- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазна ми е коста
Мазна ми е коста. Кажете нещо какво да направя някои шампоан балсам ако има или някоя рецепта![]()
ХА-ХА,просто си я мий.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ами с миене се оправя да ... друга рецепта не можем да ти дадем.
ми то и мойта коса е гадна, ама като си я мия през ден си е супер, просто си я мий по-често, никакъв шампоан няма да ти помогне повярвай ми, просто с времето ще се оправи, ся в тая възраст е така.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Оф тая хумаа , ако знаеш каква кал става на косата като си я сложиш ... мани бегайПървоначално написано от merediana
![]()
Е, ако косТА ти е мазна, няма как да ти помогнем, ама ако коСАТА ти е мазна, я измий с шампоан за ежедневна употреба.
Аз съм чувала, че хумата запушва порите и води до косопадАбе нож с две остриета явно е
епа иозкъпи се
За костата става въпросКъпя се ама след 2 дена пак е така.
А ти през какъв период от време обмисляш да я миеш..през седмица?Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
![]()
Катранен сапун през няколко измивания и следната супер ефикасна маска:
МАСКИ ЗА МАЗНА КОСА
Маска за мазна коса
С белтък, 1 ч. л. сол и сока на един лимон също се приготвя маска. Тя се държи половин час и е подходяща за мазна коса.
Лека маска за мазна коса
В зависимост от дължината на косата се взима кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка.
Белтъчна маска за мазна коса
Разбива се един белтък на сняг. Към него се добавя чаена лъжичка сол, докато се получи гъста пяна. След това се сипва и сокът на един лимон и отново се разбива. Маската се втрива чрез масажи в кожата на главата. Държи се 30 минути.
ИЗМИВАЩИ СМЕСИ
За измиване по принцип може да използвате няколко домашни "шампоана" вместо традиционния, купен от най-близкия магазин. Най-лесно е измиването с жълтък. Има вариант обаче и с жълтък плюс чаена лъжичка сода за хляб. Мазната коса може да се измие със смес от кисело мляко и 1 ч. л. сода за хляб, сухата - с 1 жълтък и 1 чаена чаша кисело мляко.
И все пак не се научи да пишеш косата![]()
.Сменяй шампоаните по-често аз ползвам 1 детски после го редувам с някакъв по-обикновен,друг път уош енд го и така
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
zzz
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!