Канис, четох постовете ти отгоре - отгоре и за едно съм съгласна. Проблемът е в отношението към животните. И щом материалите и снимките от случаите на бруталните убийства не могат да трогнат българина, а държавните институции любезно си прехвърлят отговорността заедно със жалбите на отговорните хора, смятам, че трябва пак да опрем до сситуацията, в която да му опре ножа до кокала и тогава да се спре. Има си хора за всичко. Ще си убие кучето, ще се намери някой, имащ смелостта и търпението да не мишкува, да си пусне жалбата, ще го изкахат 6 000 лв или една година условно и няма да повтори. Нали? Защото ни заболява гъза само като се заговори за пари. Нека погледнем и от другата страна. Тази жестокост към животните води и до сериозни последици за хората. Колко случая на нахапани, че и "отбавени" от питбули? А? Доста са. А защо е така? Защото се развъждат за бой! Купуваш си бебе, обаче лошият нрав на татко боеца си му е заложен генетично и след две години хоп! Айде, нахапал брутално някое детенце и всички скачат срещу кучкарите. Че аз вина имам ли, та след такова нещастие почвате да гледате на хората с домашни любимци като на най - долна измет? Само едното преследване на хората, занимаващи се с този "спорт" може да направи чудеса с кинологията на България. Тук се произвеждат екземпляри на световно ниво! Ама как да си купи човека от чуждия клуб като половината администрация на БРФК ги плюят, че организират боеве?