.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ПРОБЛЕМ ;[

ПРОБЛЕМ ;[

Здравейте на всички!

Аз имам следния проблем.. от близо една седмица в обалста на интимните части ми се появи някакъв обрив - зачервяване и малки пъпчици, от които много ме сърби и в същото време ме боли! Винаги съм имала проблем с бялото течение и затова често се миех с хлебна сода.. сега се опасявам да не би да съм прекалила с хлебната сода. Също така водя полов живот с моя приятел вече от половин година и си мисля да не е нещо и от секса, защото изпитвам все още леки болки при полов контакт.
    Обривът е наистина много неприятел, дори не мога да правя секс и само се оправдавам с разни причини. Страхувам се, да не би да е нещо опасно. Имали ли сте подобен проблем и как го разрешихте !?

Благодаря предварително!

Град
    Варна
    на мен преди време преди да ми дойде винаги ми излизаха такива пъпчици... не знам може да е заради това
    Am I invisible because you ignore me?

Отиди на гинеколог..и според мен хлебната сода не е подходящото решение на проблема с бялото течение

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    ... според мен трябва да отидеш на гинеколог.

otidi na genekolog i tam 6e ti kajat kvo ti e mojei da e nekoq infekciq
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

Град
    В тъмното!
    Следващия път се измии с бензин или антифриз да незамръзнеш.....
    По темата утиваи на гинеколог ... Едва ли някои ще ти помогне тука...ако ти помогне значи няма нужда обществото от гинеколози, лекари и тем подобни.................
    All under heaven........

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Гинеколог.

П.С. Това е раздел секс не здравословни проблеми.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Мм и между другото не си измисляй разни причини а си го кажи на мъжа ти че ще си помисли нещо лошо

питай x3еme той ще каже със сигурност

Re: ПРОБЛЕМ ;[

Цитирай Първоначално написано от WhiteGirlWithBlackSoul
    Здравейте на всички!

Аз имам следния проблем.. от близо една седмица в обалста на интимните части ми се появи някакъв обрив - зачервяване и малки пъпчици, от които много ме сърби и в същото време ме боли! Винаги съм имала проблем с бялото течение и затова често се миех с хлебна сода.. сега се опасявам да не би да съм прекалила с хлебната сода. Също така водя полов живот с моя приятел вече от половин година и си мисля да не е нещо и от секса, защото изпитвам все още леки болки при полов контакт.
    Обривът е наистина много неприятел, дори не мога да правя секс и само се оправдавам с разни причини. Страхувам се, да не би да е нещо опасно. Имали ли сте подобен проблем и как го разрешихте !?

Благодаря предварително!
    Бягай на гинеколог и не си мисли въобще да правиш секс, може и нещо заразно да е(гъбички), които при него няма да окажат влияние, но ще е носител и при евентуално заразяване, след твоето излекуване пак ще те зарази. И кой ви ги дава тия съвети за хлебни маи, единственото нещо от бабините методи е, отвара от смрадлика и тя не се използва за вагинални промивки, а само външно.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Ходиш ли на гинеколог ?
    Питала ли си приятеля ти дали е ходил на някакви изследвания ?
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Re: ПРОБЛЕМ ;[

Цитирай Първоначално написано от WhiteGirlWithBlackSoul
    Здравейте на всички!

Благодаря предварително!
    Не съм имала подобен проблем , но те съветвам да отидеш на лекар .

Най добре е да отидеш на гинеколог.
    Момичето вече гъбички има щом има и бяло течение, така че вече той е носител.Тя ще ти изпише някакви глобули или крем за тях и крем за него ... Това се решава споко. Тия пъпчици незнам какво могат да са, за първи път чувам за тях, но определено говори с него, защото може той да те е заразил, ако ти е изреверил... само около вагината ти ли е, или и нагоре.... Наскоро някакъв лубрикант да сте пробвали, странен ...
    А това, че те боли при първо проникване е заради гъбичките, те създават лек дискомфорт в началото.
    Говори с приятеля си и заминавай на гинеколог...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    За разлика от теб,той поне има мозък в главата си и дава адекватни отговори,а не спами като теб

По темата:Вместо да се чудиш кво ти има,вземи посети гинеколога си!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    За разлика от теб,той поне има мозък в главата си и дава адекватни отговори,а не спами като теб

x3eme не спами
    образовай се малко че е най големия спамер в раздел секс!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

x3eme не спами
    образовай се малко че е най големия спамер в раздел секс!
    Какво общо има образованието с това кой спами и кой не?!
    А и го познавам по-добре от теб,знам коментарите му по-добре от теб и като гледам той от доста време насам не спами ...

Ходиш ли на гинеколог ?
    Питала ли си приятеля ти дали е ходил на някакви изследвания ?
    +1

+ 1 за тянко, може и от него да е, може да е от хлебната сода, най добре отивай на гинеколог по скоро

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    + 1 за тянко, може и от него да е, може да е от хлебната сода, най добре отивай на гинеколог по скоро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си