- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Референдум: Стратокрация, комунизъм или демокрация
Демокрация-няма истинска демокрация,както комунизма,тя практически е осъществима само ,като идея.
Идеите на Маркс ми харесват,но за жалост са просто неосъществими,при това положение мхм средния път на демокрацията е най-добър,но за съжаление ,той е твърде изроден ,поради факта ,че света се управлява от хора с мания за тоталитарен режим на света.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абсолютно вярноПървоначално написано от raduna
Аз съм за национална социално-християнодемокрация, с примес на капитализъм, обединяваща най-доброто от всичко, тогава всички ще са доволни![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Американска демокрация.
А който твърди, че в САЩ няма демокрация и свобода да ходи да се прегледа!
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Точно на книга е най-ужасяващ.Първоначално написано от raduna
Равенство за всички (wtf?!)само мисълта за това ме плаши.
Премахване на частната собственост и всичко да е държавно - бляяяяк.![]()
Премахване на парите и религията - само посмейте!!!
СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА!!!
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Минута мълчание за тази мисъл...думите са просто излишни..Първоначално написано от democratos
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Наистина заслужава да помълчиш и то повече от минутаПървоначално написано от SiegHeil
Мн отдавна
не бях чела нещо смислено тук,било то и 1 израчение...
А до демократос-не си губи времето в тоя форум пишат предимно крайни псевдонационалисти![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
А на тебе ти обясних няколко страници по назад защо великата ти демокрация е абсолютно лайно...(при това идеалната демокрация..а тая американската си е гавра )Първоначално написано от love_enrique
Като успееш да докажеш обратното, можеш да си изказваш компетентното мнение...тард..
For I am Winter born
Кое е гавра бе,в коя друга държава хора от различен етнос,култура,религия и националност съжителстват в мир,разбирателство и са толерантни един към друг???
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Заслугата за това не е на демокрацията, а на медиите...а и рабирателството и мира са по скоро принудителни
И недей да се хващаш за сламки и да ми избягаваш темата идиоте![]()
For I am Winter born
"Равенство за всички (wtf?!) Shocked само мисълта за това ме плаши.
Премахване на частната собственост и всичко да е държавно - бляяяяк.
Премахване на парите и религията - само посмейте!!!
СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА!!!" жалка история !!! Това си е най-доброто ... с измама някой да е повече от теб /като пари/ не е ли чиста проба тъпизъм ? Айде айде ... ПАРИТЕ сами по себе си не са лошо нещо-те са просто универсална стока. НО в днешният ни живот ставаме ,все повече и повече зависими от тях ... все повече и повече хора работят в името на парите-а това е заслуга на капиталистите ! Човек забравя какъв е ,защо е,а мисли само и единствено за шибаните гадни пари ... повръща ми се като се сетя че живея в свят подвластен на едно-ПАРИТЕ !трябва да се премахнат !