.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Наистина почти всеки има такива (НЕ КАТО НА СНИМКАТА ОТ СТАТИЯТА...)-много по малки и едвам забележими но нито е опасно нито е някаква болест.

Супер фен Аватара на Shia
    Ko ti puka,ako ne e zarazno
    Nadali nqkoga 6te sedna s lupi4kata i 6te po4na da go inspektiram kletka,po kletka

Цитирай Първоначално написано от SIC
    az ne moga da razbera ot kakvo vi e gnus?kakto kazvahte v edna tema za razmera 4e ne hodite s pi6kata,a s 4oveka...tuk izliza to4no obratnoto na tova deto kazvate
    Напълно съм сългасен
    sdfsfsdf

Твърденията, че всеки има не са верни - дори в статията се твърди, че са само при 20% от мъжете. Това е по-малко от една четвърт.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    уф...ще се издрайфам...никога не бих лапнала тва нещо..
    и аз само като го гледах и ми приуша
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    varna
    изглежда......кофти не бих имала досег с това нещо независимо под какво форма гнусно ми е sry

Оф.. тва са няк'ви пъпчици.. к'во го мислите толкова, голяма работа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    може и да сте спали без изобщо да сте разбрали,а и хората казаха,че няма нищо опасно и заразно в това нещо

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Не... Е ако се случи на гаджето ми и имаме дългогодишна сериозна връзка, разбира се, че ще го превъзмогна, но ако е някой току що забърсан, няма да ми се прави секс... гадно е някакси + това могат да се махнат до колкото прочетох, така че няма оправдания за тях
    Много знаеш ти ... можели да се махнат ... могат да само с операция ! Ето ти едно оправдание + това не може да се "случи на гажето" ти щото то или го имаш или го нямаш .
    И аз имам почти незабележими още от малак си ги имах даже си мислех че е нещо нормално докато не прочетох преди години и аз тая статия която е в началото на темата бях се поболял щото не бях правил секс тогава но се оказа че жените дори не забелязват
    Просто ме издразни отношението ти щото представи си някой който има по силно изразени как се чувсва и при условие че няма никаква вина от негова страна такова отношение е напълно "женско"!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Не... Е ако се случи на гаджето ми и имаме дългогодишна сериозна връзка, разбира се, че ще го превъзмогна, но ако е някой току що забърсан, няма да ми се прави секс... гадно е някакси + това могат да се махнат до колкото прочетох, така че няма оправдания за тях
    Много знаеш ти ... можели да се махнат ... могат да само с операция ! Ето ти едно оправдание + това не може да се "случи на гажето" ти щото то или го имаш или го нямаш .
    И аз имам почти незабележими още от малак си ги имах даже си мислех че е нещо нормално докато не прочетох преди години и аз тая статия която е в началото на темата бях се поболял щото не бях правил секс тогава но се оказа че жените дори не забелязват
    Просто ме издразни отношението ти щото представи си някой който има по силно изразени как се чувсва и при условие че няма никаква вина от негова страна такова отношение е напълно "женско"!
    Ами тогава защо се пуска тази тема, като не можем да си изкажем мнението?? Не може да се очаква всички да кажем , че няма проблем.

Прозвуча доста егоистично и самонадеяно ... то си е до човек по тази логика и аз си изказвам моито мнение.

Първо искам да кажа че винаги уважавам човека с който споря , заради това няма да дам за пример теб , но я си представи че даден човек на който не му пука от нищо прави си кефа и един ден му се случи нещастие например физическа повреда (обезобразен , 1 рака ,1 грак ) но въпреки всичко този човек превъзмогва това и решава че трябва да продължи да живее с това но го е страх как ще реагират хората за него и пуска тема като тази тук да разбере какво биха си помислили хората за него и те да напишат същите глупости квито и вие тук че било отратително изваретно гнусно , как ще се почувста този човек .....??! А я сегас и представи че този човек си ти . И аз ти казвам е чи кво ми пука нали не съм аз ,ти си изрода ?А? кво ще кажеш по въпроса ? Как иззглежда от тази страна ?

Просто ненавиждам такова поведение .. това е . Не искам никого да обидя .Не казвам че трябва да сте ОК с тва , но известна доза "съпричастност" вярвам че не би била излишна

emi kofti e a i nz kakvo e ne bih spala s nqkoi koito go ima nai ve4e za6toto nz kakvo e
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

може и вече да си спала без изобщо да си разбрала,защото доколкото разбрах понякога са незабележими тези образувания

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Първо, това там на снимката е в доооостааа напреднал случай, и второ - всеки мъж има такива.Просто са мънички и не се забелязват.
    Да всеки има но несе забелязват. повечето от мненията са гадни и представете си как биха се почуствали мъжете с този проблем...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Интересени коментари
    sdfsfsdf

и аз иам такоа

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: 'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата

Цитирай Първоначално написано от fudankoo

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Деца,на това в България му викаме папулки (папули).Това са безвредни израстаци наподобяващи на брадавица.Доколкото знам са напълно безвредни и се появяват при повишена сексуална активност...
    Ако се загледате добре в един к`ур ще видите че ги има,но просто са много малки и почти незабележими.
    Всъщност те са безвреден физиологичен феномен без злокачествен потенциал. Не са инфекциозни, не са свързани със сексуалната активност или личната хигиена.

Голям фен Аватара на glamouros
    Изглежда ми доста неприятно...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Не би ми пречело, то пък голямата работа.Важни са само чувствата, ако ги има,това не би било проблем.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

gadno gnusno bla bla ... Nie momi4etata wse edno nqmame problemi..Ako obi4a6 partniora si 6te namerite zaedno re6enie i 6te go prewuzmogne6......!

Айде бе, кво се правите толкова. На снимка изглежда доста по-гадно от колкото реално. И аз имам, но до сега не съм имал проблем с момичетата (повечето даже не ги забелязват) ... Даже и без проблем си ми духат... Г-ци претенции, сякаш вие сте идеални

Ами не е най-красивата гледка на света, но пък за мен не би представлявало проблем.Щом обичам приятеля си - дали ги има, или не е без значение.

Someone somewhere is made for you !

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ko ti puka,ako ne e zarazno
    Nadali nqkoga 6te sedna s lupi4kata i 6te po4na da go inspektiram kletka,po kletka
    точно

Цитирай Първоначално написано от mqy
    иууууууу НИКОГА!!
    Хаха не се заричай !
    sdfsfsdf

mqy може вече да си спала без изобщо да си разбрала,че има такова нещо,а и доколкото разбрах всички мъже го имат,но при някои е незабележимо ,а при други се вижда повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си