- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата
Тоя пъ някви пъпчасали пи*ки ма накара да гледам.Абе аре хой се гръмни някъде бе.Бахти гнусорията.
по-добре да не го забележа
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Това нещо даже си има и предимства - като при оребрените презервативи. Ако не го забележите, а само почувствате ще изпитате по-голямо удоволствие.![]()
именно!Първоначално написано от k0k0k0
Даденият пример е извън норамалното, не го ли разбрахте момичета, че само мяцате...
Направо залепих на междуфазово....Първоначално написано от Carlos
С извинение но ще изпусна парата: МАМАВИ ГЛУПАВА толкова сте зле, че не е истина бас лепя, че всичките ще ви мина и никоя няма да разбере даже, че съществува такова нещо.. на изложба ли ще го водите или кфо... да не говорим за дефектите на вашите атрибути..
Но какво да очаквам от 12 годишни пикли... тъпи сте като летви.. пфф
ъъъ... еми не изглежда много приятен![]()
Прочетох всичко. И като цяло разбрах че ако пъпчиците са много малки и незабележими няма проблем , но ако са такива като на снимката ви е гнус и няма да спите с това момче... което е разбираемо
Майка му да еба.и се появяват при повишена сексуална активност![]()
![]()
![]()
Месец преди да прекратим всякакви отношения с бившият ми приятел,забелязах,че са му се появили такива неща,ама бяха мъънички и все пак се забелязваха от близо.Е правих си секс с него и нищо не ми стана,нито пък секса беше по-различен,тъй че...
ми вероятно бих легнала с момче с този проблем, осоебено ако се случи на гаджето ми няма и да се замисля ..... обаче относно духането малко не знам ........ а дето казват, че това на снимката е мн напреднал стадии и че всъщност не е така фрапиращо ..... да сигурно няма да ги забележа ....
За мен няма проблем![]()
Аз имам някакви малки пъпчици на главичката почти до ствола не на ръба и са само от едната страна на главичката и са мн малко... данеби да имам ППП ? гледах снимки но моите пъпчици нямат така бяло връхче обаче са подредени в линиика някаде 0.5 см...ако имам ППП дали ще се разпространят плс хелп ((((((( на 16 съм много се притеснявам
Мен това няма да ме притеснява ако имам връзка с човека ...Дали ще правим секс или ще му духам почти през цялото време няма да ги виждам, 6тото ще са вътре.А и се поставям на негово място и едвали би му било приятно,такаче няма смисал да влошавам положението му.
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Ехх..не ми изглежда приятно.
Трябва да го видя на 2 сантиметра от мен и тогава ще имам мнение за това дали ми пречи в сексчето..![]()