Цитирай Първоначално написано от kristo
Даркнис, гугутко шарена, ти какво разбираш под селяни бе? Или си роден в центъра на Париж, а? Айде стига се прави на много велик и големия "гражданин". Ако не са селяните, такива шматки като теб досега да са станали просяци. Ако не е селото, ти няма да ядеш никакви плодове и зеленчуци, понеже се отглеждат там, няма да ядеш кашкавал, сирене, месо... Айде спри да се излагаш малко... Селяни та селяни, ако не е било българското село като крепител и пазител на традиционно българското по време на османското иго сега можеше да се казваш Мюмюн или Ахмед.
аблаблаблаблаблаблаблабла блала Всъщност съм роден в Бояна (краен кв на София) и под селяни разбирам всички вие който се праите на велики
и не не ям кашкавал и мляко също така не ми спори щот сичко дето идва като плод в бг е некоя др държава
ако селяните си стояха по селата и отглеждаха нещо нямаше да е обида ма като некъф си шоп ми доиде и почне ми обеснява как си зел 2 стаина гарсионера в центъра на София дето е най гадно.. и почне ми се перчи кфо да му кажа бе? ефала пич ти си най великия
...........
и БТВ не ми говори за турци щот по БНТ има новини на турски език а даже и субтитри на БГ няма... подяволите тази телевизия е платена от наще пари....
И ако нямаше идиоти(селяни) като тея тука да ми идват на власт България нямаше сега да е толкова малка и с толкова мноо проблеми
и е тея великите политици ако пуснат 3-ти и 4-ти АЕЦ треа си плуем на петите....
и преди да ми кажеш че те са прави тея реактори са като всичко в БГ старо и праено от частни порърчки...
ако това гръмне няма да има 1/2 Европа.....