- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса-необходимст,задължение или забавление?
Neophodimost i zabavlenie za men!
Първоначално написано от ScionOfStorm
1. Необходимост
2. Забавление
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ще бъде начин да покажа чувствата си...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предимно начин да изразя чувствата си![]()
Е , разбира се е и необходимост и удоволствие![]()
Правя секс с него,за да му покажа че го обичам,защото имам нужда и ми харесва
не съм правила секс,но когато порасна и ми дойде времето за секс,бих искала да е смесица и от 3-те...но най вече това с чувствата.![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от ubuntu
:
:
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Най-добрия начин да изразиш любовта си
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не е нито едно от трите в заглавието. за мен е емоция, споделена с любим човек, начин да покажа чувствата си, начин да го усетя интимно по мен и в мен...Не, че не обичам удоволствието от секса, но ако беше само оргазъм или кеф, нямаше все така да треперя, да ми се свива сърцето при всеки допир, да плача след прекрасното преживяване. Всеки път, когато правим секс усещам, че го обичам все повече и повече.....Да, със сексът показвам чувствата си и ги засилвам всеки път.
Според мен секса е начин да изразиш чувствата си към любимия/любимата ... той е смесица от любов , удоволствие , страст , нежност ... и т.н. ........ Секса е наистина нещо прекрасно !!!!
@-->---
Първоначално написано от x3eme
За мен секса не е нито едно от изброениет-по-скоро е удоволствие и внасяне на повече емоций в една връзка,въпреки,че до и това да си покажеш чувствата чрез секс пак става.
...emociq
^^тоя пост ми допадна най много
Никой не може да ме задължи да правя секс.Нужда...силно казано.Забавление според мен.
Забавление, но ако го няма твърде много време се превръща в необходимост![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Необходимост да покажеш на даден човек чрез ласки колко го обичаш и забавление(секс игрички) с любимия човек