- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата
Наистина почти всеки има такива (НЕ КАТО НА СНИМКАТА ОТ СТАТИЯТА...)-много по малки и едвам забележими но нито е опасно нито е някаква болест.
Ko ti puka,ako ne e zarazno
Nadali nqkoga 6te sedna s lupi4kata i 6te po4na da go inspektiram kletka,po kletka![]()
![]()
![]()
Твърденията, че всеки има не са верни - дори в статията се твърди, че са само при 20% от мъжете. Това е по-малко от една четвърт.
и аз само като го гледах и ми приушаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
изглежда......кофтине бих имала досег с това нещо независимо под какво форма гнусно ми е sry
![]()
може и да сте спали без изобщо да сте разбрали,а и хората казаха,че няма нищо опасно и заразно в това нещо
Много знаеш ти ... можели да се махнат ... могат да само с операция ! Ето ти едно оправдание + това не може да се "случи на гажето" ти щото то или го имаш или го нямаш .Първоначално написано от shokoto91
И аз имам почти незабележими още от малак си ги имах даже си мислех че е нещо нормално докато не прочетох преди години и аз тая статия която е в началото на темата бях се поболял щото не бях правил секс тогава но се оказа че жените дори не забелязват
Просто ме издразни отношението ти щото представи си някой който има по силно изразени как се чувсва и при условие че няма никаква вина от негова страна такова отношение е напълно "женско"!
Ами тогава защо се пуска тази тема, като не можем да си изкажем мнението?? Не може да се очаква всички да кажем , че няма проблем.Първоначално написано от aleksandurg1
![]()
Прозвуча доста егоистично и самонадеяно ... то си е до човек по тази логика и аз си изказвам моито мнение.
Първо искам да кажа че винаги уважавам човека с който споря , заради това няма да дам за пример теб , но я си представи че даден човек на който не му пука от нищо прави си кефа и един ден му се случи нещастие например физическа повреда (обезобразен , 1 рака ,1 грак ) но въпреки всичко този човек превъзмогва това и решава че трябва да продължи да живее с това но го е страх как ще реагират хората за него и пуска тема като тази тук да разбере какво биха си помислили хората за него и те да напишат същите глупости квито и вие тук че било отратително изваретно гнусно , как ще се почувста този човек .....??! А я сегас и представи че този човек си ти . И аз ти казвам е чи кво ми пука нали не съм аз ,ти си изрода ?А? кво ще кажеш по въпроса ? Как иззглежда от тази страна ?
Просто ненавиждам такова поведение .. това е . Не искам никого да обидя .Не казвам че трябва да сте ОК с тва , но известна доза "съпричастност" вярвам че не би била излишна
emi kofti ea i nz kakvo e ne bih spala s nqkoi koito go ima nai ve4e za6toto nz kakvo e
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
може и вече да си спала без изобщо да си разбрала,защото доколкото разбрах понякога са незабележими тези образувания
Първоначално написано от BeHappYs
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от fudankoo
Всъщност те са безвреден физиологичен феномен без злокачествен потенциал. Не са инфекциозни, не са свързани със сексуалната активност или личната хигиена.
Изглежда ми доста неприятно...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Не би ми пречело, то пък голямата работа.Важни са само чувствата, ако ги има,това не би било проблем.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
gadno gnusno bla bla ... Nie momi4etata wse edno nqmame problemi..Ako obi4a6 partniora si 6te namerite zaedno re6enie i 6te go prewuzmogne6......!
Айде бе, кво се правите толкова. На снимка изглежда доста по-гадно от колкото реално. И аз имам, но до сега не съм имал проблем с момичетата (повечето даже не ги забелязват) ... Даже и без проблем си ми духат... Г-ци претенции, сякаш вие сте идеални![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не е най-красивата гледка на света, но пък за мен не би представлявало проблем.Щом обичам приятеля си - дали ги има, или не е без значение.
Someone somewhere is made for you !
mqy може вече да си спала без изобщо да си разбрала,че има такова нещо,а и доколкото разбрах всички мъже го имат,но при някои е незабележимо ,а при други се вижда повече