура ?!?!?!??!? Моля без излишен спам просто съм много объркан...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ми то не е задължително да се праскате легнали
    На калъч най-добре ; )
    Sasho1988

Варна..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ами легнете си ама не влагай чувства, защотот той най-вероятно просто иска да те изчука.

Град
    Destanation unknown ((:
    Че аз откъде да знам , ве ?! Като искаш лягай , като не искаш НЕДЕЙ ! После само да не напълниш "Любов" с теми : "Аз го обичам , ама той ме изчука и ме заряза ПОМОООООЩЩЩ ;[[["

Според мен го накарай малко да почака. Седмица - две. Ако през това време не се откаже, значи може би наистина иска нещо повече от секса или наистина е решен да те изчука. Но по-скоро първото. Така, че не се давай много лесно. ВСЕКИ мъж казва "не съм с теб само заради секса" особено когато е на 16... ние мъжете сме готови да използваме дори умрялата си котка за да събудим съжаление и да вкараме момичето в леглото - никога не трябва да имаш вяра на мъж, когато става дума за секс (да не повярваш че и аз съм мъж))))

Град
    Wonderland
    Това е въпрос,на който само ти може да си отговориш.....прецени как се чувстваш и какво искаш,след това действай.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    "az ne sum s teb SAMO zaradi sexa" ozna4ava,4e e s teb SAMO zaradi tova-za6toto vie vse o6te ne ste pravili sex,ta da go kazva "SAMO zaradi sexa".tova moje da go kaje ako ve4e ste pravili sex....

Можеш да изчакаш още малко за по-сигурно Да кажеме още месец Ако не е с теб заради секса, няма да му направи впечатление

Re: Да си легна ли с него?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    На 16 съм,досега съм имала 1 сексуален партниор.. От около месец ходя с едно момче,което се слави с името "плейбой" Засега изглежда доста стабилен,всичко е много добре а и ние се познаваме от поне 2-3 години,само че ме притеснява това че ако си легна с него може да му омръзна..И него го питах същото,той каза "аз не съм с теб само заради секса така че няма да ми омръзнеш" .. Аз наистина искам да спя с него,страшно ме възбужда,той също го иска..как мислите?

Не, не си лягай - гледайте звездите Хахаха
    Това са детски приказки - ще му омръзнеш - тръжки ...
    Ако си много добра в леглото ... НИКОГА

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Че аз откъде да знам , ве ?! Като искаш лягай , като не искаш НЕДЕЙ ! После само да не напълниш "Любов" с теми : "Аз го обичам , ама той ме изчука и ме заряза ПОМОООООЩЩЩ ;[[["
    Съгласна съммм

Who gives a rat's ass about your fuckin' love problem?You should grow up!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от chessplayer
    Who gives a rat's ass about your fuckin' love problem?You should grow up!
    +1
    Абе още малко ще има въпрос,а до тоалетна трябва ли да отида?!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Да си легна ли с него?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    имаш си глава на раменете, нали?
    прави каквото решиш за правилно.
    <N>

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ми не знам,решението си е твое обмисли го...защото после да не пишеш тука "наеба ме и ме ритна,дали съм бременна".....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз бих изчакала още време докато го опозная добре... Така нещата за един месец е най лесно да станат... (мое мнение) ... но ако мислиш че го познаваш добре и няма да те остави (но ако беше сигурна нямаше да питаш него или нас) ... го направи!!! Ти си знаеш най добре...

Ако просто ти се секса - давай.

Ако искаш нещо повече - не.

Ти пък много лесно се връзваш бе...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ei, ti puk mnogo lesno se vruyva6 na prikazki...Nedei taka..

To edva li ima muj, koito 6te ti kaje - "Na men mi e samo za sexa s teb, zatova do sega se praveh na stabilen muj i posle kato spq s teb 6te mi omruzne6..."

Iz4akai o6te malko, ni6to nqma da vi stane o6te malko bez sex.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

:)

Легни си с него
    There Is Only One..

Че той иска само секс е ясно, но като гледам май и ти това искаш. Ако наистина поставяш секса на първо място пред любовта тогава давай смело. Все пак имаш глава на раменете си.

Цитирай Първоначално написано от pendela
    Според мен го накарай малко да почака. Седмица - две. Ако през това време не се откаже, значи може би наистина иска нещо повече от секса или наистина е решен да те изчука. Но по-скоро първото. Така, че не се давай много лесно. ВСЕКИ мъж казва "не съм с теб само заради секса" особено когато е на 16... ние мъжете сме готови да използваме дори умрялата си котка за да събудим съжаление и да вкараме момичето в леглото - никога не трябва да имаш вяра на мъж, когато става дума за секс (да не повярваш че и аз съм мъж))))
    Евала!

Цитирай Първоначално написано от pendela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си