.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Искам съвет относно косата!!

Значи проблема ми е че нямам никакъв блясък на косата!Вчера ходих на фризиор и тя ми каза че крайщата ми са сухи!!!Моля ви кажете ми какво да си взема-маска за коса или нещо друго от което сте доволни вие!!

Град
    Wonderland
    Ами това може да се дължи на доста фактори.Време,храни-витамини,които помаш,шампоан,дали третираш косата и колко често я подстригваш.Маската едва ли ще помогне кой знае колко.Една бабешка рецепта,която помага,направи си маска с яйце,след това,по време на баня плакни с оцет,наистина намирисва малко,ама доста помага.Аз съм си клепала доста глупости,в смисъл маски,ама не съм видяла ефект...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Има такива серумчета за сухи краища, които ги пръскаш само в краищата.
    Можеш да използваш и маска за коса, най обикновена, за три - четири лева ( на билка са много хубави ), които ще ти придадат блясък на косата. =))

dam moje da stane a frizuorkata ne ti li spomena che trqbva da si podrejesh kraishtata na kosata zashtoto taka se iztoshtava i posle misli da si vzemesh nqkakva maska za iztoshtena kosa.
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    маска Глис за суха коса /розова - цикламена даже/ от едноминутните е добър вариант, за мен поне де (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

emi moji da e ako polzva6 4esto presa se6yar i dr tkvis ina4e ima eni kristali za kosa na avon mai bqxa mn sa xybavi \/

edna moq priqtelka ima mnogo blqskava kosa i mi sporedi che predi da se izkupi si mokri kosata s ocet i sedi taka 10-15 minuti

tedi_96

dam moje da stane a frizuorkata ne ti li spomena che trqbva da si podrejesh kraishtata na kosata zashtoto taka se iztoshtava i posle misli da si vzemesh nqkakva maska za iztoshtena kosa.
    Аз именно заради това отидох на фризиор за да си махна всичко съфнало!!! И заради това ви питам за нещо което ще ми помогне?

Вземи си кристалилЩе ги намериш във всеки коэметичен магазин и струват около 10 лева.Няма да останеш разачарована

Sujalqvam che pisha taka,no neshto mi se e preebal kompa!Ta kosata ti nqma blqsuk,zashtoto e suha!Moje bi e kudrava ili prosto e iztoshtena!Podhranvai q!Kupi si maska za suha kosa,na glis kur sa dobri,i kristali!Pravi domashni maski-ima edna bademovo maslo,ocet i jultuk!Ili predi da q izmiesh q namaji s bademovo maslo ili zehtin za okolo polovin chas!Slagai balsam,az go smesvam s 1-2 kapki bademovo maslo!Laka za kosa i pqnata sushto izsushavat kosata,izpolzvai gi po rqdko!Tova e zasega!Ako se setq neshto,shte pisha oshte!
    За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!

polzvai kristali za kosa mazno e kato olio no kato go sloji6 na kosata ne se omaznqva,dostata4no e 1-2 kapki da kapne6 varhy dlanta si i si maje6 krai6tata pak i ne samo

Кристалите за коса са добро решение в твоя случай, но все пак може да пробваш и някоя друга домашна маска с масла.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново

Re: Искам съвет относно косата!!

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Значи проблема ми е че нямам никакъв блясък на косата!Вчера ходих на фризиор и тя ми каза че крайщата ми са сухи!!!Моля ви кажете ми какво да си взема-маска за коса или нещо друго от което сте доволни вие!!
    За сухи краища си купи маска или балсам които да е точно за сухи крайща!

И ако използваш преси и сешоари доста често задължително намали употребата им на минимум!!Например 1 път в седмицата да се ссушиш със сешоар и толкова да се изправяш или къдриш с преса

Бтл:кристалите правят косата бляскава,но не си мисли,че ще ти оправят крайщата!Те просто правят косата да изглежда,че не е нацъфтяла,изтощена,суха и така нататък,но като ги няма пак си е същата!Така че по-добре използвай някаква маска и подхранващ шампоан

Каква маска е по-добра от маските на Garnier или на Gliss?? А и също да попитам относно това бадемово масло от каде мога да си го взема???

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Каква маска е по-добра от маските на Garnier или на Gliss?? А и също да попитам относно това бадемово масло от каде мога да си го взема???
    от аптеката

Иначе маските имам тази втората на Гарниер и не съм доволна. Много ми омазнява косата, но я пробвай, на твоята може да повлияе добре!
    Тя ако иска може да я нанася само в краищата.

Град
    Велико Търново
    попринцип маска и балсам за коса не е препоръчително да се нанасят в корените точно защото омазняват косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си