- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЖЕСТОКОСТТА КЪМ ЖИВОТНИТЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
horata nqmat bude6te bez jivotniteПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Това ще си го запиша някъде.Първоначално написано от 5StaR
Не четох темата, радвам се, че някой е пунал такава.
Не знам дали някой е казал, но
Дано да се подпишат повече хора. (18+)В София ще има пунктове на следните места:
площад Славейков (при фонтана) - централно място, където ще бъдат поканени медиите;
паметник Патриарх Евтимий;
Южен парк - вход откъм бул. Гоце Делчев;
Южен парк - вход откъм бул. Витоша;
НДК - близо до входа на сградата;
хотел Плиска - около автобусните спирки и в двете посоки;
София Мол;
Сити Център София
Орлов мост
Пловдив:
площад Стефан Стамболов, срещу общината /до Бингото/
срещу пощата
Велико Търново:
до сградата на общината
В Пловдив ще сме някъде близо до Бингото, който желае може да се присъедини, в 10 сме там.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
а според теб хората къде ще са след няколко стотин години?Първоначално написано от 5StaR
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
абсолютна истина си е аз не се слагам за нещо повече, дори и над един плъх, няма нищо по-мило от животните, не мога да си представя живота бвз тях
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Канис, четох постовете ти отгоре - отгоре и за едно съм съгласна. Проблемът е в отношението към животните. И щом материалите и снимките от случаите на бруталните убийства не могат да трогнат българина, а държавните институции любезно си прехвърлят отговорността заедно със жалбите на отговорните хора, смятам, че трябва пак да опрем до сситуацията, в която да му опре ножа до кокала и тогава да се спре. Има си хора за всичко. Ще си убие кучето, ще се намери някой, имащ смелостта и търпението да не мишкува, да си пусне жалбата, ще го изкахат 6 000 лв или една година условно и няма да повтори. Нали? Защото ни заболява гъза само като се заговори за пари. Нека погледнем и от другата страна. Тази жестокост към животните води и до сериозни последици за хората. Колко случая на нахапани, че и "отбавени" от питбули? А? Доста са. А защо е така? Защото се развъждат за бой! Купуваш си бебе, обаче лошият нрав на татко боеца си му е заложен генетично и след две години хоп! Айде, нахапал брутално някое детенце и всички скачат срещу кучкарите. Че аз вина имам ли, та след такова нещастие почвате да гледате на хората с домашни любимци като на най - долна измет? Само едното преследване на хората, занимаващи се с този "спорт" може да направи чудеса с кинологията на България. Тук се произвеждат екземпляри на световно ниво! Ама как да си купи човека от чуждия клуб като половината администрация на БРФК ги плюят, че организират боеве?
кучето било умно... че кое му е умното да си роб на човека ?
Моля ?!
Първоначално написано от Uptown_soldier
Aue za horata tolkova pritesneniq nqma kolkoto za jivotnite
Първоначално написано от Tokarev
Нещата с които се занимавам спомагат за развитието ми, като човек => развитието на нацията/човечеството. От къде знам, че нямат разум? Еми пробвай да ходиш на училище и ще разбереш? + Едно животно е инстинктивно, то преживява а не живее, ако ме разбираш. Ти защо вярваш, че като бръкнеш в контакта, ще те удари ток? Я пробвай. Хората са по-висши, това е ясно, аз не съм видял котка да измисли гсм ( да поясня, че тва е пример от сега) или куче да измисли закона за гравитацията.
Първоначално написано от AutumnTears
Глупост.
Първоначално написано от EarthShaker
В космоса може би? Няма да сме измрели, както виждаш, положението е по-добро отколкото преди 10 години, иначе казано, вече всички се ограничават повече от към замърсяване на околната среда.
The Spark
az se radvam 4e pone v amerikanskite 6tati ima takiva zoopolicai koit gi e grija za jivotnite;ima zakoni koito za6titavat pravata na jivotnte a ne kato tuka vav vseki grad ima nz si kolko hilqdi bezdom jivotni mnogo mi e jal za tqh jalko 4e nqam 18 da sa podpi6a![]()
Кой е по висш след като те живеят и нямат нужда от тези неща ?Първоначално написано от 5StaR
Не е ли по висшо съществото което не се стреми да живее толкова сложно ?
Това че измисляме тези неща не ни прави по висши - ние реално можем да живеем и без тях. Като погледнеш ние не сме измислили закона на гравитацията - него винаги го е имало, просто сме го описали с думи, а и защо и е на котката или кучето да го знаят като закон, те просто се съобразяват с него.От GSM и другите човешки играчки предполагам и сам разбираш че нямат нужда...Ти друго освен тоя учебник по философия/етика и право чел ли си ?
Цялата култура на консуматорите е създадена с цел да използва най-низшите инстинкти на хората, за да ги подбужда към съревнование, издигане на скъпи предмети в култ и превръщането им в самоцел. Стремежа към по висок социален статут(т.нар. прогрес) можем образно да го представим като хамстер движещ колело - някой/и се ползва/т от желанието ти да достигнеш целта която никога реално не достигаш и постоянно движейки колелото свързано към други зъбни колела ти помагаш на перфектно измислената машинка да генерира блага, които обаче не ползваш ти. Правейки те зависим от дадени предмети/пари/измислени ценности, подчинявайки живота ти на нуждата и желанието от придобиването им, някой но не ти доволно потрива ръце колко добре всъщност работи тази система от вечно работещи, гонещи своите измислени мечти идиоти.
Затова пак те питам - хората или животните са по висши след като не се занимават/нямат нужда от тези глупости ?
Гениалните неща не са ли именно по-простите ?
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Първоначално написано от Tokarev
Пф, какво искаш да кажеш, че не искаш да се развиваш, искаш да живееш прост живот, да станеш да ядеш да обикаляш из двора и да заспиш? Еми може да го правиш, никой не ти е забранил - отиди на село, засей домати и краставици както преди 500 години и живей, само че, всеки трезво мислещ човек иска прогрес. Да можем да живеем без ГСМ, но ние сме го изобретили, за да ни помага, той не ни прави живота по-труден, напротив - много по-лесно се общува с околните и вече с цял свят.Работите за издигането, които написа са относителни, всеки се бори за това което той иска. Това по-долу, вече са твои философки мисли, според гледната ти точка, няма как да ти променя мнението . Според теб аз съм зависим примерно от ГСМ-а, обаче не съм, мога да живея и с него, но аз го искам , защото олеснява живота ми и го прави по-добър.
Следователно ти сам избираш как да живееш, можеш да живееш смотано да ядеш/спиш по цял ден или да се развиваш да просперираш и да си щастлив, ако ти харесва повече първото, няма смисъл да говорим повече.
The Spark
Да, но е доказано, че Джиесемите вредят също. Най - новото в никакъв случай не е най - доброто. Подобряваш си живота, ограничаваш усилията си до най - минималното и се превръщаш в какво...? Скапваш си живота, заобикаляш се с машинарии отвсякъде и плащаш за това със здравето си. Защо на днешно време децата не излизат, защо вече нямат детство, защо първите им любовни трепети са по Скайп? Защо?! Губи се човешкото в нас, защото прекалено много си вярваме, че сме господари и можем да контролираме всичко. Превръщаме се в букви, цифри и емотикони. Това прави великият прогрес, който ти така хвалиш.
Убийството на свещенни български животни е грях!Убийте бухалите и пеперудите,гадни еврейски животни!!!
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
На това му се вика - объркани приоритети.Първоначално написано от babity
The Spark
Кое им е объркано на моите приоритети? Не е ли факт, че бабите и дядовците ни са живяли много по - просто, без много машинарии и доживяват до възраст, която ние няма да видим?Първоначално написано от 5StaR
незнам кво да кажа...хората сме пълни лайна...само при мисълта, че толкова животни са избити от нас..прекалено тежка тема за мен...не мога повече да пиша въпреки, че има нмого какво да се пише
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
"Защо на днешно време децата не излизат, защо вече нямат детство, защо първите им любовни трепети са по Скайп? Защо?! Губи се човешкото в нас, защото прекалено много си вярваме, че сме господари и можем да контролираме всичко. Превръщаме се в букви, цифри и емотикони. "Първоначално написано от babity
Ей тука са ти объркани приоритетите, никой не е задължил децата или който и да е да стои по цял ден на пц-то, тва, че са ретарди си е техен проблем, не всички го правят.
Защо няма да видим тая възраст ? Много ясно, че ще я видим ..
А и да сега се сетих, с развитието на човека се откриват и нови лекарства + нови лекове, => увеличава се живота на човек, а не умираш от първия бронхит, за разлика от миналото.
Какво прави едно животно, като му се забие кол в тялото (примерно казано) ако не може да го извари -= умира
The Spark
...
Ходете си пазете животните, а ако още някое куче започне да ми лае по колата ще го сгазя...
Евтаназия за бездомните кучета.
/obvious troll is obvious/
Да, много сме полезни, вижда се. Унищожаваме гори, животински видове и правим лекарства за болести, които сами сме си причинили. Колко от проебалите се/пропушилите/продрусалите/пропилите се ще доживеят до 70 години, примерно. Не знам как спокойно казваш, че ще ги доживеят, ама аз не смея да съм такъв оптимист. Това, че имаме физическата възможност да разрушим всичко, до което се докоснем не значи, че е най - доброто, което можем да направим. Нали за това сме най - велики, защото имаме разум, защото можем и трябва да сме състрадателни.
babity, откакто се прави хартия от дървесина, горите са се овеличили, тъй като за хартия се правят "изкуствени" гори със специални дървета, от които се извлича повече и по-хубава хартия.
Чрез изследвания върху животни, могат да се направят ваксини и лекарства срещу много болести, дори СПИН.
Чудя се ако животните не бяха пухкави и "сладки" дали щеше да ги защитаваш...
Техен избор е дали да пушат, да се дрогират и тн, Имаме възможност да рушим, но и да създаваме.Първоначално написано от babity
The Spark
Съгласна съм. Не разбирам само какава е връзката между това и заглавието и поводът за темата. Нещо създаваш докато организираш боеве с кучета или....?Първоначално написано от 5StaR
SolusChristus, напомни ми колко пухкави и сладки точно са кучетата, използвани за боеве, които са наследствено обременени с агресия!
babity, ти днес отиде ли да събираш подписи?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Точно няма абсолютно никаква връзка, просто ти отговорих на въпроса.Първоначално написано от babity
Създаваш пари, с които в последствие правиш борови горички![]()
The Spark