- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса-необходимст,задължение или забавление?
какво всъшност е за вас секса?
начин да покажете чуствата си,забавление или може би просто необходимост?
Кулминационното изразяване на чувствата между двама влюбени.Това според мене е секса между повечето хора,но да не забравяме ,че има секс само веднъж,нещо като рекалксиране и от двете страни и тогава е определено без чувства ,а само за плътско удоволствие и задоволяване на първичните ни страсти!Първоначално написано от x3eme
нещо хубаво![]()
еееееееееее ганко не ще да се покаже ;(
Необходимост, удоволствие, изразяване на чувствата, средство за отпускане и тонизиране. Секса освен удоволствие носи и много ползи за духа и тялото.Първоначално написано от x3eme
Естествено ,че показвам чувствата си на приятеля ми по този начин,както и той на мене,но и това е вид забавление..чрез което също си показвам чувствата....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ти си грозен бе dimitar_ak за теб е мираж хахахаха
Май някоя друга тема те провокира да пуснеш тази... Ми винаги съм държала на удоволствието от секса, а чувствата или ги засилва или просто ги отслабва, важно е и качеството на секса. Аз съм за удоволствието и забавлението, а ако и породи и чувства ...е тва е живота ми в момента :P
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
Едва ли има смисъл точно на теб да ти обяснявам,какво е секса за мен ама айдеПървоначално написано от x3eme
![]()
И така деПо темата:
Секс просто ей така за забавление или защото не съм се е*ала 1-2 месеца НЕ правя и НЯМА да правя(камо ли да съм с момче само за една вечер...)
Секс практикувам само ако имам чувства към партньора си (и то доста силни чувства)![]()
Извод:За мен секса е един от начините да покажеш чувствата си на някое момче,а забавлението си идва в последствие (все пак ако не ни беше забавно,нямаше да го правим нали
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
за тебе има ли такива ситуации?Първоначално написано от TheBlackStranger
Необходимост...удоволствие. .забаваление..
задължение, предизвикано от необходимостта за забавление![]()
![]()
Ами и трите. Само по-малко 'задължение'.![]()
Секса е начин , чрез който показваш чувствата на партноьра си, изпитвайки удоволствие и забавление от акта.![]()
+1Първоначално написано от 3oPuTy
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Необходимост, удоволствие, изразяване на чувствата...
++++Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
забавление но има правила![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Начин за изразяване на чувствата ми![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love