.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с качването на снимки

Хай проблема ми е че качвам някоя снимка на телефона jpg имам други такова снимки пращани не от компа.Кача от компа някой стават други ми пише немога да отворя файла.От какво може да е това?

Олеле нищо не ти разбрах.

я пак кажи ко било

Значи опитвам се да кача снимки от компа на тела ми.Формата им е jpg имам такива снимки в тела.Обаче искам няколко снимки от компа да ги кача на тела но като ги кача ми пише "немога да отворя файла".Преди малко пробах друга снимка показва ми я но тези които искам неможе да ги отвори тела ми какъв може да е проблема?

Може да не са с правилното разширение или да са прекалено големи и да неможе да ги отвори

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Може да не са с правилното разширение или да са прекалено големи и да неможе да ги отвори
    Какво може да се направи за да се качат?

какъв формат са снимките като ги качваш ?

n0x май дремеш Тя е написала, че са jpg :P
    А да не са много големи на размер ? Всъщност има някои снимки, които просто не се разчитат. Ако само им е сменено името е възможно...

Най - вероятно, защото са прекалено големи. И на мен много често ми се случва. Смали си ги с фотошоп или пайн, абе там няква програма и готово.

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    n0x май дремеш Тя е написала, че са jpg :P
    А да не са много големи на размер ? Всъщност има някои снимки, които просто не се разчитат. Ако само им е сменено името е възможно...
    Всъщност снимките са малки jpg са и какво става незнам като ги кача.

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Най - вероятно, защото са прекалено големи. И на мен много често ми се случва. Смали си ги с фотошоп или пайн, абе там няква програма и готово.
    С пайн как се смалява? (незнам чесно казано)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си