- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ ;[
Здравейте на всички!
Аз имам следния проблем.. от близо една седмица в обалста на интимните части ми се появи някакъв обрив - зачервяване и малки пъпчици, от които много ме сърби и в същото време ме боли! Винаги съм имала проблем с бялото течение и затова често се миех с хлебна сода.. сега се опасявам да не би да съм прекалила с хлебната сода. Също така водя полов живот с моя приятел вече от половин година и си мисля да не е нещо и от секса, защото изпитвам все още леки болки при полов контакт.
Обривът е наистина много неприятел, дори не мога да правя секс и само се оправдавам с разни причини. Страхувам се, да не би да е нещо опасно. Имали ли сте подобен проблем и как го разрешихте !?
Благодаря предварително!
на мен преди време преди да ми дойде винаги ми излизаха такива пъпчици... не знам може да е заради това![]()
Am I invisible because you ignore me?
Отиди на гинеколог..и според мен хлебната сода не е подходящото решение на проблема с бялото течение![]()
Първоначално написано от tqnko
otidi na genekolog i tam 6e ti kajat kvo ti e mojei da e nekoq infekciq![]()
LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa
Следващия път се измии с бензин или антифриз да незамръзнеш.....
По темата утиваи на гинеколог ... Едва ли някои ще ти помогне тука...ако ти помогне значи няма нужда обществото от гинеколози, лекари и тем подобни.................![]()
All under heaven........
Гинеколог.
П.С. Това е раздел секс не здравословни проблеми.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Мм и между другото не си измисляй разни причини а си го кажи на мъжа ти че ще си помисли нещо лошо
Бягай на гинеколог и не си мисли въобще да правиш секс, може и нещо заразно да е(гъбички), които при него няма да окажат влияние, но ще е носител и при евентуално заразяване, след твоето излекуване пак ще те зарази. И кой ви ги дава тия съвети за хлебни маи, единственото нещо от бабините методи е, отвара от смрадлика и тя не се използва за вагинални промивки, а само външно.Първоначално написано от WhiteGirlWithBlackSoul
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
Първоначално написано от tqnko
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Не съм имала подобен проблем , но те съветвам да отидеш на лекар .Първоначално написано от WhiteGirlWithBlackSoul
Най добре е да отидеш на гинеколог.
Момичето вече гъбички има щом има и бяло течение, така че вече той е носител.Тя ще ти изпише някакви глобули или крем за тях и крем за него ... Това се решава споко. Тия пъпчици незнам какво могат да са, за първи път чувам за тях, но определено говори с него, защото може той да те е заразил, ако ти е изреверил... само около вагината ти ли е, или и нагоре.... Наскоро някакъв лубрикант да сте пробвали, странен ...
А това, че те боли при първо проникване е заради гъбичките, те създават лек дискомфорт в началото.
Говори с приятеля си и заминавай на гинеколог...
За разлика от теб,той поне има мозък в главата си и дава адекватни отговори,а не спами като тебПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
По темата:Вместо да се чудиш кво ти има,вземи посети гинеколога си!!!
x3eme не спамиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
образовай се малко че е най големия спамер в раздел секс!
Какво общо има образованието с това кой спами и кой не?!Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
А и го познавам по-добре от теб,знам коментарите му по-добре от теб и като гледам той от доста време насам не спами ...
genekolog
http://www.jivotno.com/wild-angel
+1Първоначално написано от tqnko
+ 1 за тянко, може и от него да е, може да е от хлебната сода, най добре отивай на гинеколог по скоро
Първоначално написано от s3xy